Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to prawda że na Onet wchodzą

Polecane posty

Gość gość

ludzie, którzy mają małą wiedzę o świecie i wierzą w każdą bzdurę?

Gość gość
a to gdzie powinni wchodzić ludzie inteligentni? serio pytam

Gość gość
Nie mówię, że ludzie inteligentni nie mogą wchodzić na Onet, ale słyszałam opinie, że Onet to strona, której czytelnicy powinni się wstydzić, że czerpią z niej wiedzę.

Gość gość
Jak czytam komentarze na onecie to mam jedno wrażenie nie wiem czy wy też - albo kasują tam opinie inne od oczekiwanych (czyli cenzura, brak możliwośc****siadania odmiennego poglądu) albo faktycznie wszyscy tam piszący myślą jednogłośnie :O :D dla mnie onet nie jest autentyczny, ostatnio chłopak mi czytał artykuł na temat księży (chyba,że kradną czy coś) od razu mu mówię "gdzie to wyczytałeś? na onecie?"

Gość gość
onet stoi tylko ijeden stopien wyzej niz o2 zwlaszcza sfora ;) i tez nie wiem co inteligentni maja czytac, bo rp.pl to stronicza zydowska strona i tez nie chce sie tam wchodzic

Gość gość
Kilka razy przeczytałam kilka ''faktów'' z Onetu, które nie miały miejsca w rzeczywistości, tak jakby wyprzedzali fakty albo pomijają je. Ja czasem mam wrażenie, że tylko jedna osoba pisze wszystkie komentarze pod tematem i kłóci się ze wszystkimi, którzy mają odmienne zdanie.

Gość gość
Ja czasem czytam wiadomości sportowe i muszę powiedzieć, że redaktorzy nie grzeszą wiedzą na ten temat :D Albo mylą nazwiska sportowców albo wyniki albo fakty. Można się pośmiać ;)