Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mężatka285

Mąż chce sexu ale nie zasłużył

Polecane posty

Gość mężatka285

denerwował mnie kilka dni a teraz do mnie przychodzi i chce sexu czy dobre robie odpychajac go każąc czy zrozumi

Gość dowczyni orgazmu
i dobrze mu tak niech jedzie teraz na ręczznym!!!!

Gość gość
nie zrozumi tylko jeszcze bardziej się wk****i i pójdzie szukać jakiejś k****y co mu popuści, bo to jest tylko facet, a takowy musi dymać :(

Gość gość
Masz racje,postepuj tak dalej a znajdzie zastepstwo.Powodzenia.

Gość gość
sex jako nagroda za dobre sprawowanie :classic_cool:

Gość mężatka285
no właśnie też tak uważam i nie wiem do konca czy dobrze robie przez ostatni tydzien ciągle sie kłóciliśmy bo miał swoje nie uzasadnone widzimisie dzisiaj przychodzi przedchwilą na go i domaga sie loda na poczatek a ja mi nie zapewnia minimum gry wstepnej mam suchą a on chce sexu mam dość kupie se wibrator przysięgam a nie bede z gadem sypiac wywaliłam go do duzego pokoju a sama zajmuje małżeńskie łoże i lepiej mi bez niego

Gość mężatka285
jestem wkurzona i teraz ja postapie tak z tydzien na fochach to zobaczymy jak daleko zajedzie faceci naprawde nie rozumiecie naszych uczuć

Gość gość
I facet ma jakis problem przez tydzień, robi awantury a później jak gdyby nic wpada do pokoju z gołym pitolem i mówi, że chce loda ja sama bym dała takiemu w ryj a co ja suka do robienia loda bo on chce i już. Jak mój mnie kiedyś w*****ł to miesiąc nie było i mało mnie obchodziło czy jedzie w kiblu na ręcznym bo ja niczyim pomiotem nie jestem i nie mam w planie robić coś w brew sobie tym bardziej jak ktoś mnie wkurza. Poza tym nie przesadzajmy jak facet sam raz zwali sobie konia to nie oznacza, że juz poleci do innej.

Gość gość
haha kobietki . Wy nie dacie to inna mu da ;o

Gość gość
Ja też wprowadziłam celibat, dla mnie sex ma rację bytu jeśli dobrze nam się układa, a jeśli ma mnie za nic, to niech radzi sobie sam.

Gość Ewela23ONy
masz racje kobieto jak wypowiedz wyżej teraz potrzymaj go z dala a zobaczy jak jest fajnie jak sie ma muchy w nosie nie uzasadnione i faktycznie wywal na zbity pysk niech jedzie na recznym bo tez uwazam ze nie poleci szybko do innej z rok musiał by nie dostawac ale jak był nie wporzadku to popieram nie sypiaj z nim

Gość gość
Pewnie że dobrze, przecież na czułość trzeba zasłużyć, niech sobie lalkę kupi albo na d***** idzie. Tylko pamiętaj żeby kupić sexi bieliznę i dobrze mu dogodzić kiedy ładnie skosi trawnik, nakarmi i uśpi dzieci i przygotuje Ci kąpiel!

Gość gość
Moja pani mnie tak każe:) a ja rocham jej koleżanki:) No to mnie ukarała:Dhahaha

Gość gość
Już jasne po jednym dniu leci do innej akurat w moim przypadku to na pewno pójdzie:)) mój maż lata za mną jak pies. Pilnuje mnie i wraca z roboty zawsze po pracy. Ale jak mnie zdenerwuje to nie ma mowy o seksie i takie samo mam zdanie : musi byc między nami ok abym się z nim kochała a nie do tak.

Gość mężatka289
mój nie jest kobieciarzem pracujemy razem wiec nie ma szans poznac innej po za tym nigdy sie nie zdarzyło zeby sie ogladał za innymi razem 14 lat robi swoje wie ze jestem bardzo dobra w łóżku ale jego podjscie mnie dobija czy ja algida jestem jak mozna byc takim obcesowym pożałuje a ja wam napisze jak skomla

Gość żonkoś
nie mam w domu? Parę minuu,i mam poza domem. Bez łaski. Z pocałowaniem laski.

Gość gość
A potem bedzie tylko płacz i lament:D tepe pezdziochy:D

Gość gość
kobitki są okrutne dla siebie nawzajem i dla samych facetów. Lepiej być singlem.

Gość mężatka289
u mnie tak nie bedzie trzeba chcieć zdradzić a moj jest wierniejszy nisz moja suczka która jak chce to mam my kobiety jestesmy bardziej wyrachowane czy moze jest tu jakaś co lubi sypiać z żonatymi czyimiś i nie boi się żony

Gość gość
To, że ty jesteś suka i dajesz czy twój facet bierze cie za kudły czy nie to juz twoja sprawa ale mój facet ma mnie szanować jak nie to nara. Poza tym ja tez mogę poszuka szczęścia poza domem... Tylko ja tez pracuje z mężem i on beze mnie nigdzie nie pójdzie haha to mnie ma szans na zdradę.

Gość gość
Wow, świetny związek, jak prostytucja coś za coś. Seks się uprawia, wtedy, kiedy się ma ochotę to robić. Przynajmniej tak jest w zdrowych układach.

Gość mężatka289
no widzisz mój taki sam nie da se rady bezemnie

Gość gość
Ales ty pjertolnieta:D

Gość mężatka289
no cos za coś czasem spontan nie przesadzajmy ale jak sie ma muchy w nosie nie uzasadnione to sorry ale kara musi być a jak was najlepiej ukarac nie dajac przyjemności zeby dotarło najszybciej matka wam tego nie da kochanka bedzie bardziej wymagajaca i zawsze zostaje ostoja żona

Gość ChL
Źle robisz. Sex nie może być odbierany jako nagroda bądź kara. Czy nawet jako sposób na godzenie się po kłótni. To jest jak warunkowanie klasyczne bodziec - reakcja. Twój facet zawsze będzie oczekiwał w zamian sexu za "dobre sprawowanie". Posprząta mieszkanie i będzie czekał na sex. Chyba ni chcesz zeby sex mu sie z czymś takim kojarzył?

Gość gość
kurde masaka jakas, jestem kobietą ale nigdy w życiu tak nie robię że karam brakiem seksu a wynagradzam sexem, to jest chore, musicie pogadac a nie takie medody stosować, w koncu Cie oleje i pojdzie do innej

Gość mężatka289
nie chce ale jak mam go ukarac za te napsute nie potrzebnie nerwy ja wole rozmawiac i wogóle mogłabym sie nie kłócić bo nie jest mi to potrzebne tak mnie wychowali ale jak juz nie da rady to musze wyrzucic go z sypialni zaby zrozumiał nie sprzata nie pomaga w niczym wiec nie musze sie martwic ze bedzie oczekiwał secu w zamian on uwaza ze dzisiaj swietnie spedzilismy dzien wiec nic nie zaszkodzi jak powspóżyjemy tylko ze ja odczuwam to inaczej

Gość ewelineczka29
ja robie dokładnie tak samo mamy córkę nie zajmuje sie jak należy znika z kumplem na pare godzin i przychodzi podpity i sie do mnie dobiera jak mu nie przywale w pysk to tak nim ostatnio poszarpałm ze spał u kumpla zagroziłam rozwodem jak nie przystopuje z piciem i narkotykami a najlepsze jest to ze sie kocha w żonie swojego kumpla o 10 lat i tam łazi do niej na kawke ale wiem ze ona ma go w d***e a mnie sie boi i ja jeszcze mam mu dawac jak chce nie doczekanie

Gość gość
nie to najlepiej waszym zdanie facet spierdzieli na 3 dni z kumplami baba z dzieciakami siedzi w domu. Facet pojawia sie po 3 dnia z fiutem na wierzchu chce loda a baba ma klękać i robić bo tak ma być!!! Facet ma jakieś pretensje w domu wrzaski i czepia się o wszystko to ja mam nogi rozkładać pomimo tego, że nie mam ochoty bo to facet i tyle. Ja czasami tak robię mam zły humor, pokłócę się z facetem i nie daje proste i logiczne. I przestańcie gadać o ty, że pójdzie do innej bo chyba pisałyśmy, że takiej możliwości nie ma.

Gość ewelineczka29
zgadzam sie i poszedł spac w salonie i jakoś dał rade