Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

oto czym sie rozni wychowanie chlopca przez matke a przez ojca

Polecane posty

Gość gość

i wplyw na pozniejsze zycie -gdy powiedzmy mlody chlopak powie ojcu o dziewczynie to ten wyslucha i doradzi, jak kumpel, najczesciej w kryzysie powie "walcz o nia, badz mezczyzna" a matka? bedzie zazdrosna i powie "jak nie ta to inna" . a teraz mozecie podwazyc moje zdanie i poiwiedziec "a nieprawda bo mojego chlopaka wychowala matka i walczyl o mnie" zapraszam do dyskusji

Gość gość
chyba wiem o czym mówisz,byłam kiedyś z takim gnojkiem, on zle traktowal dziewczyny a jego matka nic z tym nie robila, glupia zdzira, tez ja kochanek porzucil pozniej i dobrze jej tak, teraz mam juz meza i on jest z pelnej rodziny, nie mam z tesciami super kontaktu, ale moj maz jest normalnym facetem.

Gość gość
Jem salceson chochlą

Gość gość
to nie kwestia wychowania a schematow i wzorcow wyniesionych z domu czyloi kiedy chlopak widzial szczesliwych rodzicow lub klocacych sie to bedzie mu zalezalo na zwiazku, no a chlopak z rozbitej to niezaleznie czy matka czy ojciec czy dziadek czy babka go wychowala bedzie mial inne podejscie

Gość gość
zostałem wychowany tylko przez matkę i ona ze mną rozmawiała o stosunkach damsko-męskich. Chyba nieźle mnie wykształciła, mam porównanie. Szanuję kobiety, staram się w każdej sytuacji zadbać o jej dobre samopoczucie, ale sponsorem nie chcę być... Przypadkowy seks mnie nie bawi. Mój kuzyn - lubi zasponsorować coś - niecoś, ale potem odbiera w naturze i leci jak ćma do drugiego "świetlistego" obiektu.

Bo przeciez ogolnie kobiety sa wszystkie takie same i robia to samo, analogicznie mezczyzni, kazdy jeden, sa identyczni i zachowuja sie tak samo.

Facet powie synowi tak: Korzystaj z życia, dziewczyny są dla ciebie rozrywką, bierz i ****aj ile chcesz tylko używaj prezerwatyw.

Gość gość
a jak się zachowujesz w kryzysowych momentach? wykłócacie się z partnerką? jak znosisz jej fochy? czy sam bywasz gniewny/obrażalski? tylko szczerze i tak jesteśmy tu anonimowi. czy gdy nie wychodzi Ci z kobietą to winę zrzucasz na nią, bierzesz na siebie czy może mówisz to i tak nie miało racji bytu, poznam następną? czy może jesteś w stałym stabilnym związku?