Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytanie do PANOW

PO CO On to robi PTYANIE do PANOW

Polecane posty

Gość Pytanie do PANOW

Wczesniej spotykalam sie z facetem niby na niezobowiazujacy sex ,ja rowniez nie chcialam wchodzic w dalsza relacje..klocilismy sie wracalismy ,obecnie jest to dluga rozlaka brak jakiegokolwiek kontaktu,nikt sie pierwszy nie odezwie w normalny sposob...Ale on potrafi dzwonic do mnie jak jest troche podpity i szuka kontaktu wydzwania,nawet w nocy o 1 potrafi mi wyslac smsa zadzwonic,jednak Ja milcze nie odpowiadam na smsy ,ani nie odbieram telefonu od niego ,a jak zadzwoni z zastrzezonego ,jak odbiore uslysze ,ze to on rozlaczam sie.. Pytanie ,dlaczego nie zadzwoni on normalnie jak nie jest calkiem trzezwy itp pod zadnym wplywem jakis srodkow..?? tylko jak troche wypij****adz wroci nad ranem z imprezy jakiejs to probuje sie ze mna kontaktowac wydzwniac po nocaach? wiec dlaczego normalnie jak czlowie nie zadzowni zapyta sie co slychac ,badz umowic sie na sex ,ale w normalny sposob ,a nie ...

Gość gość
może alkochol daje mu odwagę ale myśli o Tobie

Gość dziwny facio
czyli co jest tylko w stanie ,potrafi tylko skontaktowac sie z toba jak jest pod wplywem alkoholu ,czegos" lub jak wroci z imprezy nad ranem w nocy ?? a tak normalnie to nie nie potrafi? nie rozumiem tez takiego postepowania

Gość Pytanie do PANOW
Ale dlaczego nie zadzwoni w normalny sposob ,w normalnych godzinach ? normalnie pogadac ,czy nawet umowic sie na sex,ale w normalny sposob ,a nie jak wroci z jakies imprezy nad rankiem,albo cos sobie wypije .. Naprawde nie rozumiem o co tu chodzi Panowie wytlumaczcie mi skad to sie bierze ,dlaczego tak postepuje ?

Gość kobieta ZMIENNA JEST raz blond
olej go

Gość kobieta ZMIENNA JEST raz blond
olej go ..

Gość gość
Masz Dorota na imie? To wpadnij siedze sam w domu zerzne cie:-)

Gość Pytanie do PANOW
Pytam powaznie ,czy ktos mi udzieli powaznej traafnej odpowiedzi na zadane pytanie ?

Gość zycie zycie to nie bajka
tutaj nie ma powaznych..