Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ashantix3

Jestem na diecie a przytyłam czy to możliwe

Polecane posty

Gość gość motywujący
pewnie, że jest możliwe, nawet więcej, zależy, ile się zje w ciągu dnia plus napoje, których pewna ilość zawsze gdzieś tam w nas krąży. najlepiej ważyć się rano, po wizycie w toalecie, przed śniadaniem, nago lub w samej bieliźnie. wtedy uzyskujemy faktyczną masę ciała. a motywować wzajemnie się trzeba. mała nadwaga to jeszcze nie koniec świata, ale epidemia otyłości szaleje, trzeba żyć świadomie, jeść świadomie :) ja sobie w ramach programu motywacyjnego oglądam serię z brytyjskiego kanału 4 Supersize vs Superskinny, naprawdę daje kopa do działania, mądrego i przemyślanego. ani otyłość, ani nadmierna chudość dobra i zdrowa nie jest. warto obejrzeć kilka odcinków, są na youtubie. zajrzę jeszcze wieczorem na topik :)

no bardzo dzięki za wsparcie :) ja się uspokoiłam, bo te 65kg, to faktycznie woda:) skończyła mi się dzisiaj miesiączka i przed chwilą się ważyłam i było 63,9 :) pozdrawiam, a teraz lecę ćwiczyć :) zajrzę około 21 ;) pozdrawiam! :)

właśnie skończyłam.. jestem padnięta, eh. ale cieszę się, że wytrwałam 70 minut :)

Gość gość
nie masz nadwagi wg BMI

nie mam nadwagi, ale jestem gruba ;/ chciałabym ważyć tyle, co za "młodego", czyli 49 kg. tak najlepiej się czułam .

jestem szczęśliwa:) minęło 8 dni diety, a waga z 64,5 spadła na 61,8 :) wiadomo, to w większości woda, ale zawsze coś:) jestem pełna energii, dało mi to motywacje do dalszego dietowania;) pozdrawiam i życzę Wam kobitki takich sukcesów, jakie ja mam ;)

Gość rykia
Polecam suplement figura detox, w postaci herbatki. Nie tylko wspomaga odchudzanie, ale ma ogólnie dobroczynny wpływ na organizm, bo oczyszcza go z toksyn. Naprawdę pomaga zrzucać kilogramy, a do tego poprawia ogólne samopoczucie.