Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pamunia

podobaja mi sie tacy faceci czy mam szanse

Polecane posty

Gość gość
posel Colin? nie znam :)

Gość gość
a ile masz lat?

Gość gość
Ja na ich miejscu chętnie bym posuwał 20. Chociaż nie wiem jak to będzie jak będę miał tyle. No ale szanse są niewielkie Poseł Błaszczak mógłby narazić się opinii publicznej, szczególnie jeżeli ma żonę i dzieci, a pewnie ma. Colin Firth pewnie do Polski nie zagląda zbyt często

Gość widzezesiostrablizniaczka
Colin Firth to moja milosc od pietnastego roku zycia a mam 21 lat!:)

no jasne obaj zonaci co za pech :( to jednak prawda,ze wszyscy fajni juz dawno zajeci :( widzezesiostrablizniaczka i jak sie z tym czujesz? on ma 53lata! teraz sprawdzilam...a wyglada na 35 chcialabym kiedys miec takiego mezczyzne :(

posel ma 44lata a tez wyglada na 30pare ciekawe gdzie poznal zone gdzie ja bym mogla poznac takiego faceta?

Gość gość
Po co Ci on. Za 20-30 lat musiałabyś szukać nowego bo on będzie na łonie Abrahama

Gość gość
Ale kogo dokładnie poszukujesz. Takiego typu faceta, kogoś starszego czy dokładnie tych 2 osobników?

kogos o takim typie urody i temperamentu - chcialabym flegmatyka nie cierpie cholerykow i sangwinikow a i melancholikow lepiej unikac

Gość gość
Czyli jednym słowem kogoś komu długo staje, ale też długo stoi. Doskonale Cię rozumiem

Gość gość
To był żart forumowego zboczeńca. Przepraszam najmocniej

Gość gość
mi też się Colin podoba, szczególnie w dzienniku... mmmm ciacho i jest wysoki!! mmm <3

znaj moją dobroć z okazji zjedzenia banana i wybaczam :) mi się Collin podobał w takim filmie gdzie Amerykanka przyjechała do wielkiej Brytanii to było z Jessicą Biel chyba, ale w Love Actually też... i jeszcze w jakimś filmie co grał geja no w dzienniku bridget też jest boski właściwie to wszedzie jest swietny bo to Collin a jak komuś mówie "podoba mi się collin" to wszyscy pytają "farrel?" a ja "firth" a oni "nie znam :( :( "