Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzofajanbabka

tanie noclegi świnoujście

Polecane posty

Gość bardzofajanbabka

jak w temacie.2 osoby dorosłe i 7 latek.zna ktos jakies fajne tanie noclegi w swinoujściu,blisko morza ,bez wyzywienia.pobyt początek lipca.tak wiem,że to wysoki sezon ,ale to co sprawdziłam na necie to masakra.

Gość gość
My z mamą ostatnio zatrzymałyśmy się w Villi Herkules. Bardzo fajne, klimatyczne miejsce. Co ważne dobra lokalizacja, blisko morza i parku, pokoje są zadbane czyściutkie (!). Cena nie jest wygórowana jak na takie warunki !

Gość gość
Sprawdź na stronce: http://www.zaplanujwczasy.pl/noclegi+%a6winouj%b6cie.html Ostatnio byłam właśnie w Świnoujściu i tam bardzo szybko znalazłem fajną i tanią kwaterę, a odzew na zapytania był niemal błyskawiczny.

Gość gość
Moim zdaniem bryza na ul. Gdyńskiej, bardzo dobra opcja, jest tanio i dobrze. Czystko, spoko pokoje, podobnie jak łązienki, spoko resturacja na miejscu, też jest tanio. Wifi śmiga, jest parking - my byliśmy pozytywnie zaskoczeni jak na tak niskie ceny!

Gość gość
Bryza jest super, wszystkich znajomych szukających sensownego noclegu w dobrych celach tam kieruję :P I nikt mi jeszcze nigdy nie narzekał, wręcz przeciwnie, są pozytywnie zaskoczeni, ze za taki hajs mają taka przyjemne miejsce do spania :P

Gość Andeczka
Jak tam nocowałam w tamte wakacje. I było super! Wgl cały wyjazd rewelacja. Nie było na stać na nie wiadomo co, padło na bryzę, ale wspominamy bardzo miło ;) Duuuże pokoje,fajna obsługa, naprawdę miejsce godne sprawdzenia ;)

Gość gość
Bryza jak najbardziej. Miłe zaskoczenie za pierwszym razem, teraz to w sumie nasza regularna baza wypadowa w te rejony. Ma byc tanio - jest tanio, do tego poziom fajny. TV w pokoju, psiaka mi akceptują tego potrzebuję :D i net śmiga!

Gość gość
Tez raz tam byłam, trafiliśmy tam zupełnie przez przypadek, szukaliśmy w sumie na spontanie czegoś taniego i akurat mieli miejsca ;) I jak na tę cenę, to jakość super, nocujemy normalnie w miejscach za podobne pieniądze i nie zawsze jest tak spoko jak u nich ;/

Gość gość
Osobiście lubię porównać różne miejsca, zanim zdecyduje się ostatecznie. Zwłaszcza, że często pojawiają się zupełnie nowe miejsca i łatwo można przegapić atrakcyjną ofertę. Polecam sprawdzić na stronie e-wczasy. Wystarczy wybrać daną lokalizację i można sobie porównać różne noclegi. Dodatkowo rezerwacja online jest bardzo wygodna, nie ma żadnych dodatkowych opłat i możemy być pewni, że zarezerwowane miejsce będzie na nas czekać.

Gość gość
Ja znalazłem najtańsze i komfortowe apartamenty w Świnoujściu na stronie www.baltic-apartments.com polecam - bardzo miła obsługa.

Gość gość
Ja w tym roku nocowałam w hotelu admiral, tu masz ich stronkę i obczaj sobie pokoje http://admiral2.pl/pl/home/ moim zdaniem bardzo fajny hotel, pobyt zaliczam do udanych i pewnie jeszcze wrócę. Właściciele i obsługa sympatyczni i pomocni. blisko do plazy wiec dobry jak jedziemy z dziecmi bo chwila moment i juz jestesmy nad morzem z tobołami i dzieciakami

Gość gość
Myślę, że powinniście przejechać się do Ognicy, gdzie znajduje się www.pensjonatstella.pl . Tam miałem okazję odbyć kilkudniowy, tani nocleg. A do tego warunki są bardzo porządne!

Gość Adriannna87
W Świnoujściu można znaleźć wiele tanich noclegów. Na stronie http://wakacjenadmorzem.pl/noclegi,tm1 każdy może znaleźć coś dla siebie. Pozdrawiam