Gość berta kakak Napisano Styczeń 20, 2014 CZeść szukam pomocy dziewczyny bo nie wiem co robić :( Opowiem w skrócie jak to było to długa historia znam mojego obecneg faceta krisa od 2 lat poznałam go na wakacjach (mieszkaliśmy razem w akademiku) ale po tygodniu wyjechała na jakieś 3 miesiące w międzyczasie pozałam innego faceta Adama i byliśmy ze sobą gdy Kris wrócił na anowy rok akademicki powiedział mi że mnie kocha że od pierwszego spotkania bardzo mu się spodobałam. Był zawiedziony że znalazłam chłopaka . omimo wszystko dalej traktowałam go jak przyjaciela mieszkał w tym samym akademiku co ale nigdy nie myślałam o ni jak o facecie nie mogłam sobie tego wyobrazić wszystkie koleżanki się mnie o to pytały i mówiłam kategorycznie nie nie nie. Kris przenius się do innego miasta.a po jakimś czasie w moim związk zaczeło się nie układać... i trochę z właśnej winy trochę za namową krisa zerwałam z Adamem. Kris mnie odwiedził i już chyba myślał że będziemy razem zrobiłm obiad pogadaliśmy i chciał mnie pocałować (przez 1,5 roku nigdy nie pocałowałam go ) i strasznie mnie to zdenerwowało bo mu ufałam a om chciał mnie do czegoś zmusić ale wiedziałam że nie robi tego żeby mnie zranić więć mu wybaczyłam i przekonał mnie do bycia razem i powiedziałam moge spróbowac teraz jesteśmy już razem 6 miesięćy i nie czuje się kochana albo nie czuje że ja go kocham .... on dużo się uczy ma ambicjie ale nie ma dla mnie czasu i to mnie w*****a jak jest ze mną jeden wekend w miesiącu jest super ale cały czas jak mnie zdenerwuje to myślę że chce z nim zerwać co robić ????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach