Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sex w miejscu publicznym

Polecane posty

Gość gość
Dobrze?:)

może warto spróbować. u mnie no nie w tym roku 29 i nigdy nie miałem poważnej dziewczyny. Znam kobiete co wybrała dziecko bo stwierdzila że ma już taki wiek lecz jest nieszczęśliwa

Nie znam osobiscie kobiety, którą dziecko by unieszczęśliwiło.;)

Aha teraz rozumiem:O Wiesz ja myslę, że spotkałam swoja drugą połowę. Faceta, na którego czekałam całe życie! Niestety, spotkałam go za późno.:(

On jest taki jak ja. Mysli podobnie, czuje podobnie. Między nami jest niesamowita empatia. Do tego jest swietnym kochankiem i bardzo przystojnym idealnie pięknym facetem. Łączą nas upodobania, skłonnosci. Dzieli to, że ja nie zdradzałabym męża.

Gość gość
Zerknij na skrzynkę:)

On załozył rodzinę, bo tak wypadało. Rozumiem tę presję, bo moja rodzina też od czasu do czasu daje mi ją odczuć. Tylko, że ja jej nie uległam, on tak.

Poza tym kocha swoja żonę i dzieci, Nigdy bym nie rozbiła nikomu rodziny! On tez jest seksoholikiem, ale nie widzi w tym problemu...

Zerknę, ale jutro, bo coraz bardziej mnie jakas infekcja podbiera i juz chaotycznie zaczynam pisać.:O Wychodze z forum Dobrej nocy:)

Już myśłałam, ze chcesz mi napisac coś złośliwego:D Ok. moge pogadac na mailu, ale dzisiaj już nie mam siły. Zamykam forum Dobranoc:)

Gość gość
sex nad jeziorem,na plazy inni podladali;]

Gość gość
kiedyś na plaży, pusto było a my jeszcze ukryci między wydmami, przy oliwkowaniu pleców siadłem na niej okrakiem. Żeby łatwiej rozprowadzić oliwkę rozpiąłem jej stanik a tu zaskok - uniosła się lekko żebym mógł go zupełnie jej zabrać. Tak mnie to nakręciło, że obsunąłem jej majteczki polałem rowek oliwką i wsunąłęm penisa w bezbronną c**kę. Masowałem, delikatne ruchy, tak dość długo, bez przyspieszania ale ona miękła coraz bardziej po początkowym spanikowaniu. W końcu pośladki były zupełnie rozluźnione i otwarły głęboki dostęp do c*puni, a majtki zostały całkiem zsunięte. No a wtedy zza wydm wyszła na nas jakaś parka. Moja wtuliła twarz w ręcznik. Nie było sensu żebym się odsunął bo jeszcze bardziej bym ją odsłonił. Tylko dłonią zasłoniłem nasze zespolenie. Jak zobaczyli na co trafili - gest przeproszenia i szybciutko nas minęli. Potem chciała przestać, ale przytrzymałem jeszcze trochę delikatnie i diabeł w nią wstąpił. Nie zważając na nic zakończyliśmy ostrą jazdą na pieska.

Gość gość
w pociągu a dokładniej w przedziale i do tego nie pustym :D

Gość gość
w samolocie, na statku, w parku, w pociągu, samochodzie na *****iwej ulicy. w kinie

Gość gość
Szukam kogoś na seks przez telefon. Na co dzień jestem normalną naturalną dziewczyną o zgrabnej budowie ciała, jeśli się nudzisz zadzwoń możemy porozmawiać o sexie lub na inne tematy. Basia ze strony http://seks-telefon24.pl/