Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zemścić się na kochanku który mnie uwiódł i zostawił

Polecane posty

Gość gość
Ja bymdała spokój, po co nerwy.

Gość gość
ok, każdy może zrobic blad i potem żałowac, ale życie toczy sie dalej. Olej gnojka i już.

Gość gość
Heloł autorko co tam u ciebie ?

Gość gosc autorka
gowno

Gość gość
Jego żona napisala mi na fb że chce się spotkać. On dzisiaj odpuścił smsy. rano tylko wysłał jednego ale takiego neutralnego. ja na razie nie odpisałam nic nikomu.

Gość gość
zeby uwiódł,trzeba by kobieta na to się zgodziła proste to kobiety wybierają mężczyzn

Gość gość
Nieprawda. Ja na początku w ogóle nie byłąm zainteresowana. To on zabiegał.

Gość gość
ale jakbys nie wyraziła przyzwolenia ,to nic by nie było,ale pewnie Cię omamił kłamstawami,zdarza się,odizoluj się od tej sytuacji,nie rozmawiaj z zoną ,po co sobie nerwy szarpać

Gość werrrr
Napisz jej ze tylko ich informujesz a spotkacie sie - w celu ustalenia ojcostwa gdy dziecko sie urodzi - najblizsze dni to będzie dla nich piekło na ziemi :) a później jakby co poinformuj ze poronilas

Gość werrrr
Napisz jej ze tylko ich informujesz a spotkacie sie - w celu ustalenia ojcostwa gdy dziecko sie urodzi - najblizsze dni to będzie dla nich piekło na ziemi :) a później jakby co poinformuj ze poronilas

Gość gość
no właśnie jak?

A ja jestem kochanka zonatego i mam ubaw po pachy. Jestem niewiniatkiem, a jego zona co przechodzi przeze mnie ha ha ha ha! Pisalam jej anonimy (mam jej nr tel na komorke) z innego numeru, ze ja maz zdradza, gdzie byl widziany, kiedy, o ktorej godzinie.

Ten sie do wszystkiego przyznal, mieli awanture, on do dzis nie wie, ze to ja, mysli, ze to ktos znajomy, kto widywal go ze mna na miescie. :D Mam polewke. Ja teraz robie z jego zony jedze, mowie mu, ze ona dzwoni do mnie z wyzwiskami i tp. On jej nienawidzi. Sa razem, maja dwojke dzieciakow w wieku 17 i 20 lat. On mi ufa i we wszystko wierzy. Ja teraz udaje, ze sie boje jego zony, ze mi zrobi krzywde i nie chce sie ostatnio spotykac, on szaleje z rozpaczy, teskni za mna, chce sie spotkac. Ja na razie nie mam ochoty. Jak mi sie seksu zachce, to moze sie zgodze. :D Ale najlepszy ubaw mam z tej jego zonki. Dowiedziala sie jaki z niego k****arz, a jeszcze z nim siedzi. :D

Gość gość
szkoda słów by z tobą rozmawiać

Gość gość
bez komentarza :( :( :( ((

Dlaczego mialabym sie przejmowac jakas starsza, gruba, brzydka baba? Czy ktos sie mna bedzie przejmowal? Nie. Zycie jest brutalne. Ja zostalam zraniona przez faceta w przeszlosci, teraz sie mszcze.

Gość gość
za wszystko trzeba kiedys zaplacic wyrzadzona krzywda powroci ze zdwojona sila

Gość gość
Obrzydliwosc !

Gość gość
DNO ZUPELNE

Gość dno zupelne
dobrze ze nie mulaste

Gość gość
Jak idiota to na calego !

Gość gość
Bagno smierdzace na odleglosc !

Gość gość
autorko i co dalej? nie spotykaj sie z ta kobeta, bo moze ci jeszcze cos zrobi ani z tym smieciem. Najwyzej ozniej przestan pisac do nich , nie wyjasniajac niczego

Gość gość
szmata pozostanie szmatą, nawet jak będzie leżeć na marmurowej posadzce ty pozostaniesz szmatą, nawet przy porządnym facecie, jakiego być może spotkasz kiedyś z tego się nie wyrasta k******o i szmajorstwo to cecha charakteru

Gość gość
Kamila P, ubaw po pachy to ludzie mają z ciebie jak czytają twoje zidiociałe posty, gdzie pisząc jako gość każdej żonie wmawiasz zdradę i koszmarne małżeństwo, a jako Kamila P ( wcześniej Niagara 2000) opowiadasz bajki o kochanku, co ponoć zaraz po świętach miał rozwodzić się z żona dla ciebie. Napisz lepiej prawdę w temacie Uwikłana, co tam słychać u ciebie?

Gość gość
Kamila P to bohaterka innego tematu. Facet kopnął ją w zad to teraz snuje się po kafeterii i opowiada historyjki jak to bardzo jakiś żonaty jest w niej zakochany, że chce się dla niej rozwodzić i tak dalej... Tak się dowartościowują zakompleksione, rzucone przez faceta dziewczynki...

Gość gość
a o który temat chodzi z tą kamilą. ja chętnie poczytam.

Gość najlepsze na swieta
ten temat o kamili p, gdzie ona sie opisuje swoje dzieje z mezczyznami to cos w stylu ,,>> dlaczego kazdy facet kopie mnie w zad i co ja mam z tym zrobic <

Gość gość
hahaha prokurator , sądy , więzienie i milionowe odszkodowania za k****enie ! za duzo amerykańskich filmów matoły , żyjecie w śmierdzącej polandii chyba co niektórzy tracą kontakt z rzeczywistością tak tak , moze jeszcze komisje śledczą Donek w tej ciężkiej sprawie zarządzi ?