Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dzisiaj mam księdza po kolędzie i wiecie co robię

Polecane posty

Gość gość

Idę do drugiego pokoju, walnę się na łóżko i poczekam aż rodzice go ugoszczą :-P. nie będę nigdzie wychodzić bo ksiądz, dość się dziś nalatałam

Gość gość
jak dzwoni katabas domofonem to udawam że mnie niema aż w końcu znudzony odpuszcza

Gość gość
Moi rodzice to zagorzali katolicy, ja i bracia jesteśmy agnostykami/ateistkami, a oni tacy :P.

Gość gość
pierzesz majtki?

Gość gość
nie bo ich nie nosze

Gość gość
świąt BN też nie obchodzisz, mam nadzieję? i nie przyjmujesz wtedy prezentów, a pogrzeby w rodzinie będą świeckie?

Gość gość
Przyjmuję prezenty - jak dają, to biorę :P chociaż nieraz mówiłam, że mi na tym nie zależy pogrzeby w rodzinie nie będą świeckie - bo dalsze rodziny katolickie - a swojej nie mam zamiaru zakładać

Gość gość
kurwa, z kazirodczymi marzeniami wypad na erotyczny

Gość gość
Ja nie rozumiem tego problemu koled? Ktos jest katolikiem praktykujacym czy nie ale jednak. Wiec jaki problem wpuscic ksiedza o co chodzi? On przychodzi poblogoslawic rodzine czy to zle? Nie chcesz ksiedza to wypisz sie z wiary i nie zaslaniaj sie ze rodzina nie pozwoli bo katolicka nie wierzysz to twoja sprawa a nie rodziny. Po co takie fora sa zakladane chcecie pokazac ze jestescie ponad wszystkich to pokazujecie brak wychowania tolerancji wlasnego zdania i prymitywizm. Trzeba byc naprawde kompletnym imbecylem zeby chwalic sie ze kogos sie oleje

Gość gość
No, to dla mnie nie jest problem. I ja się niczym nie chwalę.. Ja się nie czepiam rodziców, że go wpuszczają. I gdzie tu widzisz olewanie kogoś? Mam do niego wyjść i może go oszukiwać? To chyba jest uczciwsze jest siedzenie i uśmiechanie się, kiedy taka wizyta jest ci nie w smak. Pomyśl trochę.

Gość gość
No, to dla mnie nie jest problem. I ja się niczym nie chwalę.. Ja się nie czepiam rodziców, że go wpuszczają. I gdzie tu widzisz olewanie kogoś? Mam do niego wyjść i może go oszukiwać? To chyba jest uczciwsze jest siedzenie i uśmiechanie się, kiedy taka wizyta jest ci nie w smak. Pomyśl trochę.

Gość gość

Gość gość

Gość gość
*uczciwsze niż

Gość gość
To tylko w naszym kraju jest ten zwyczaj kolęd i nie uważam żeby ksiądz przychodził pobłogosławić rodzinę bo po to się chodzi do kościoła a kolęda to jest zwykły wywiad środowiskowy klecha musi ocenić co nowego sobie kupiliście i was z tego rozliczyć żenada

Gość gość
to ogladnij sobie o o. rydzyku - kim jest i co o nim ludziska mowia, jakie oszustwa i kradzieze robil tez ograbial ludzi z kasy - jest tu "piekny filmik" i o zapomnianym i zaniedbanym grobie rodzicow o. rydzyka i co z tym zrobiona - ludu patrzcie na oczy ! - a jak przyjdzie ksiadz to mowcie prawde i pytajcie co tu jest grane

Gość gość
to ogladnij sobie o o. rydzyku - kim jest i co o nim ludziska mowia, jakie oszustwa i kradzieze robil tez ograbial ludzi z kasy - jest tu "piekny filmik" i o zapomnianym i zaniedbanym grobie rodzicow o. rydzyka i co z tym zrobiona - ludu patrzcie na oczy ! - a jak przyjdzie ksiadz to mowcie prawde i pytajcie co tu jest grane

Gość gość
to ogladnij sobie o o. rydzyku - kim jest i co o nim ludziska mowia, jakie oszustwa i kradzieze robil tez ograbial ludzi z kasy - jest tu "piekny filmik" i o zapomnianym i zaniedbanym grobie rodzicow o. rydzyka i co z tym zrobiono - ludu patrzcie na oczy ! - a jak przyjdzie ksiadz to mowcie prawde i pytajcie co tu jest grane !

Gość gość
to ogladnij sobie o o. rydzyku - kim jest i co o nim ludziska mowia, jakie oszustwa i kradzieze robil tez ograbial ludzi z kasy - jest tu "piekny filmik" i o zapomnianym i zaniedbanym grobie rodzicow o. rydzyka i co z tym zrobiono - ludu patrzcie na oczy ! - a jak przyjdzie ksiadz to mowcie prawde i pytajcie co tu jest grane ! - dlaczego wciaz dajecie sie robic w huja ?