Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dosctejpsycholki

Mam juz dosc tej idiotki tesciowej

Polecane posty

Gość dosctejpsycholki

Ze wzgledow finansowych mieszkamy z tesciowa. Ona jest juz nie do wytrzymania. Ciagle sie wtraca. Jak jemy chipsy to mowi ze bedzie nam wyrzucala, Ciagle sie czepia meza ze pali. A jak raz na miesiac wyjdzie z kolega to awantura nie z tej ziemi. Raz nam chciala lozeczko wyniesc z sypialni zeby dziecko nie wdychalo 2 PIW ktore wypil. Ciagle mnie obgaduje. Teraz np mowila do swojej matki ze nie umiem prac,ze za malo do pralki wkladam,ze mam za duzo ubran nawet uslyszalam! Tak samo z dzieckiem,mowi mi jak mam ja ubierac,karmic i nawet na kazde szczepienia chce z nami jezdzic! Wczoraj dziecku rocznemu usmazyla jajko ze smietana na oleju jak mnie nie bylo. Po czym dziecku spuchly powieki i dostala wysypki;/

Gość gość
a od czego masz język? powiedz zeby sie nie wp*****lała

Gość Mercyd
Dokładnie , jak pozwolisz żeby dalej tak sprawy wyglądały to twoje małżeństwo się posypie i nawet nie zauważysz kiedy! Pociesz się tym , że tej starej raszpli już bliżej niż dalej

Gość gość
1. milo by ci bylo, gdyby ktokolwek mowil o twojej matce idiotka? 2.z paleniem, picie i chipsami ma rację.

Gość dosctejpsycholki
Jaka racje?! Jestem dosrosla,mam prawo raz na jakis czas zjesc chipsy. Nie mam piec lat ona nie musi mnie wychowywac. A dorosly facet mnoze raz na miesiac wypic piwo. Ona uwaza ze jest najmadrzejsza,na wszystkim sie zna. Wczoraj powiedziala ze jestemy bezmozgowcami.

jesteś dorosła i masz prawo? to w*********j na swoje dorosłe mieszkanie za swoja dorosła pensję i żyj łaskawie swoim dorosłym życiem, gówniaro niedojrzała siedzi matce na garku, mężuś-synuś to samo i jeszcze ma o coś pretensje nie powodba się, to spadówa , a nie tu dorosła odstawiasz

Gość kamilllkawaw
No i dopóki nie staniecie na własnych nogach to tak będzie- albo ona będzie po Tobie jeździć, albo będziecie się awanturować. Dlatego takie życiowe doopy powinny się wziąć w garść i iść na swoje.

Gość gość
Ja bym sie poprostu wyprowadziła i po problemie

Gość dosctejpsycholki
Idziemy na swoje za dwa lata. jak skonczymy staze. A swoja droga to nie jest jej domy tylko jej brata ktory mieszka na dole i nawet obiecal go przepisac mojemu mezowi kiedys. Ona nas nie utrzymuje,nie placi za nas rachunkow,nie siedzi nam z dzieckiem wiec po co sie wpieprza

Gość dosctejpsycholki
ma tez ktos taki problem?

Gość gość
Nie, nie mam tego problemu. Mieszkamy z mężem na swoim, a teściów mam super. 🖐️

Gość gość
Staże? Po ile macie lat, że tak zapytam?

Gość gość
a ile macie lat ze tak pozwalcie sobie wchodzic na glowe? nie potrafisz powiedziec ty mi zycia nie ukladaj. a twoj mezus to jezyka w gebie nie ma? to on powinien mamusie wychamowac.

Gość gość
co to za 2-letnie staze?da sie z tego utrzymac? a ty masz staz czy z dzieckiem siedzisz?

Gość gość
to zabierz mężulka do swoich rodziców, kłamczucho na stażu!

Gość gość
Dlaczego nie mieszkacie w swoim mieszkaniu tylko u teściowej?

Gość gość
Weź sie do roboty, zarób na mieszkanie i nikt ci się nie będzie wtrącał. A tak to chcesz czy nie ona robi ci łaskę, że u niej mieszkacie.

Gość gość
autorka jak większość głupich polskich dziewuch uważa, że robi wielką łaskę łaskę teściowej zaszczycając własną osobą jej dom! teściowa powinna się cieszyć i skakać pod sufit z radości, że dostąpiła również zaszczytu widywania codziennie wnuczki! a najlepiej jakby przepisała na synową swoje mieszkanie, oddała jej wszystkie oszczędności i powiesiła się na pierwszym drzewie, żeby młodym nie przeszkadzać!!!

Gość gość
do Mercyd Dokładnie , jak pozwolisz żeby dalej tak sprawy wyglądały to twoje małżeństwo się posypie i nawet nie zauważysz kiedy! Pociesz się tym , że tej starej raszpli już bliżej niż dalej xxxxx Stara raszpla, której blizej niż dalej - proponuję abyś to zapamietała... Sądząc po Twojej wypowiedzi szykuje sie z Ciebie w przyszłości "cuuudowna" teściowa i mam nadzieję, że sama kiedys usłyszysz podobny epitet od synowej lub zięcia pod swoim adresem... Matka Cie tak wychowała? No to gratulacje i nie dziwota.... masakra...

Gość gość
Wszystkie jestescie takie idealne i macie swoje mieszkania? Nas narazie na to nie stac,mamy po 24 lata,ukonczylismy studia i niestety w polsce na stazu w biurze czy tez innym miwjscu dostajesz na reke 900zl. Jak maja z tego utzrymac siebie i dziecko?

Nigdy nie pozwoliłabym się wtrącać mojej teściowej do mojego życia- nawet gdybym musiała u niej mieszkać. Mogłaby mnie nawet znienawidzić, ale nie miałaby prawa rządzić się wszystkim. Jeżeli coś z tym nie zrobisz, to współczuję tych dwóch lat spędzonych jeszcze pod dachem teściowej.

Gość gość
gość Wszystkie jestescie takie idealne i macie swoje mieszkania? Nas narazie na to nie stac,mamy po 24 lata,ukonczylismy studia i niestety w polsce na stazu w biurze czy tez innym miwjscu dostajesz na reke 900zl. Jak maja z tego utzrymac siebie i dziecko? xxxxxxxxxxx A kto Ci kazał robić dziecko nie mając środków, by je utrzymać? Odpowiedzialny człowiek decyduje się na założenie rodziny gdy ma gdzie mieszkać!

Gość bruksellllkkkkaaaaaa
Dziekuj jej ze was przygarnela. To jej terytorium wiec ona rzwadzi:) Zawsze mozesz sie przeprowadzic:d A ze pomaga wam zwalczac zle nalogi to tylko plus. Niw wszyscy lubia dym tytoniowy w swoim mieszkaniu

Gość bruksellllkkkkaaaaaa
To sie nie bawi w doroslosc jak nie stac na wspolne zamieszkanie...Ja majac 1500 zl we 2 nawet bym o slubie nie myslala i zyciu razem...2 letnie staze? pierwsze slysze..Facet powinien poczuwac sie do obowiazku i szukac czegos bardziej dochodowego

Gość Ale to już było
Radzę wyprowadzić się od teściowej i będziesz miała idealny spokój.Zupełnie mnie nie dziwi ze teściowa wkurza się gdy widzi takie patologiczne zachowania, w dodatku ma u siebie pasożytów!!!😠 Myślę że to i tak cierpliwa kobieta jest że zgodziła się takim nygusom pomagać! A ty jeszcze obrabiasz i ubliżasz kobietę! Ja w życiu nie zgodziła bym się mieć takie dziadostwo pod swoim dachem!

Gość dosctejpsycholki
Ale niektore z Was są mało inteligentne. Po pierwsze jakich patologicznych zachowan? Dwa piwa raz na miesiac to patologia? Po drugie maz nie pali w mieszkaniu. Po trzecie ONA NAS NIE UTRZYMUJE! Gdyby nie jej brat to by na ulicy siedziala. Nawet rachunkow sama za siebie nie placi. Ona traktuje nas jak jakies glupie dzieci a prawda jest taka ze mamy wyzsze wyksztalcenie od niej. Ona jest chora! Za byle co sie czepi i jeczy caly dzien. Nawet w nocy wchodzi do naszej sypialni bez pukania sprawdzic czy dziecko jest nakryte. Ma 50 lat a nie ma zadnych znajomych i zainteresowan. tylko gdera

Gość Sru tu tu tu
Wykształcenie nie ma tu nic do rzeczy! Inteligencja jest wyssana z mlekiem matki.Dobre wychowanie wynosi się z domu! U ciebie żadnych pozytywnych cech nie widać😠 Do tego obrażasz teściową, sypiesz inwektywami na forum! Do czego to podobne? Nie pasuje ci to się wynieś z tego mieszkania do swojej mamusi! Słusznie ktoś napisał,że jesteś pasożytem! Nic nie ma w tobie pokory!

Gość gość
Zachciało się kretynce bawić w domu, dziecko dorośnij najpierw. Mieszkasz u kogoś i ma prawo wymagać od Ciebie wszystkiego i masz żyć jak ci każe. Ja p******ę jaki dzieciuch . Ja mam 33 lata i nie mam dzieci i mężą bo mnie na to nie stać ,i nie zamierzam siedzieć komuś na głowie, jak się dorobię to wtedy tak. Dwa lata temu kupiłam swoje mieszkanie, teraz powoli zaczynam myśleć że mogę mieć rodzinę,bo mnie na to stać i nikt mi nie powie co mam robic bo jestem na swoim

Gość gość
gość Zachciało się kretynce bawić w domu, dziecko dorośnij najpierw. Mieszkasz u kogoś i ma prawo wymagać od Ciebie wszystkiego i masz żyć jak ci każe. Ja p******ę jaki dzieciuch . Ja mam 33 lata i nie mam dzieci i mężą bo mnie na to nie stać ,i nie zamierzam siedzieć komuś na głowie, jak się dorobię to wtedy tak. Dwa lata temu kupiłam swoje mieszkanie, teraz powoli zaczynam myśleć że mogę mieć rodzinę,bo mnie na to stać i nikt mi nie powie co mam robic bo jestem na swoim ......... za to jestes nie zle zgorzkniala, skad wiesz moze oni za te 10 lat jak beda w twoim wieku beda miec mieszkanie, prace i dziecko a ty masz nic, tylko jad. Autorko trzeba zaczac jezyka uzywac, lepszej pracy szukac nie tkiwc na gownianych stzach a w pokoju zamek zainstalowac. ja bym chyba zszla na zawal gdyby tesciowka wlzila mi w nocy do sypialni

Gość gość
Mózg masz zgorzkniały, ona powinna na kolanach teściowej dziękowac że darmozjadów i dzieciorobów przyjęła pod swój dach bo nie musiała i powinna jej być do końca życia wdzięczna że księżniczce która sie w dom i mamusie i tatusia nic nie mająć bawić zachciało