Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość berta kakak

nie wiem czy naprawdę go kocham

Polecane posty

Gość berta kakak

CZeść szukam pomocy dziewczyny bo nie wiem co robić :( Opowiem w skrócie jak to było to długa historia znam mojego obecneg faceta krisa od 2 lat poznałam go na wakacjach (mieszkaliśmy razem w akademiku) ale po tygodniu wyjechała na jakieś 3 miesiące w międzyczasie pozałam innego faceta Adama i byliśmy ze sobą gdy Kris wrócił na anowy rok akademicki powiedział mi że mnie kocha że od pierwszego spotkania bardzo mu się spodobałam. Był zawiedziony że znalazłam chłopaka . omimo wszystko dalej traktowałam go jak przyjaciela mieszkał w tym samym akademiku co ale nigdy nie myślałam o ni jak o facecie nie mogłam sobie tego wyobrazić wszystkie koleżanki się mnie o to pytały i mówiłam kategorycznie nie nie nie. Kris przenius się do innego miasta.a po jakimś czasie w moim związk zaczeło się nie układać... i trochę z właśnej winy trochę za namową krisa zerwałam z Adamem. Kris mnie odwiedził i już chyba myślał że będziemy razem zrobiłm obiad pogadaliśmy i chciał mnie pocałować (przez 1,5 roku nigdy nie pocałowałam go ) i strasznie mnie to zdenerwowało bo mu ufałam a om chciał mnie do czegoś zmusić ale wiedziałam że nie robi tego żeby mnie zranić więć mu wybaczyłam i przekonał mnie do bycia razem i powiedziałam moge spróbowac teraz jesteśmy już razem 6 miesięćy i nie czuje się kochana albo nie czuje że ja go kocham .... on dużo się uczy ma ambicjie ale nie ma dla mnie czasu i to mnie w*****a jak jest ze mną jeden wekend w miesiącu jest super ale cały czas jak mnie zdenerwuje to myślę że chce z nim zerwać co robić ?????

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować