Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

metalówaa1994

Brokeninside87 nienawidze cie

Polecane posty

podpadłaś mi tym, że 1. nie potrafisz liczyć. Mam w nicku mój rocznik 1994 a ty nazwałaś mnie w jednym temacie pusta nastolatką i myśląłas że chodze jeszcze do szkoły. 2. Jestes dziwna i nie lubisz seksu. Jak tak można? 3. Wjednym temacie nazwałas mnie "emo dziewczynką" 4. Ogólnie jakoś tak nie przypadłaś mi do gustu. Tak więc pokaż ryj. Wklej jakies swoje zdjęcie. Podaj swój adres. Chce cie dopaść, zadarłaś z niewłasciwą osobą.

Gość gość
nie zesraj się gówniaro, dla broken możesz buty czyścić

:D tu zaraz Twoi koledzy z kibla wkleją pełno niby moich zdjęć, filmów i innych gówien. widzę, że jako projekt już kompletnie nie masz co robić i dołączysz do tej bulgoczącej sraczki w d***e mam, gimboemo, za co mnie nie lubisz :D ale dzięki za nieprzydatną info:D

Gość gość
zostaw brokenside87 w spokoju ty satanistko lepiej sie nawróc bo cie szatan opętał

Gość gość
Ty na skupie złomu jesteś warta jakieś 0,60zł/kg, bo nie sądzę, żebyś była z jakiegoś bardziej szlachetnego kruszczu niż stal przemysłowa. Więc jesteś warta max 1,5 marnej wódki.

"boże święty":D nie no, jesteś na bank projektem, nie ma co nawet Tobą gardzić;) fajnie, że administracja o mnie pamięta, pozdro:) może to admin ten hejt napędza, bo uznał mnie za ciekawą osobę;)

Gość gość
Metalowa ty wulgarna róda malupo hihihi:-)

Gość Dywanem w morde
Pokazcie cycki bo nudno. Porownam i wydam werdykt ktora z was ma racje

no fajnie że jestem projektem, ale co znaczy to słowo? I jacy "koledzy z kibla"? :D i czemu rożśmieszyło cie to "boże święty"? Czasem na serio nie ogarniam internetów. co za folklor, ja pierdykam.to sie do jakichś badań socjologicznych nadaje.

Argen :) w porząsiu:) czy to Ty jesteś tym chłopcem, któremu w Sylwestra wyznałam miłość? [rumieni się] metalówa, "boże święty" z zapryszczonych ust zwalczającej wierzących czarno-różowej dziewuszki?;)

Nie mam zapryszczonych ust. W ogóle nie wyglądam młodo, raczej na jakies 23-26 lat i wiele osób mi to mówi, więc skojarzenia mojej osoby z gimnazjum,które skończyłam nota bene już prawie 4 lata temu sa błedne. I nadal nie wiem co ty sobie własciwie myślisz. Nie mam żadnych kolegów z kibla cokolwiek to znaczy. Przyczepiłam sie do ciebie bo lubie sobie potrollować w internecie i pow******ć ludzi, i pokłócić sie troche światopogląowo, gdyż w realnym życiu albo ludzie zgadzają sie z moim poglądami(metal to najlepsza muzyka), albo nie chce wyjsc na debilke(np. obrażając innych, że chodza do kościoła). Stąd ten mój trolling i hejtowanie wszystkiego. I na serio, nie wiem co to jest "projekt", co to są "koledzy z kibla" czy co tam sobie kafeteryjnego nie wymyślisz. Az tak nie sledzę tego głupiegoforum żeby wiedziec takie pierdoły. Kieruje mną czysta ciekawośc - co znaczą te obelgi(jesli sa to oblegi) którymi mnie uraczyłaś?

Zdjęcia broken już widzieliśmy x o,widzisz, komitet kałowy się do Ciebie odezwał,, metalówka. powymieniajcie się fotami

ale które obelgi konkretnie? koleżanka z kibla namber łan - wredna suka emo - bo wychodzisz na taką nastolateczkę, przez te durne tematy. nie pisz, że to trollowanie, bo to akurat widać, ale z drugiej strony właśnie po tym mam prawo Cię oceniać.

o, widzisz, kibel cały zabulgotał:) a ta wredna suka to chyba dałaby się przerżnąć w d**ę przez stado Afrykanerów, żeby otrzymać hasło do mojego konta:D i powklejać te g******e linki ode mnie, co nie?:D Argen:)

uważaj wredna, bo spuszczę wodę i zdechniesz:O w sumie nie wiem czemu się angażuję w te prymitywne pokrzykiwanki:O j***e Ci z ust:(

Gość gość
k o rwin mikke?

dlatego, że ten cytat na bank nie miał nic dobrego na myśli poza stereotypami które są krzywdzące i dla mężczyzn i dla kobiet. Bo "męski" mężczyzna nie okazuje żadnych emocji i dusi wszystko w sobie albo topi w butelce aż do strzelenia sobie w łeb, a "kobieca" kobieta to beznadziejne, niezaradne, głupie stworzenie które cudem potrafi samo skorzystać z toalety ;)

K***in taki spoko sympatyczny, ale straszny wariat:-P podziwiam za odwagę, bo widać, że on tak myśli, jak mówi, a nie gra. Moorland jest feministką, ale nie psiocz na nią:(

Moorland - masz bardzo dziwne skojarzenia. męski to silny, stanowczy, intelignetny, który potrafi się obejść z kobietą a kobieta to wrażliwa, delikatna, zwiewna, ciepła;)

Ja nie, ale jak myślisz jakie skojarzenia miał autor cytatu? Zwłaszcza, że ten autor męski na pewno nie jest :) Poza tym facet powinien też umieć odpuścić i być nie mniej wrażliwy od kobiety, a kobieta jak będzie zbyt delikatna to ją ten świat zje. Kobiety które mogły być zwiewne i delikatne miało łatwe życie tylko w bajkach i poezji. Te prawdziwe robiły za męczennice i łatwy target dla tych facetów którzy stanowczość traktowali zbyt dosłownie.