Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie spędzicie wakacje w tym roku

Polecane posty

Gość gość

Bo ja w marcu lece do Ameryki Poludniowej na 2 tygodnie a potem w sierpniu do USA na miesiąc (Kalifornia, Nevada)

Gość pan kulturka
w pisdzie . :)

Ja w tym roku planuję jechać do rodziny na wschodzie Polskie, jak co roku, i do Francji.

Gość gość
Lece z mezem do szwagierki do Miami,juz nie moge sie doczekac:)

Gość gość
jacy tu wszyscy swiatowi ale palcem po mapie:D

Gość gość
"Chciałbym do Nowego Jorku, ale w tym roku nie dam rady. Planuje nad morzem, trochę nad jeziorem, a zima w góry. Jesienia może na tydzień do Szkocji, jeśli się wyrobie. Pozdrawiam." x Hahahah, klamca znowu bedzie sciemnial o Jastarni i Szkocji :D

Gość gość
Na Majorce :D

Nie chcę mówić tu gdzie dokładnie. Czyli byłeś na Lazurowym Wybrzeżu. Jak Ci się tam podobało? Ja myślę o pracy tymczasowej tam, zależy gdzie będzie. A byłem już na Srebrnym Wybrzeżu, nie tak znanym i spokojniejszym niż Lazurowe, ale też tam jest pięknie.

Gość grejpfrut
" albo z Caen tam gdzie ten festiwal filmowy jest" a jaki to festiwal filmowy jest w CAEN? bo nie slyszalam. a moze o Cannes ci chodzilo :D 🖐️ masakra

Gość gość
Nie chodzilo mi gdzie dokładnie, tylko czy bardziej Podlasie czy Podkarpacie," x a podkarpacie i podlasie leza blisko siebie wiec wybacz luzer rondlowi kazdy by sie mogl pomylic:D

Gość grejpfrut
"jacy tu wszyscy swiatowi ale palcem po mapie" polska mentalnosc :D nikogo na nic nie stac, a wszystko co od biedoty odstaje to luzno puszczone wodze wyobrazni. niemozliwe, ze ludzie podrozuja gdzies dalej niz do zakopanego czy na mazury! :D

Gość grejpfrut
czy ten ludzik na dalszym planie probuje zjechac po wydmie na nartach?

Gość gość
marzyc morzna a cale wakacje kafe jest oblegane przez tych podrozujacych po calym swiecie :D

Tak, świetne miejsce i piękne widoki z wydmy. :) Najczęściej jest nazywana Dune du Pyla, ta Pyla to też coś z Biblii i od Piłata chyba.

Gość grejpfrut
Maciek B to co ty proponujesz to jest standard. oklepany do granic. az dziw, ze w Paryzu nie byles.

Nie, chyba tam żadnego narciarza nie było. A ile budek z pamiątkami i jedzeniem pod wydmą. Rodzicie byli w Łebie i mówili, że tam nic takiego nie ma.

Gość grejpfrut
a Londyn to jest dopiero oklepany (i wszedzie Polacy, to zupelnie jakbys nigdzie nie wyjezdzal) :D nie masz zbyt wyrafinowanego gustu jezeli chodzi o podroze, co? rzuc jakies ORYGINALNE miejsce, w ktorym byles.

Gość gość
Ja lece na Madere na poczatku kwietnia, wszystko juz zaklepane:) We wrzesniu na Slowenie pochodzic po gorach na tydzien, a w miedzyczasie wyjazdy na weekend - w tym roku Sardynia i Korsyka. W Polsce tez bede na tydzien

Gość gość
macie b pytanie watki brzmi Gdzie spędzicie wakacje w tym roku x nikt cie nie pyta gdzie byles w sanach i nikt nie prosi cie o rady gdzie jechac x wiec wypad stad mieszac w rondlach:)

Gość pipiripi tele fele
W tym nigdzie bo odkladamy na slub.

Ja jeślibym miał z 5 tysięcy, to bym się pewnie właśnie na Korsykę wybrał. Od nastolatka chcę tam jechać, szczególnie kiedyś.

Gość gość
hahahaa macka starzy zayebali reczniki z logo hotelu w ktorym byli i w prezencie rondlowi dali:D

Gość grejpfrut
Looooser co jest fajnego w gorze piachu??? zdjecia moze i fajne, ale na czym ten swiat stoi, ze robi sie z czegos takiego atrakcje turystyczna... chociaz w sumie piasek jest towarem deficytowym...tylko czekac az mafia piaskowa sie za te wydme zabierze.

Gość Alleico
W Polsce :D Mam taką pracę, że przez pół roku pracuję, a pół nie. Zimowe pół roku spędzam więc w pewnym ciepłym kraju, a letnie w Polandii ;-) zamierzam połazić po naszych pięknych górach, lasach i wioskach

Gość gość
Bylam na Sycylii 2 lata temu, w Palermo i Trapani - pieknie! Polecialam na 5 dni i troche za krotko szczerze mowiac, bo tyle rzeczy do zobaczenia na zachodzie wyspy, na wschod trzeba osobnych wakacji.