Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

trzeba sie bawić facetami a nie zakochiwać sie w nich

Polecane posty

Gość gość

flirtować itd, koleś niech myśli nawet, że my w nim zakochane jesteśmy, a my ewentualnie roześmiejemy mu się w twarz :) kto ze mną?

Gość hefrgbd
:) cwaniaku

Gość gość
e tam takie dziecinne gierki.trzeba polowac na bogatego i udawac wielka milosc:)

Gość gość
zamierzam zabawić się jednym i zobaczymy, co z tego wyniknie, poćwiczę sztukę uwodzenia, i albo da sie złowić albo nie, w obu przypadkach to on będzie przegrany

Gość gość
...gdybym miała sie tak z każdym bawić ..)

Gość gość
polować :D trzeba byc dobrym myśliwym ..:)))a że taki sie trafi to co ?strzelic sobie ?:))

Gość gość
macie laski jakies sposoby na skuteczne uwiedzenie nieszczęśnika ale tak, żebyśmy sie emocjonalnie nie zaangazowały?

Gość pan Hillary
Mąż pyta naszą córkę Anię: - Aniu, kto Cię kocha? - Mama. - A kto jeszcze? - Listonosz!

Gość gość
a co my dziwy z lasu :D nie mamy , każdy indywidualnie

Gość 545cc20
trzeba wiedziec gdzie szukac,napewno nie dyskotekach ani nie liczyc na cud,ze milioner bedzie stal w kolejce do kasy w Biedronce:Ptrzeba dbac o siebie,miec dobre maniery,stawiac wymagania(w sensie nie zadawalac sie byle czym),wtedy nastepuje naturalna selekcja

Gość gość
nieszczęsnik uwiedzony,trzeba tylko łeb ukręcić

Gość gość
ja swoje ćwiczenia praktyczne wykonam we wtorek, odpicuję się, wyperfumuję, będę udawać, ze mnie interesuje, a tu ch*j :)

Gość gość
a na kursie językowym - to chyba odpowiednie miejsce na takie zabawy w kotka i myszkę :)

Gość gość
jak widać uwiedzenie mi nie grozi bo jestem starym prawikusem.

Gość gość
nie kupuje w Biedronce :) obracam :) sie wsród głupich lekarzy :P dobranoc

Gość gość
zmiażdżyc męskie plemię - mam taka fantazję- nadepnać jakiemuś facecikowi na fiutka długim kozakiem na wysokim obcasie

Gość gość
ja, po przejściach, dochodze do podobnych wnioskow, gdy się angazuje to same problemy

Ja kupuję w biedronce,lidlu,mam najbliżej i pracują do późnych godzin.Konkurencja wykoszona,brak wyboru.

Gość gość
zamierzam w nowym roku nauczyć sie być femme fatale, mam nadzieję, ze uda mi sie to

Gość gość
dziewczyny piszcie o swoich sprawdzonych sposobach, czy któraś z was zabawiła się kiedyś kosztem faceta i np on plakał na koniec?

Gość gość
co znaczy zabawiła ?definicja

Gość gość
np, uwodzi się kolesia, którego obierze się sobie za cel, lata za nim, interesuje się jego sprawami, on zaczyna się angażować, randki te sprawy, po jakimś czasie mówi, że kocha, a my, że nih**a, bo to tylko gra była - o taką definicje mi chodzi i to zamierzam zrobić, pytanie, czy mi sie uda

Mogłabym zabawiać się ludźmi w taki sposób,ale musiałabym nie mieć sumienia.

Gość gość
nie ! Zawsze warunek , że musi mi sie podobać pod wieloma względami :) wówczas robię jest krok ..i nie bawię się w powyższy sposób Słyszałam mężczyzn .. że szaleją za mną, kochają, tęsknia itd.Osoby które nie były w moim typie ,a przede wszystkim praktycznie bez bliższego kontaktu :) ciezko było mi w to uwierzyć ..po prostu gierka

Gość gość
po co komu sumienie - w stosunku do mężczyzn zwłaszcza? spróbuję tak kilka razy i zobacze, co z tego wyniknie, mam nadzieję że będą płakać :)

Gość gość
sosie, mężczyzno, nie wtrącaj się, my tu o poważnych kobiecych sprawach rozmawiamy :)

Gość gość
no tak, gdy się ulegnie mężczyźnie, to on to wykorzysta... albo narobi dzieci albo porzuci... trzeba zapobiegać takim sytuacjom... a flirt i seks jest ważny dla kobiet, więc nie mamy wyjścia i musimy was traktować jak zabawki...

gość po co komu sumienie - w stosunku do mężczyzn zwłaszcza? spróbuję tak kilka razy i zobacze, co z tego wyniknie, mam nadzieję że będą płakać usmiech.gif x Nie sądzisz,że facet może być wrażliwy?Głupim,wyrachowanym postępowaniem można zniszczyć psychikę kogoś wartościowego.Co skłania ciebie do czynów,które mają powodować cierpienie drugiej osoby.