Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o co tu chodzi wytlumaczcie

Prosba do PANOW o szczera Odpowiedz

Polecane posty

Wczesniej spotykalam sie z facetem niby na niezobowiazujacy sex ,Ja rowniez nie chcialam wchodzic w dalsza relacje..klocilismy sie wracalismy ,obecnie jest to dluga rozlaka brak jakiegokolwiek kontaktu,nikt sie pierwszy nie odezwie w normalny sposob...Ale on czasami potrafi dzwonic do mnie jak jest troche podpity i szuka kontaktu wydzwania,nawet w nocy o 1 potrafi mi wyslac smsa zadzwonic,jednak Ja milcze nie odpowiadam na smsy ,ani nie odbieram telefonu od niego ,nawet jak zadzwoni z zastrzezonego ,jak odbiore uslysze ,ze to on rozlaczam sie.. Pytanie ,dlaczego nie zadzwoni on normalnie jak nie jest calkiem trzezwy itp pod zadnym wplywem jakis srodkow..?? tylko jaj wypije , wroci nad ranem z imprezy jakiejs, to probuje sie ze mna kontaktowac, wydzwniac po nocaach? dlaczego normalnie jak czlowiek w normalnej porze dnia , nie zadzowni zapyta sie co slychac ,badz umowic sie na sex ,ale w normalny sposob ,a nie pod wplywem alkoholu badz czegos tam ... ?? Nie rozumiem tego dlaczego tak postepuje ,skad to sie bierze,jaka przyczyna?

Gość Stary Facet
Dodaje sobie odwagi, boi się Twojego odrzucenia, może ma wiele kompleksów i chciałby stworzyć jakiś związek i Ty cały czas go odrzucasz. Choć szczerze zachowywałem się tak jak byłem nastolatkiem.

Gość gość
bo jest pijakiem

on ma 33 lata... ale nie moze normalnie zadzwonic o normalnej porze jak czlowiek? i zaproponowac chociazby ten seks?? w czym problem? naprawde nie rozumiem..

o to chodzi ,ze nie jest pijakiem ,on bardzooo rzadko pije.. a jak pije to nie duzo..

nie odzywal sie cisza byla prawie 8 miesiecy..Ja rowniez sie nie odzywalam ,skoro on tak samo..to teraz po co dzwoni? i do tego jak zawsze zadzwoni to jest pod wplywem czegos..

Gość Stary Facet
Idż do niego zatem rano do roboty i powiedz co on chce albo czego nie chce - albo niech Ciebie nie w*****a.

Gość gość
a ty sama nie możesz zadzwonić i umówić się na ten niezobowiązujący seks? dajesz tyłka bo lubisz, to w czym problem? kolejna frajerka, która niby nie chce, ale w głębi duszy zdycha z pragnienia posiadania księcia z bajki, który będzie ją adorował non stop. a tu zonk, chłopina widać coś chce, ale ma kompleksy. może się zakochał? zadzwonić i zapytaj

nie bede do niego dzwonila ,bo wczesniej mnie obrazil bardzoo..,ale pytanie brzmi ,dlaczego jak dzwoni do mnie to pod wplywem czegos ,a nie na trzezwo,na trzezwo nie zadzwoni? dlaczego? jaki powod tego?

Gość Stary Facet
No właśnie Ci gadamy jaki może być powód

Gość gość
Bo z taką k***ą nie sposób bez wstydu nawet przez telefon

Czyli powod:wstydzi sie ,ale czego ,dlaczego?? przeciez , znamy sie pare lat okolo 4..niby udaje takiego pewnego siebie..

i prosila bym o nie obrazanie ...Rozmawiajmy powaznie ..

Gość Stary Facet
raczej więcej szczegółów potrzeba - my tylko się domyślamy, może coś zbroił.

Poklocilismy sie on sie nie odzywal ,Ja rowniez prawie 8 miesiecy byla cisza nic ,a nic...i teraz dzwoni jak troche pijany jest... ale dlaczego nie zadzwoni normalnie ,porozmawiac?? niby takiego pewnego gra? co mu szkodzi ?

Gość gość
Nikogo nie obrażam sama się obrażasz bo masz p**de ladacznice

Stary facet jestes?

i co mu to niby da? co chce tym zachowaniem osiaganc ? bo naprawde Ja nie widze sensu..takiego zachowania..odzywanie sie -dzwinienie tylko wtedy gdy jest sie pod wpywem procentow..

Gość Stary Facet
Jestem co mam robić - wyślij jakiś link swojej poczty jak chcesz pogadać niezobowiązująco o tej sytuacji na gg - który odeśle, tu nie chce podawać bo to moje gg służbowe- poczta : nazir28@o2.pl

dzieki ,ale odpowiedz mi jezszcze tak w skrocie co on chce ty osiagnac? po co to robi?

Gość Stary Facet
Jak się pije to się nie patrzy trzeźwym okiem i źle ocenia sytuację, wyolbrzymia , może ma jakiś problem, może się strasznie nudzi i tęskni za Waszymi sprawami, może coś czujecie do siebie, pytanie - czy coś czujesz do niego. Bo jeśli nie - albo szukasz niezobowiązujących znajomości. Może odpowiedz sobie, czego tak na prawdę pragniesz w życiu. Ciężko napisać. Dobry rozwiązaniem jest poszukanie sobie innego obiektu zainteresowania.

tak ,ale zastanawia mnie to co on chce tym osiagnac? co mu to daje? a dlaczego nie zadzwoni na trzezwo o normalnej godzinie ?

Gość Stary Facet
Sprawa może być dość prosta - nie zadzwoni o normalnej godzinie bo nie chce może, żeby ktoś to słyszał - podobnie - nie przyjdzie gdzieś w miejsce publiczne - żeby ktoś nie widział. Może to. Odpisałem Ci. Może go nagraj i idź do niego - i puść mu to - Zawstydzi się i może da spokój albo i nie jeśli Cię lubi.

nie no takie zabawy z gg to nie dla mnie,poza tym ani ja ,ani on nie uzywamy gg..

skoro nibdy nie chce sie ze mna spotkac ,to po co dzwoni pod wplywem czegos ..eh co alkohol wyzwala w facecie??

Gość spaślak_
nie zadzowni zapyta sie co slychac>>>bo jego nie interesuje co u ciebie słychać tylko przypomina sobie o tobie jak mu sie ****** chce a jest tak nawalony że wie że żadnej normalnej w takim stanei nie wyrwie to dzwoni do ciebie bo ty dałabayś się przelecieć nawet kijowi od mopa gdyby kij umiał dzwonić :D

ales ty glupi... przeciez ja mu czetso odmawilam wczesniej ,nie mial zawsze wtedy kiedy chcial,a teraz dzwoni pare razy i od razu sie rozlaczam ,albo nie odbieram telefonu od niego...czlowieku wez sie najpierw zastanow ,naucz czytac ze zrozumieniem,a nie czlowieka obrazasz tylko..

Gość spaślak_
z nas dwojga to raczej ty jesteś ta głupsza,ja wszystko przeczytałem i podsumowałem bo przecież o to prosiłaś. skoro wiesz lepiej to po co pytasz ? chciaąłs znać opinie facetów to ja masz ale ty nalezysz do ludzi ktorzy nie dopuszczają innego toku myslenia jak wlasny. to nie ja cie obrazam to ty sie sama obrazasz albo oklamujesz.

Gość spaślak_
zjadło mi część zdania miało być to ty jesteś ta głupsza bo do mnie po nocy nikt nie dzwoni jak mu sie seksic chce.

spaslak ,przeciez pisalam ,ze nie odbieram od niego telefonow,rozlaczam sie ,nie kontynuje rozmowy z nim... wiec .?