Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość missnighta1

żołnierz to też normalny fajny facet gdzie wy jesteście

Polecane posty

Gość missnighta1

Witam Jestem wesołą, wykształconą i pewną siebie 32 kobieta. Pracuje świetnie radze sobie w życiu, nie potrzebuje sponsoringu, ramienia do wypłakania, pomocnej dłoni...tylko faceta na stałe Nie będę się rozpisywać , bo szukam faceta który jest żołnierzem. Cholera...era na metroseksualnych mężczyzn minęła, na facetów w różowych rurkach..bleee. Po fali słodkich, wydepilowanych i wypieszczonych chłopców, zatęskniłyśmy za prawdziwymi facetami. Silnymi, pewnymi siebie, odważnymi, potrafiącymi zadbać o ich potrzeby. A jedną z nich jest poczucie bezpieczeństwa i pewność, że jest się tą najpiękniejszą (a nie on). Mam ogromny szacunek dla tych ludzi, za cięzką pracę i trud, ale często praca jest ogromną pasja i satysfakcją, której nikt wam nie odbierze. Podziw z mojej strony. Byłam z żołnierzem, wspaniały człowiek, świetny i zdolny żołnierz, niestety 2 lata temu zginął w wypadku...glupi motor ;( I takiego faceta szukam, nikt mi nie wciśnie kitu , że to faceci z problemami, bo każdy je ma. Żołnierz z wyboru i z pasją to jest, bo mnie tez pasjonuje wojsko. Temat zaraźliwy Także Panowie żołnierze, jeśli jeszcze nie znaleźliście kobiety która rozumie wasza pracę....pisać. ;)

Gość gość
a może byc strażak??:p

Gość rozwódkaaaa
koleżanko, ja znam kilku fajnych samotnych żołnierzy, ale nie liczyłabym, że się na kafe pojawią i ci odpowiedzą :P

Gość missnighta1
strażaku....nie szata zdobi człowieka....tylko to co soba reprezentujesz...

Gość gość
ale tutaj sa :-D strażacy,żołnierze,komandosi,astronauci,biznesmeni:-D:-D:-D

Gość missnighta1
to super...jest w kim wybierac

Gość gość
i księża dziateczki i księża