Gość gość motywujący Napisano Styczeń 17, 2014 pewnie, że jest możliwe, nawet więcej, zależy, ile się zje w ciągu dnia plus napoje, których pewna ilość zawsze gdzieś tam w nas krąży. najlepiej ważyć się rano, po wizycie w toalecie, przed śniadaniem, nago lub w samej bieliźnie. wtedy uzyskujemy faktyczną masę ciała. a motywować wzajemnie się trzeba. mała nadwaga to jeszcze nie koniec świata, ale epidemia otyłości szaleje, trzeba żyć świadomie, jeść świadomie :) ja sobie w ramach programu motywacyjnego oglądam serię z brytyjskiego kanału 4 Supersize vs Superskinny, naprawdę daje kopa do działania, mądrego i przemyślanego. ani otyłość, ani nadmierna chudość dobra i zdrowa nie jest. warto obejrzeć kilka odcinków, są na youtubie. zajrzę jeszcze wieczorem na topik :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ashantix3 0 Napisano Styczeń 17, 2014 no bardzo dzięki za wsparcie :) ja się uspokoiłam, bo te 65kg, to faktycznie woda:) skończyła mi się dzisiaj miesiączka i przed chwilą się ważyłam i było 63,9 :) pozdrawiam, a teraz lecę ćwiczyć :) zajrzę około 21 ;) pozdrawiam! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ashantix3 0 Napisano Styczeń 17, 2014 właśnie skończyłam.. jestem padnięta, eh. ale cieszę się, że wytrwałam 70 minut :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Diablica 0 Napisano Styczeń 17, 2014 ile masz wzrostu ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ashantix3 0 Napisano Styczeń 18, 2014 mam 163cm. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 18, 2014 nie masz nadwagi wg BMI Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ashantix3 0 Napisano Styczeń 19, 2014 nie mam nadwagi, ale jestem gruba ;/ chciałabym ważyć tyle, co za "młodego", czyli 49 kg. tak najlepiej się czułam . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ashantix3 0 Napisano Styczeń 19, 2014 conajwyżej 55 kg. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ashantix3 0 Napisano Styczeń 24, 2014 jestem szczęśliwa:) minęło 8 dni diety, a waga z 64,5 spadła na 61,8 :) wiadomo, to w większości woda, ale zawsze coś:) jestem pełna energii, dało mi to motywacje do dalszego dietowania;) pozdrawiam i życzę Wam kobitki takich sukcesów, jakie ja mam ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rykia Napisano Kwiecień 17, 2014 Polecam suplement figura detox, w postaci herbatki. Nie tylko wspomaga odchudzanie, ale ma ogólnie dobroczynny wpływ na organizm, bo oczyszcza go z toksyn. Naprawdę pomaga zrzucać kilogramy, a do tego poprawia ogólne samopoczucie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach