Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bol miesni karku i szyi

Polecane posty

Gość gość

witajcie od jakiegos czasu, tak od paru miesiecy odczuwalam bol miesni karku,szyi i ramion,masaze pomagaly ale na troche , obecnie od kilku dni czuje jak w tym samym miejscu nie dosc ze mnie boli to jeszcze piecze i szczypie jak po intensywnym opalaniu w sloncu , pomagaja mi troche zimne oklady na kark, lecz objawy stale sie utrzymuja,chyba bez lekarza sie nie obejdzie :( co to moze byc mial ktos z was podobne objawy? z gory dziekuje za odpowiedzi

Gość gość
czyzbym byla jedyna na tym forum ktora bola miesnie :D

Gość Ciemnowszędziegłuchowszędzie
A nie zmieniłaś ostatnio trybu życia? Wzmożony wysiłek fizyczny, albo, przeciwnie, siedzący tryb życia?

Gość Ciemnowszędziegłuchowszędzie
Może być też nietypowy objaw z układu immunologicznego. Ja bym jeszcze trochę poleczyła się po domowemu, a jeśli w ciągu kilku dni Ci nie minie, idź do jakiegoś sensownego lekarza pierwszego kontaktu.

Gość gość
hmmm kurcze, pracuje fizycznie, ale tez w domu siedze dosc dlugo przed kompem.. wczesniej tak dlugo przed komputerem nie spedzalam duzo czasu, przynajmniej nie przez ostatnie dwa lata, pierwszy raz mam takie bole..

Gość gość
No to specjalisty masazysty marsz

Gość gość
No to masz odpowiedź.. Ten ból jest charakterystyczny dla długiego siedzenia przed kompem. Zmień siedzisko na wygodniejsze, ogranicz siedzenie ciurkiem przed komputerem i wzmocnij ćwiczeniami mięśnie pleców.