Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

SZUKAM EKSKLUZYWNEGO WKŁADU OCHRANIACZA DO ŁÓŻECZKA

Polecane posty

Gość gość
kobieto to, co ty tutaj opisujesz jest na comnajmniej dwóch zdjęciach w tym poście...jakim cudem uważasz ze to nie to?

Gość gość
to juz predzej przypomina ksztaltem to o co mi chodzi tylko nie ma kołderki i jest prostokątne, tu na zdjeciu owalne. Dziewczyny tłumacze w niczym nie przypomina to dzieciecych kolderek i ochraniaczy, materiał taki plusz granatowy bez zadnych wzorków :-(

Gość gość
Gdzie to zdjecie jest umieszczone? Na jakiejs publicznej witrynie? No to podaj adres. A jezeli to prywatne zdjecie, to musisz znac matke tego dziecka, wiec zapytaj :O Gdzie widzialas te zdjecie?

Gość gość
publiczna witryna wlasnie nie znam tej kobiety osobiscie

Gość gość
o matko, to ocenzuruj buźkę dziecko i po problemie. przecież dziecko nie jest takie wielkie, żeby cały ten ochraniacz, czy c to tam jest, zasłoniło :O

Gość gość
To podaj adres. Jak publiczna strona to kazdy ma prawo to obejrzec. Wtedy bedzie latwiej c***omoc bo ja tez za cholere nie wiem o co ci chodzi dokladnie :-)

Gość gość
albo laska ściemnia, albo juz nie wiem co :O

Gość gość
Sorry, ale nie mogę znaleźć tego zdjęcia :( kurcze to takie jak pudełeczko z zapałkami, ale to drugie gdzie leżą zapałki. Wiecie o co mi chodzi? :(

Gość gość
Sciemnia. Po prosbie o podanie linka do owego zdjecia, jeczacy od godziny przyglup, po prostu zwial :D

Gość gość
ktos wyzej podszyl sie, to nie ja pisalam

Gość gość
nie zwialam, pozniej wysle to zdjecie o ile mi ktos klopotu nie zrobi ze jego zdjecia upubliczniam

Gość gość
wyżej czyli kto ,to widziałaś tą fotkę możesz ja przesłać bo jestem już cholernie ciekawa tego i szukam ,szukam

Gość gość
Przecież cały czas to opisuje! Jednak nie dam tu tego zdjęcia, bo mogę mieć problemy :(

Gość gość
Ja sie domyślam o co autorce moze chodzić, chociaz jest to zupelnie bez sensu :/ Po co ochraniacz na całą powierzchnię spania, przeciez na materacyk jest prześcieradło, po drugie na pluszu czy tam polarze dziecko będzie sie bardzo pocić, po trzecie - przecież dla dzieci są bardzo ładne, również gladkie pościele, przeciez nie musisz kupować w miśki czy inne autka

Gość gość
dobra nie dawaj zdjęcia jak się boisz ,chociaż jak jest w necie to niby jakie problemy ,masz mieć .ale dobra piszę coś tam na tej stronie to tak tez można znaleźć fotkę ale musisz napisać cos co tam pisze.

Gość gość
pierdzielisz autorko, nie dasz zdjęcia, bo nie masz nawet takiego. coś ci się umyśliło i trujesz d**ę bez sensu

Gość gość
to z tego linku to na pewno nie o to jej chodzi .

Gość gość
bo ona szuka chce coś widocznie opatentować :)

Gość gość
a po prostu myślę że ktoś miał coś uszyte albo wyobrażenie autorki ja poniosło ,ja przeglądając neta znalazłam ochraniacz na spod łóżeczka i boki w całości ale mało ekskluzywne zwykłe w kratkę na tablicy ,ale pudełka zapałek to nie przypominało więc linku nie wklejam ,bo autorce chodzi o chyba o taki duży sztywny wsad do łóżeczka również z przykryciem -chyba .

Gość gość
macie link wyzej o to mi chodzi- wiem, ze to wklad do lozeczka, bo wiem jak to lozeczko wczesniej wygladało- dodam, ze dziecko cudne i cudnie w tym wyglada widac, ze wygodnie mu tam

Gość gość
no to na tablicy znalazłam takie coś zółte w kratkę

Gość gość
taaa, akurat dziecko to widać najbardziej

Gość gość
i to ma być to coś ekskluzywne? :O

Gość gość
i co nie ma tego co wam opisywałam? Dziecko nie ma jak oddychac? Teraz to pomozcie znalezc to cudenko :-)

Gość gość
nie wiem czy dziecko na tym się nie będzie pocić ,przecież to jakiś welur jest . Po za tym ty wiesz że to łóżeczko jest ,bo mi to bardziej przypomina sofę z ikei a z boku leży poducha od kompletu z tej narzuty .

Gość Gdzie ta ekskluzywność
bo nie zauważyłam? :) materiał tani i tandetny, dziecko "obudowane" ze wszystkich stron, rzecz ogólnie bez sensu i bez wyglądu. widać luksus dla każdego znaczy coś innego :)

Gość gość
Moim zdaniem dziecko leży na jakiejś kanapie , sofie itp