Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

coś we mnie pękło popsuło się nie radzę sobie z uczuciami i nie wiem czy kocham

Polecane posty

Gość gość

wcześniej on nie był pewien czy to jest to i rzucił mnie dwa razy,ale walczyłam o niego, bo go kochałam, ale teraz...niby jest lepiej, ale on mieszka z dwoma chłopakami i do jednego z nich przyjechała dziewczyna (to trwaa od grudnia) dziewczyna z którą jeden z nich się przespał i od razu się wprowadziła! może to dziwne,że jestem o nią zazdrosna? jest ładna, ładniejsza ode mnie, głosna, pewna siebie, ogólnie odkąd tam jest to jak nawet nie mam ochoty odwiedzać chłopaka, ona im wiele komplikuje, bo dużo siedzi w łazience zwłaszcza rano, ale ogólnie nie wiem co mam o tym myśleć, mój chłopak ogląda sobie z nimi filmy i w ogóle, myślę,że powinnam poszukać innego chłopaka, takiego który mieszka sam... czy uważacie że przesadzam?

Gość gość
przesadzasz, po jakim czasie do Ciebie wrocil za pierwszym i drugim razem? co robilas zeby wrocil?? bo zeby to nie blyo ze sie plaszczylas i On teraz bd cie wodzil za nos

Gość gość
raz wrocil po tygodniu drugi raz po 4 dniach, to bylo tak,ze rzucil mnie jakby przez sms, przestal sie odzywac, dzwonic a ja mowilam mu ,ze jest nam dobrze razem i nie moze tego przekreslac i nie wodzi mnie za nos, jest tak samo slodki i kochany jak wtedy kiedy sie poznawalismy