Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie spędzicie wakacje w tym roku

Polecane posty

Super widoki były z tego piachu. Nie z takich rzeczy można robić atrakcję, dla mnie to było bardzo fajne miejsce i jak wszedłem i spojrzałem dookoła to mnie zamurowało. Było wrażenie. :)

Gość grejpfrut
"Mam taką pracę, że przez pół roku pracuję" tez bym tak chciala :O "w pewnym ciepłym kraju" egipt jak nic :D

Aha, trochę zmniejszyłem tę wydmę. Kupiłem tam taki mały pojemnik szklany, napełniłem piaskiem z wydmy i stoi teraz na półce u mnie. :classic_cool: Jeszcze koszulkę z wydmą i książeczkę o wydmie kupiłem tam. I coś do jedzenia.

Gość gość
DO MACIEK B. Lubisz Przyjezierze? Kurcze ze sie nigdy tam nie spotkalismy a latem tam czesto bywam ;) skad jestes?

Gość gość
Jedź rondel na Sycylię , może cię mafia zaj***e . Eh marzenia

Sycylia też super, pewnie. W Łebie też by mogli robić dobry interes, głupota że nie robią.

Gość grejpfrut
Looooser zenada :D ale dzieki takim jak ty przemysl turystyczny w kazdym kraju ma szanse zarobic. tylko czy zglosiles ten piach na cle? wwwozic do kraju nielegalnie pozyskany zasob naturalny... kariera kryminalisty stoi przed toba otworem :D

Gość gość
No to witam kolege z Inowrocławia:)) tez tu mieszam Ps. Jestem kobieta ;)

Gość gość
Tak czy inaczej fajnie spotkac kogos ze swojego miasta,) Moze jeszcze sasiadami jestesmy;)

Gość gość
ja bym chciala kolejny raz Italia a potem moze Turcja oklepana bo kazdy tam juz byl ale ja jeszcze nie bylam :) Tylko lubie miejsca ciche bez tlumow ludzi a chyba w Turcji nie bardzo jest znalezc takie miejsca :O

Gość gość
Ja byłam na Sycylii w zeszłym roku, piękna wyspa :) włochy są ogólnie cudowne, ale Sycylia bije inne regiony na głowe - woda czysta i ciepła, piękne widoki, no i Etna :) Zwiedziłam prawie cala wyspe - Trapani, Rezerwat niedaleko Trapani, Agrigento, Katanię, Etnę i Cefalu :) Polecam bardzo sycylię, chociaż jest tam dość drogo W tym roku nie wiem jeszce gdzie pojadę, ale marzy mi się Grecja albo Hiszpania :)

Gość gość
Ktoś tu pisał o Miami - byłam 2 lata temu w sezonie letnim (we wrześniu) i nie polecam. Floryda jest najlepsza w zimie, wtedy jest tam sezon. W lecie są huragany, przez co woda jest trochę brudna (wodorosty jakieś smieci itd), poza tym pogoda jest wtedy kapryśna i już abstrahując od huraganów, to często pada a jak nie pada to i tak niebo jest przychmurzone. Ale upał jest tak czy inaczej :P od znajomych Amerykanów wiem, ze Floryda jest najpiękniejsza od grudnia do lutego

Gość gość
ja spedzam wakacje na korsyce ,które trwaja już 3 lata zakochałam się w tej wyspie

Gość korsa
tylko korsyka zakochać się w tej wyspie i ........poszukać pracę przyjemne z pozytecznym

Gość gość
W tym roku nasze plany, to: - w przyszłym tyg kolorzeg sanatorium spa - w marcu na moje urodziny madera - majowka kanary, aczkolwiek jeszcze nie wybraliśmy konkretnie - sam środek wakacji azzun spa na mazurach - wrzesień santorini

Gość gość
maciek b na dębkach nad polskim morzem wcale nie ma mało ludzi i nie nie jest spokojnie- jest tam mnóstwo ludzi, plaże zawalone pełno warszawiaków którzy maja głowę wyżej niż srają. W miare spokój to jest w karwińskich błotach i nie ma tam zbytnio dużo buraków turystów

Gość amelinetka
Ja nie wiem gdzie pojadę, ale na pewno na dłuższy pobyt za granicą nie ma szans. Mój chłopak wyjeżdża do pracy za granicę, więc nie będę miała z kim szaleć. Pojadę tylko na kilka kursów związanych ze studiami, więc pewnie nad morze i w góry. Za granicą też bywają fajne, ale za granicę to koleżanek nie będzie stać, a co ja sama będę np. we Włoszech robiła wtedy? Pozostaje tylko jakiś wypad na weekend. W tym kontekście myślałam o Austrii, Francji albo Skandynawii. Jeszcze Praga mnie kusiła i Lwów, ale w Pradze byłam, a Lwów to wiadomo.

Gość gość
Wargowo niedaleko Poznania Gościniec Gryszczeniówka :)

Gość boguś86
Ciekawe, że my się wybieramy na Słowację, ale dopiero we wrześniu po wakacjach, a wcześniej chcemy trochę pozwiedzać okolice Lublina, ponieważ przeglądając internet okazało się, że w jego rejonie znajduje się wiele atrakcji architektonicznych, o których można dowiedzieć się ze strony : http://lubinowe.pl/atrakcje-turystyczne/atrakcje-architektoniczne/

Gość gość
w d***e

Gość gość
ja chyba pojade na wioske do kuzyna bo mnie fajnie dyma i mi sie to spodobalo

Gość gość
o, my tez do mielna! Może gdzieś się miniemy nawet nie wiedząc o tym, hehe. http://pokojenadmorzemmielno.pl - zastanaewiamy sie nad tym hotelem i jeszcze planujemy dalsza trasę ale i tak juz się nie moge doczekać, nad morzem nie byłam chyba z 10 lat już!

Gość gość
ja w tym roku byłam na wycieczce w Wenecji. Bardzo mi się tam podoba, ta woda, gondole, tamtejszy klimat i ludzie, ehh jak w bajce. Wyjazd mieliśmy bardzo udany, pojechałam tam z biurem podróży Cortina http://www.cortina.com.pl/. wycieczka autokarowa była bardzo przyjemna i bezpieczna. W przyszłym roku pojadę do Rzymu, również tym biurem podróży.

Gość gość
NORWEGIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
Afryka