Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój chłopak znowu się spił

Polecane posty

Gość gość

Obiecał, że ta impreza będzie inna, że wypije tylko dwa, trzy piwa i będzie tylko dla mnie, teraz spija się z bratem (jak zwykle) w drugim pokoju. Mam już dość.

Gość gość
Te metody nie działają. Kocham go bardzo. Bardzo dużo wybaczyłam, ale dziś miał udowodnić, że potrafi się zachować, że potrafi bawić się nie upijając się. Mieszkamy razem, jesteśmy zaręczeni, lecz jedyne co nas dzieli, to jego wybryki po alkoholu....

Gość spaślak_
masz rację zmieni się bo go kochasz :D będzie pił wiecej z każdym rokiem :D kobieca naiwnośc nie zna granic. jak cie bedzie jeszcze lal to pewnie mocnej go będziesz kochac :D juz zacznij szukac psychiatry - dla siebie oczywiście nie dla niego on zyje jak lubi.

Gość gość
Hm na tzw magiczną przemiane bym nie liczyla , nawet jesli się ogarnie to tylko bedzie chwilowe a potem tak samo albo nawet gorzej .On jest dorosly i sam powinnien wiedziec kiedy moze ? I na co moze sobie pozwolic , jesli jeszcze sobie takich rzeczy nie uswiadomil to Ty juz go tego nie nauczysz .To dorosly czlowiek a nie dziecko ktore jeszcze mozna ukierunkowac ,.Nie marnuj sobie zycia .

Gość gość
wybrałaś sobie takiego to teraz nie jęcz! Trzeba było wybrać niepijącego ale przecież tacy dla was nie są męscy!