Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tradycyjne wychowanie

Polecane posty

Gość gość

te nowe mody na późne śluby, mieszkanie z mężczyzną, dzieci bez ślubu. To że kobieta ma zarabiać bo facet nie jest w stanie z różnych powodów utrzymać rodziny, antykoncepcja, usuwanie ciąży z g***tów ( co niby dziecko jest winne) rozwody, to że kobieta może się w łóżku czegoś domagać ( właśnie czego?!), jakieś orale,anale, żłobki dla dziec****artnerstwo w związkach Mnie wychowali zgodnie z tradycjami. Mam 1 chłopaka od końca liceum ( teraz mam 23 lat) ślub w przyszłym roku( późno ale on wyjechał za granice pracować, nie podobało mi się to ale przepraszał i wybaczyłam). Nie sypiamy ze sobą, chodzimy co tydzień do kościoła, nie imprezujemy jak inni. Jak będę żoną seks tylko żeby się rozmnożyć i w jednej pozycji. I tak ma być. Kobieta siedzi w domu, i jej jedyną radością są dzieci i mąż któremu usługuje.

Gość gość
to nie jest prowokacja w żadnym razie. Na jakiej podstawie tak sądzisz?

Gość gość
to nie jest przesada. Tak zostałam wychowana. Mieszkam w małej miejscowości, w domu nawet z prababcią jeszcze z dziadkami rodzicami 3 rodzeństwa. Blisko kościoła i tego uczyli mnie od małego. Przecież kiedyś tak właśnie było

Gość gość
seks tylko żeby się rozmnożyć i w jednej pozycji. I tak ma być. K x Totalna ściema . Prowo i to c*****e

" I tak ma być. Kobieta siedzi w domu, i jej jedyną radością są dzieci i mąż któremu usługuje." to ostatecznie rozstrzyga kwestie, że to prowokacja :)

Gość gość
po prostu uważam że większość ludzi powinna wrócić do tradycji. To jest lepsze życie bardziej wartościowe