Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozbiję ci tę pustą makówkę

Zakompleksione dupki

Polecane posty

Dokładnie, namierzają Cię jak cel do zniszczenia, wiedzą jak dobre masz wykształcenie, jakie stanowisko pracy wysokie, urody nie ukryjesz a Twój uśmiech powoduje morderczą wolę zgaszenia go choćby za cenę lat snucia sieci intrygi... Kundle od których roi się również to forum. Najbardziej boli ich to, że psy szczekają a karawana jedzie dalej :-)

Gość gość
tak, to się nazywa sprowadzanie do swojego poziomu, taki zakompleksiony cwaniaczek każdemu potrafi doj****** sam się kuli na widok własnego odbicia w lustrze

Właśnie życie nauczyło mnie, że nie ma równości, są ludzie lepsi i gorsi a tych ostatnich należy ze swojego otoczenie eliminować :-) 'goście"

Gość gość
Widać, ze cię mocno boli ze kopnąl cię w dopke, bo inaczej to byś parsknęla śmiechem i dawno zapomniała o nim, a ty jęczysz i jęczysz :D I co ci to da?

Gość gość
Ja c**proponuję abyś w pierwszej kolejności wyeliminowała sama siebie, to najlepiej zrobisz dla wszystkich :D:D

Nie, to ja zakończyłam w ostatnim czasie kilka znajomości z "przyjaciółmi" i "wielbicielami", opis sytuacji już został przedstawiony w pierwszym poście. Czytanie ze zrozumieniem xD

Gość gość
widzę że niektórzy nie dowierzają ale przez to trzeba po prostu przejść, mit brzydala o dobrym sercu ma się nijak do rzeczywistości, nie należy popadać w skrajności ale trzeba znać swoją wartość, dla mnie to jest właśnie szanowanie się (to słowo oznacza dokładnie to co oznacza czyli SZANOWANIE SIEBIE, a więc swojej osoby, własnych uczuć, nie robienie niczego wbrew sobie, szanowanie granic innych ludzi, a nie jak się niektórym wydaje szanowanie się to "dawanie" lub "niedawanie" komuś d**y. Dlaczego jeszcze ktoś (zawistny rzecz jasna) ma mi dyktować komu mam dawać, takie wsiowe myślenie ale to już offtop

Uwielbiam takie sytuacje, gdy usilnie próbuje Cię zgasić ktoś, kto nie zrozumiał nawet co przeczytałaś, bo język ojczysty go przerasta a do tego jeszcze dochodzi brak znajomośc***odstaw ortografii :-) pokładam się wtedy ze śmiechu... Kundelki :D

I te oczy, jakie robią, gdy usłyszą jedno słowo nieadekwatne do ich zasobu słownictwa i horyzontów myślowych... Wybitnie rozbrajające aczkolwiek równie budujące... Pajace, do ławki szkolnej wróć, najlepiej do pierwszej klasy podstawówki :-D

Gość gość
Nie ośmieszaj się wiejska prostaczko, którą kundel w konia zrobił :D

Gość gość
A facet ktory nie lubi kobiet?

Odezwał się, pachołek :-) wracaj do Call of Duty :-) Bo dyskusja jest m. in. na Twój temat :-D Mężczyźni, którzy nienawidzą kobiet? Niech poszukają przyjaźni w klubie dla gejów :-)

Gość gość
forum to dobry wynalazek, każdy jest anonimowy :) siedzi tutaj pełno wsiowych kundli broniących swojego terytorium czyli chorego toku myślenia, pewnie ciągle jeszcze się łudzą że za rok, albo góra za 5 uda im się podbić namierzony cel :D

Przedsięwzięcie z góry skazane na sromotną porażkę... :-)

Gość gość
a wystarczy takiemu pokazać że masz go za przeproszeniem w d***e, nie utrzymywać kontaktów olewać ostentacyjnie i się kundel skuli. A mając na sumieniu różne grzeszki będzie zachodził w głowę o co chodzi, nakręcony sam zacznie s********ć przed tobą

Gość gość
Haał haał haał ał ał ał ał ał ał ał ał ał ał ał ał zrozumiałaś głupia suko?

Gość srał Cię
pies chooju

Gość gość
do gościa 15:33 my tu pierdu pierdu a laska i tak ma na niego w********

Gość głupiasuka
rozumiem, że cię olała. a czego się spodziewałeś?