Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dosctejpsycholki

Mam juz dosc tej idiotki tesciowej

Polecane posty

Gość dosctejpsycholki
[zgłoś do usunięcia] gość Zachciało się kretynce bawić w domu, dziecko dorośnij najpierw. Mieszkasz u kogoś i ma prawo wymagać od Ciebie wszystkiego i masz żyć jak ci każe. Ja p******ę jaki dzieciuch . Ja mam 33 lata i nie mam dzieci i mężą bo mnie na to nie stać ,i nie zamierzam siedzieć komuś na głowie, jak się dorobię to wtedy tak. Dwa lata temu kupiłam swoje mieszkanie, teraz powoli zaczynam myśleć że mogę mieć rodzinę,bo mnie na to stać i nikt mi nie powie co mam robic bo jestem na swoim Gdy bede miala 33 lata to bede miala juz odchowane dzieciatko i swoj dom. A Ty masz 33 lata i nie masz nic! Za nim urodzisz to dziecko to dobijesz 40. Nie chcialabym byc na Twoim miejscu. Nie potrafisz czytac? To tez nie jest jej dom i ona nas nie utrzymuje! Wiec nie musze sie jej podporzadkowywac

Gość dosctejpsycholki
[zgłoś do usunięcia] gość Mózg masz zgorzkniały, ona powinna na kolanach teściowej dziękowac że darmozjadów i dzieciorobów przyjęła pod swój dach bo nie musiała i powinna jej być do końca życia wdzięczna że księżniczce która sie w dom i mamusie i tatusia nic nie mająć bawić zachciało Za to ty nie masz tego mozgu chyba w ogole! Ona mnie nie przyjmowala nigdzie i nie jestem jej darmozjadem! Ona mnie nie utrzymuje idiotko!!!

Gość gość
Ja mam przynajmniej rozum ty go nigdy nie miałaś , będziesz miała odchowane dziecko na cudzy koszt i w cudzym domu

Gość gość
szkoda ci? nie na twoj koszt.

Gość gość
Jest na to rada ,wyprowadz się.albo zamknij morde.

Gość gosc12345678
czy wy umiecie czytać ze zrozumieniem przecież napisała ze JEJ TEŚCIOWA JEJ NIE UTRZYMUJE I NIE PŁACI ZA NICH RACHUNKÓW, TO RACZEJ ONI PŁACA ZA NIĄ. a dziewczyna co ma 33 lata współczuje ani męża ani dziecka, masz chociaż chłopaka czy zostaniesz na starość samą zgorzkniała starą panną. autorko no niestety tak to jest im więcej osób w domu tym gorzej. może spróbuj się z nią jakoś dogadać, a jak nie to powiedz że ma się nie wtrącać i już. może jakoś wytrzymasz te 2 lata.

Gość gość
obydwoje są na stażu i tych pieniędzy utrzymują siebie, dziecko i teściową, tak??? autorka kłamie jak najęta i jeszcze do tego te jej kłamstwa kupy się nie trzymają!!!

Gość gość
a teściowej autorka nie musi szanować, bo dom jest własnością brata teściowej??? - bardzo ciekawa teoria!

Gość gosc12345678
nie mówię że ma nie szanować tylko się dogadać a jak nie to grzecznie powiedzieć żeby się nie wtrącała i niech każdy żyje swoim życiem

Gość gość
swoim życiem będą żyli jak będą NA SWOIM!!! na razie mieszkają na cudzej łasce i mają się dostosować!!!

Gość gosc12345678
na czyjej ??????????

Gość gosc12345678
bo z tego co autorka napisała to napewno nie na teściowej

Gość gość
nieodpowiedzialni idioci.......... robia bachora a potem chodza po prosbie zeby im ktos dach nad glowa dal i jedzenie.... debile wychowuja kolejnego debila

Gość gość
jak mieszkają u teściowej to co się głupio pytasz na czyjej są łasce???

Gość gość
Moze jej chodzi by twoj maz nie wydawal pieniedzy na palenie skoro i tak ich malo macie tylko na cos potrzebniejszego? A ślub i wesele kto ci sponsorowal? nie ta tesciowa idiotka? Wiecie co tak na marginesie ja nie wieze w to ze pracy nie ma... nawet bedac po studiach za kelnerke bym poszla byle by do takiej sytuacji nie dopuscic albo zagranice wyjechala

Gość gość
wierze*

Gość gość
ja biore slub w czerwcu ale u nas wszystko przemyslane bylo moj facet ma dobra prace ja jestem w trakcie zmiany na lepsza. Wiem ze nas na to stac. Z moja przyszla tesciowa nie wyobrazam sobie mieszkania wiec wolalam poczekac niz dopuscic do takiej sytuacji. co do dziecka mimo iz mam 25 lat mysle ze ejszcze mamy czas. Nie po to studiowalam tyle lat by teraz na macierzynski pojsc. Zreszta puki co nie czuje takiej potrzeby. Bedzie mnei stac na dzidziusia to wtedy bedziemy sie o niego starac puki co nic poza miloscia bym mu nie mogla dac

Gość gość
nie zakłada się rodziny, jeśli się nie ma mieszkania. siedzisz teściowej na głowie i jeszcze ją obgadujesz. Wynajmijcie mieszkanie i ty będziesz zdrowsza i teściowa nie będzie się męczyć z takimi debilami.

Gość gość
może jeszcze mieszkać matka z córką to się dogadają, ale gdzie ty się pchasz to teściowej nie masz swojej rodziny.

Gość gość
Autorka ,nie mieszka u teściowej!Czy Wy czytać nie umiecie?

Gość gość
autorka nie mieszka u tesciowej, sama tesciowa mieszka u kogos tz swojego brata ktory chce przepisac ten dom swojemu siostrzencowi, czyli jak to zrobi to tesciowa bedzie mieszkac u nich.

Gość goscinkaa1
dokladnie