Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdyby nie tzw zasady moralne to większość facetów ruchałaby co popadnie

Polecane posty

Gość gość

nawet na ulicy, w krzakach, publicznie faceci w ogole nie mają wstydu, trzyma ich tzw kultura w jakiej zostali wychowani

Gość gość
Prawda. Tylko niektórym brak tych zasad moralnych.

Gość gość
Nie zgodzę się z Tobą ale przynajmniej wykazałaś się inteligencją i nie piszesz wszyscy tylko większość. Pozdrawiam

Gość posuwaliby
najgorsze brzydule

Gość gość
A co to jest to co popadnie?

Gość gość
Z tego wynika, że kobiety zasad moralnych nie mają bo tylko zasady moralne mężczyzn trzymają ten świat w normalności i moralności

Gość gość
facet i zasady moralne hahahahaha :D

Gość gość
Faceci i tak gwałca mało przypadków?

Gość uśmiałam się hehe
jak już ktoś wyżej stwierdził paradoks: facet i zasady moralne :D:D:D a poza tym faceci ****ają co popadnie. Więc temat nietrafiony zupełnie :D

Gość gość
Tak , tak wszyscy gwałcą i wszystkie są gwałcone tylko ciebie nikt nie chce palcem ruszyć .

Gość gość
Gdyby nie zasady moralne puszczałabym się może nie z kim popadnie ale ze wszystkimi którym się podobam z wzajemnością. A nazbierałoby się tego kwiatu że ho ho:) tylko kobietom mniej wypada. Zresztą źle bym się potem czuła. Pewnie przez zasady moralne które mam:)

Gość gość
"tylko kobietom mniej wypada" - to klucz do zrozumienia problemu, kobiety zwyczajnie boją się opinii większości, zwłaszcza w sprawach rozrodczych, gdyż kobieca konkurencja mogłaby pozbawić je aureoli dobrej kobieciny i sprawić mniejszą szansę na znalezienie sobie samczyka.

Gość pole obowiazkowe
a nie posuwaja brzydul? nie chodza do prostytutek? ****aja co popadnie co da im sie przer****** nie ma w tym zadnych zasad moralnych

Gość gość
uprowadzałbym piekne 16latki i g****ił w piwnicy, was starych z pewnością bym nie tknął

Gość annoyer
Ja nawet nie probuje klamac, ze to nieprawda. Faktycznie, gdyby tak dalo sie to cale emocjonalne gowno pominac***przejsc do meritum byloby cudownie. But we can't have nice things now, can we? Swoja droga - mozecie przestac robic z seksu jakiejs wielkiej tajemnicy wszechswiata czy inny sekretny skladnik lekarstwa na raka?

Gość gość
To prawda -zobaczcie np kraje Islamskie czy Indie . Tam samotna kobieta zaraz zostanie zgwałcona bo tych norm tamtym ludziom brakuje. Te zwyczaje imigranci kolorowi już przenoszą do Europy np. Szwecji.

Gość gość
jak zwykle zapatrzone jesteście w roochaczy i macie gdzieś porządnych mężczyzn

Gość szaman kulawy
Nie rozumiem zamieszania,większość i tak ***** co popadnie,albo podpadnie

Gość gość
skoro mają co ****** to widać jakie są kobiety

Gość gość
Ludzie to zwierzątka, spośród których może 1-5% charakteryzuje się wysokim stopniem człowieczeństwa...

Gość gość
a ja mam zasady moralne, jestem prawiczkiem w wieku 24 lat! jestem z laską prawie 5 rok i nic ... nie da się jej przekonać do seksu (dogadujemy się świetnie, starałem się obiadki, kolacyjki,świece, kwiaty bez okazji, kino, spacery, cud miód malina - blokada psychiczna i już ) i dlatego właśnie mam ochotę rzucić ją w pigułę i rżnąć co popadnie (nie prostytutki, ale jakieś laski które też chcą tylko przypadkowego seksu)