Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem beznadziejna zona

Polecane posty

Gość gość
znalazl osla pociagowego i go teraz goni, zal..

Gość gość
Mam dosc tego chlodu emocjonalnego , przez telefon (ja dzwonie) ledwo ze mna gada, takie zdawkowe odpowiedzi.. wieczorem nie ma nawet buzi na dobranoc zadnego chocby zartu ogladam ze lazami w oczach jego plecy i slucham chrapania ( (no chyba ze sie przymierza do seksu) podczas kiedy mnie taki stan nie pozwala spokojnie zasnac ... mam dosc dosc dosc czuc sie tak spychana w kat , malo wazna , czuc sie jak rzecz do prania sprzatnia gotowania i dawania d...y za przeproszeniem:( jak dlugo mam zebrac o jakas uwage, adoracje uczucie , czy tylko moze mnie zauwazyc jak zaloze szpilki i mini?! jestem dla niego nikim , on mnie nie kocha coraz czesciej sobie to uswiadamiam ...smutne a jakze prawdziwe :(

Gość gość
wszystko wygląda na poczatki depresji, musisz wyjść z domu, do pracy, do ludzi, znajdź hobby, weź się za wymarzone studia, pokaż, że potrafisz, wyglądaj ładnie nie dla niego, ale dla siebie - to bardzo pomaga, całe twoje zycie to moje byłe zycie, tez tak byłam traktowana, ale powiedziałam dosć, urodziłam 3 dzieci, ale zawsze starałam się dobrze wyglądać, miałam pasje - to doprowadziło, że nie jestem juz ofiarą własnego męża - nie byłam tą brzydką, nic nie potrafiąca żoną, z którą wstyd wyjsć z domu, nie jestem szarą myszką, teraz on chodzi przy mnie na palcach, postawiłam się jemu i swoim słabościom, nie popadaj w marazm, bo to studnia bez dna a i wyjść z tego ciężko, jesteś młoda... daj sobie czas, poukładaj pewne sprawy i zaczniej działać małymi krokami - badź pewna siebie i pewna swej wartości jako kobiety i matki, jesli nie spełniasz sie jako żona to tylko dla niego - wielu szłoby na kolanach by miec zone jak ty, nie daj sobie wmówic, że jest inaczej, że sa lepsze i gorsze, badx soba, nie daj się zmieniac komus kto sam udaje mistera perfect, olej pewne sytuacje, bo się pogrążysz i stracisz młodosć i czas, w którym powinnas kwitnąć... trzymaj sie i głowa do góry, jednak musiałaś mieć to cos , że wybrał ciebie na żonę, odnajdź to i pomnóż razy 2, czego z całego serca ci życzę:)

Gość gość
piekne slowa chcialabym tak potrafic...wiem ze musze sie wziac za to wszystko ale ciezko cos zrobic naprawde... ostatno zaczelam marzyc o jakiejs randce z niznajomym o tym ze jestem usmiechnieta i szczesliwa...to straszne..jestem młoda a ja zamiast kwitnac wiedne z kazdym dniem...tylko ze nie wiem bo moze faktycznie jetem taka do niczego , nieciekawa , nieatrakcyja , jeszce mam resztki wiary ze tak nie jest z mu pokaze ale boje sie chyba wlasnie zaczac cokolwiek robic bo moze sie okazac ze to na nic .ze taka juz jestem i koniec i on ma racje a wiec zostaje mi byc sfrustrowana zona.

Gość gość
Ja tez jestem taka jak ty, ale moj facet sam sprzata i czasami gotuje..nie robi z tego problemu...on wie ze ja taka jestem i sie nie zmienię.

Gość gość
jak mozna byc szcesliwa kiedy facet ylko na ciebie buczy , narzeka, widentnie nie czerpie przyjemnosci z przebywania ze mna, traktuje mnie jak zupelne obojetnego kumpla z dawnych lat, nie ma w jego oczach zadnego blysku , zadnej milosci do mnie nie iwem jak to nazwac a moze za bardzo oczekuje glaskania po glowie? nie wiem czuje sie bardzo bardzo samotna tak bardzo ze chyba bardzo szybko wpadlabym w ramiona kogos innego zeby chociaz na moment poczu sie w jakis sposob wazna wyjatkowa i taka po prostu zauwazona!:(

Gość gośćgrom
Ku...wa, ja jestem facetem i właśnie mam taką żonę. Zero w niej uczuć, uprawiany seks ale raczej to wygląda jakbym wziął sobie dziwkę, a nie z żoną. Ona myśli że jak zrobi obiad i posprzata to że jest mega żoną. Mam tego dość. Nawet mnie nie dotknie,nie przywita choćby buziakiem jak przychodzę z pracy. Kładziemy się spać to obraca się dupą. Wieje od niej chłodem z daleka.