Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mamusia od niedawna

Książka o żywieniu dzieci

Polecane posty

Gość Mamusia od niedawna

Witam czy możecie polecić mi książkę z przepisami dla maluchów oraz co i w którym miesiącu się wprowadza do jadłospisu maluszka ? z góry dziękuję :)

Gość Mamusia od niedawna
???

Gość gość
Nie korzystałam z książek, wzorowałam się na tym co jest w słoiczkach. A co w którym miesiącu się podaje to poszukaj tabel na necie, albo patrz na słoiczki.

Gość Mamusia od niedawna
wolałabym jednak taki poradnik do kupienia ale nie znam żadnego fajnego

Gość gość
poradnika nie ma, bo to się zmienia, poszukaj aktualnych zaleceń i wydrukuj sobie.

Gość gość
nie patrz na słoiczki, bo producentowi zależy aby coś sprzedać a nie na tym aby twoje dziecko zdrowo jadło.

Gość zycietonietylkoprokreacja
poradnika nie ma, bo to się zmienia _________ Bzdura :-/ Jasne, że są poradniki. I właśnie warto szukać najnowszych, które uwzględniają nowe badania czy trendy. Autorko poszukaj np: "Bobas lubi wybór" albo "Nakarmić dziecko. Przepisy na zdrowe i kolorowe posiłki. Niemowlęta i maluchy" W ogóle jest tyle poradników, że nie chce mi się wszystkich wypisywać, Google nie gryzą, wystarczy wpisać frazę w wyszukiwarkę.

W ogóle "świetna" porada rodem z Kafeterii. Nie kupować poradnika (napisanego przez specjalistów d.s. zdrowego żywienia) tylko czytać słoiczki i na tej podstawie dietę rozszerzać. Matki Kafeteriowe- rozwalacie system.

Gość Mamusia od niedawna
zycietonietylkoprokreacja dzięki za odpowiedź ja wiem że w google znajdę ale wolałam zapytać kokoś kto ma coś godnego polecenia :)

Gość Mamusia od niedawna
mnie chodzi o poradnik w którym jest napisane jak i kiedy np wprowadzać gluten

Mamusia od niedawna - szukaj poradników które rozsądnie podchodzą do tematu. Ja C***olecam tego "Bobasa..." to bardzo wartościowa pozycja. Oczywiście warto czytać też inne ale nie wszystko, trzeba odsiewać to co wartościowe od zwykłych zapychaczy :-)

Gość Mamusia od niedawna
zycietonietylkoprokreacja jeszcze raz dzięki będę czegoś szukać :)

Jeśli Twoje dziecko wykazuje zdolności artystyczne lub marzy by w przyszłości być sławnym malarzem lub malarką natychmiast odwiedź najbliższy sklep Toys”R”Us i spraw swojemu maluchowi ogromną niespodziankę. Przy zakupie zabawki marki Canpol Babies za minimum 20 złotych w prezencie otrzymasz książeczkę „Koloruję i wiem”.