Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pierwszy raz petting i dziwne objawy pomocy

Polecane posty

Gość gość

Na początek po pierwszej miesiączce(17.12)w dni płodne (28.12) uprawiałam petting z wytryskiem w okolicach pochwy, bez penetracji. 11.01(2 dni przed okresem)-mój pierwszy raz(prezerwatywa, z wprowadzeniem trochę po wytrysku, bardzo silny ból i krwawienie podczas stosunku. W dniu planowanego okresu i następnego po nim dnia krwawienie przy porannym moczu, wydalaniu, brązowe plamy na wkładce, ból jajników. Miła 5 dzień od planowanego okresu a miesiączki brak, chociaż przez ostatnie dwa dni czułam tak jakbym miała ją dostać. Czy zachowanie organizmu jest normalne? Czy to objawy jakiejś choroby lub ciąży? Z góry dziękuję za odpowiedź

Gość gość
Na twoim miejscu poszlabym do ginekologa bo tylko usg jest w stanie rozwiazqc problem. Na nic zagadki. To dosyc normalne ze krwawisz po poerwszym razie, rozrywasz blone itd. Zmienia Ci sie tez lekko budowa ciala. Ale nic nie zgadniesz bez usg. A mozliwe ze to nadzerka ( powstaje z nikad czasem dlatego ze hm za bardzo bylas pocierana w pochwie ) Ale zalezy od kobiety wtedy tez krwawisz i okres swiruje. Wtedy ginekolog robi Ci cytologie i dostajesz grupe druga jako drobny stan zapalny. Nadrzerka to taka ranka na sciankach pochwy. Ale tak jak radze idz go ginekologa niech Ci zrobi usg !:)