Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nurleila

JAKA JEST WASZA ULUBIONA MARKA UBRANIOWA

Polecane posty

Gość ovumoftype
All from J&J. (premium,selected,vintage)

ja moze chcialabym mieszkac w wiekszym miescie ale nie w londynie... znajoma parka mieszkala kiedys w londynie i opowiadali ze strasznie drogo no i tlumyyy tlumyyy

Gość gość
Olsen mi odpowiada.

Gość gość
reserved najładniejsze ubrania i nie kosmicznie drogie

Gość gość
Moja marka to R.Lauren, T.Hilfiger, Quess.To sa marki ubran a nie jakis szajs ppowyżej.

Gość mam na imie Sylwia
Moj ukochany sklep to Next. Prawie wszystkie moje ubrania sa z Next. Czasami pojde tez do Marks&Spencer i Dorothy Perkins. Zadne inne sklepy mi nie odpowiadaja.

Gość gość
Prajmani....sie znaczy primark. Myslalby kto ze nikt tutaj nie kupuje w primarku....sami bogacze.....hahaha Ale tak to jest jak biedaki wyjechaly z PL gdzie na nic ich stac nie bylo, tyraja za najnizsza stawke w najgorszych emigranckich pracach I dowartosciowuja sie matka na ciuchu... Wiocha, wiocha wiocha!!!!

Gość gość
I pewnie znasz te marki z grzebalni. A tak na marginesie. Guess z tej trójki ma jeszcze jakieś pomysły o pewną różnorodność. Hilfiger dobrą jakość ale zero pomysłów.Proscuitkie szycie dla nie wymagających może prócz kurtek. Tamta trzecia to szkoda czasu.

Gość gość
Next to szmaciarnia na poziomie prajmarku. Ciuchu szyte chyba na zaglodzonych facetow, bo na ksztalty kobiety ciezko cos znalezc. Bez zaszewek w sumienkach I bluzkach....to chyba jakis zart

Gość gość
To było do postu 1:25.

Next- to jest masakra. Zara, Reserved, Orsay- i kilka marek typowo sportowych, reebook, nike to porażka, ..adidas dobry dla ukraińców, może 4 f, technix.

Gość gość
canda, camaieu, ryłko, triumph

Gość gość
Nie stac mnie na nowe, przejrzalam cale allegro i te 2 mi sie najbardziej spodobaly, wygladaja jak nowe. w ogole ten uzytkownik sprzedaje fajne rzeczy

Gość Kalka234
Moją ulubioną marką ubrań jest adidas. Wiadomo, cena nie jest najniższa, ale za to jakośc ubrań jest super. Wolę kupić porządne ubranie i mieć je na długo:) Aby trochę zaoszczędzić robię zakupy w internetowych sklepach, kupuję np. tutaj: www.adidas-oldschool.pl Polecam:):):)

Gość Kinga

Zdecydowanie Marco Diamanti 😄 Generalnie najczęściej robię zakupy właśnie przez stronę zwegrodzki.pl bo dość często uzupełniają magazyn o jakieś ciekawe fasony i zwyczajnie mają duży wybór, a rzeczy są w spoko cenach i nie trzeba się martwić o jakość. 

Gość Ryy

Ja kupuje w sieciówkach ubrania ale teraz przytyłam i nie mieszcze się w swoje ulubione sieciówki.Pozostaje mi reserved i h&m....nie stać mnie na lepsze ubrania z lepszych marek...

Uwielbiam ubrania Tomy hilfigera za prostote, ale jednocześnie zawsze wygłądają stylowo. Jakość jak dla mnie też na najwyższym poziomie. Swoją pierwszą koszulkę otrzymałam w prezencie jakieś 5 lat temu a nadal wygląda jak nowa. Nie sprała się, nie porozciągała się a chodzę w niej non stop 🙂