Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość danny888

jak najlepiej odzyskać BYŁĄ

Polecane posty

Gość danny888

Czesc. Mam problem bo od prawie 2 miesięcy nie jestem już z dziewczyną a chciałbym ją odzyskać tylko ze nie wiem jak to zrobić zeby na nowo rozpalić w niej uczucia do mojej osoby. Może jakieś rady ze strony Pań ? Co wg Was by pomogło w tym przypadku ? Byliśmy ze sobą ponad rok.

Gość Koleia
To zalezy jaka byla przyczyna rozstania, np.po zdradzie, czy jak ja biles, nie masz szans

Gość gość
z nożem i piłą

Gość danny888
zadnej zdrady nie było, bic jej tez nie bilem, po prostu źle odebrała moje słowa i strasznie ją to ruszyło wiec postanowiła zakonczyć nasz związek ..

Gość gość
słowa? może szukała wymówki? co do niej powiedziałeś?

Gość danny888
chciałem jej pomóc w jednej ważnej sprawie, i poradziłem się drugiej osoby zeby jej pomóc .. a ze byłem szczery zawsze wobec niej to jej to powiedziałem ze rozmawiałem z taką i taką osobą na ten temat i się wkurzyła mocno i mnie zostawiła ..

Gość gość
Pokaż jej że dalej Ci na niej zależy, pisz dzwoń(ale bez przesady) Ona musi się dowiedzieć że dla Ciebie to jeszcze nie koniec) wtedy się dowiesz czy dla niej też czy Cię oleje.

Gość danny888
mieliśmy się spotkac na kawie i miała się odezwać jak juz bedzie na miejscu (w miescie w którym studiuje) ale nie odezwała się wiec ja napisałem i spotkaliśmy sie rozmowa była taka sucha .. za tydzien przyszła po swoje rzeczy do mnie to juz lepiej się rozmawiało nawet się pośmialiśmy ogólnie fajnie było ale ona sama sie nigdy nie odezwie .. i mysle co tu dalej robić ..

Gość danny888
co o tym myślicie ?

Gość danny888
czemu uwazasz zebym dał sobie spokój ?

Gość przypadkiem
zalezy jak bardzo chcesz z nia byc jak popelniles blad to napraw to i probuj dalej.Jakies kwiatki to zawsze cieszy kobiety jakis mily sms np. z samego rano.Czesc slicznotko jak spalas?:)pozdrawiam i powodzonka Ja tak pisze bo ja sama zawsze walczylam jak lwica a teraz jestem mezatka ze swoim wybrancem:)

Gość danny888
mysle ze to juz za długo trwa .. prawie 2 miesiace ja za nią nie latam a z jej strony tez nie ma zadnej reakcji .. co lepsze jak się rozstawaliśmy mówiła ze tego nie przekreśla ale dużo zależy ode mnie .. teraz jak się spotkaliśmy na kawie spytałem i co chcesz do odbudowywać ? a ona mi ze teraz nie .. ale mostów za sobą nie pali .. to teraz o tym myślisz ?

Gość przypadkiem
czyli jestes rezerwowy daj se luz jeszcze bedzie zalowac tylko rok byliscie razem niema co zalowac dluzszy czas to juz ciezej.Znajdz taka co by Ciebie za zadne skarby nie oddala:) pozdrawiam i powodzonka kolego:)

Gość danny888
Przypadkiem powiem Ci tak ze myślałem zeby wysłać jej jakoś bukiet kwiatów przez pocztę kwiatową .. ale nie wiem czy to nie bedzie taki akt desperacji .. ;/

Gość danny888
Poważnie uważasz ze jestem "rezerwowy" ? w tym co przedstawiłem Ci nie widzisz w ogle szans dla nas ?

Gość przypadkiem
kwiatki to napewno nic zlego a wrecz przeciwnie:) z tego co ona powiedziala ze nie pali mostu bez sensu moze ja to zle rozumiem ale jak da dawalam sobie luz na jakis czas to mowilam zrobmy przerwe na tydzien dwa ale to bylo zobowiazujace jestesmy razem ale mamy czas na przemyslenie sprawy a jak z Ciebie jest fajny facet to znajdziesz inna ktora bedzie poprostu chciala byc a nie wymyslac nie teraz nie juyro itd.

Gość syn szamana
może dać jej skarbonke,

Gość danny888
Przypadkiem wiesz .. ja jak ja ale moje serce .. ;/ najgorsze jest to ze ja na serio nie chciałem źle a wyszło jak wyszło .. i zastanawiam się nad tymi kwiatami .. ale nie wiem czy to coś da .. ona w cale się do mnie nie odzywa i chyba nie chce utrzymywać kontaktu .. bynajmniej tego w cale nie pokazuje ze chce coś zmienic .. ;/

Gość przypadkiem
zobacz napisales ze nie wiesz co masz robic a teraz sam napisales ze widzisz ze ona ma to gdzies sam doszedles do sedna.Napewny fajny chlopak jestes i znajdziesz sobie lepsza dziewczyne.Ja wiem ze serce boli ale to minie:)uwierz w siebie i swoje mozliwosci

Gość danny888
ma to gdzieś tylko nie wiem czy to celowo robi czy faktycznie ma to gdzieś .. moze to jej jakaś taka zagrywka .. wiem, wiem ze minie tylko nie jest łatwo wymazać z pamięci kobietę o której myślało się w kategoriach przyszłej żony .. cały czas myślę, czy mógłbym coś jeszcze z tym zrobić .. i szukam podpowiedzi ludzi wiec dlatego tutaj o tym napisałem ..

jesli ona mowi, ze na razie nie chce powrotu to masz zwiazane rece. zmusic jej nie mozesz. oczywiscie nie wiadomo co ona ma na mysli mowiac, ze nie pali za soba mostow. czy to trzymanie cie w rezerwie, czy tylko takie puste gadanie, zeby bylo ci sie latwiej z jej decyzja pogodzic. ja osobiscie mysle, ze ten caly powod, ze cie zostawila jest sztucznie napuszony i chyba jest jedynie wymowka. ludzie, ktorzy sie naprawde kochaja to rozmawiaja ze soba. mogla c***owiedziec, ze ja twoje zachownie zabolalo czy jest bardzo rozczarowana i nie chce zebys na przyszlosc tak robil ale dla mnie to nie jest powod do zerwania. no chyba ze ta osoba, ktorej sie radziles byla twoja "byla" :-)

Gość danny888
tez mi się tak wydaje ze to moze być tez tak ze na siłe wymyślony powód .. bo jesli się kogoś kocha to sie nie zostawia za taką rzecz a tym bardziej jak ja chciałem jej pomóc, ale nie znam się na tego typu rzeczach wiec skonsultowałem to z osoba kompetentną i za takie coś się obraziła .. a teraz nie wyraża chęci nawet tego naprawy .. to mnie boli .. wiem ze zmusić jej nie mogę ale co w tym momencie najlepiej jak bym zrobił ? jest jakaś metoda ?

Gość gość
daj jej spokój widocznie cie nie kocha

Gość gość
sory,ale myślę że lewatywa,ale to tylko moje zdanie trochę tego śniegu posikałem

Gość przypadkiem
a po ile macie lat

jedyne co przychodzi mi do glowy to szczera rozmowa i chec uslyszenia prawdy. powiedz jej, ze nie mozesz uwierzyc aby taki nic w sumie nie znaczacy incydent rozwalil wasz zwiazek. tak sie nie dzieje, jesli ludzie sie naprawde kochaja. jesli nie potrafisz konkretnie i szczerze rozmawiac to napisz jej dlugi mail z prosba o szczera odpowiedz.