Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość danny888

jak najlepiej odzyskać BYŁĄ

Polecane posty

Gość przypadkiem
popieram la Vita

Gość danny888
22 i 23 lata ..ok moge zaproponować jej spotkanie po raz kolejny .. ostatnio jak zacząłem ten temat z nią i spytalem czy chce to odbudowywać to powiedziała ze nie teraz ale mostów za sobą nie pali .. wiec ja powiedziałem ok rozumiem .. uśmiechnąłem się tylko pod nosem .. i spytalem skąd taka nagła zmiana decyzji bo na początku mówiłaś ze tego nie przekreślasz, a teraz ze nie teraz .. a ona mi na to wzruszyła ramionami ze nie wie ..

Gość gość
Jestes facetem, to ty powinienes walczyc. Nie wszystkie kobiety potrafia latac za facetami. Kiedy ona nie widziala przez 2miesiace twoich staran to mysli, ze to sie skonczylo. Jako kobieta, wlasnie taka powiem ci- jesli ci zalezy to dzialaj. Dzialaj, poki jeszcze nie jest za pozno i poki masz mozliwosc!

Gość danny888
wiem, że jestem facetem, tylko ze ja jej nie rzuciłem tylko ona mnie i nie chce zeby było tak ze bede się płaszczył przed nią .. ona tez musi mi pokazac ze chcę to mogę coś zrobić w tym kierunku ale jeśli ona jest obojętna to jak mam "mówić do ściany" ?

Gość danny888
co o tym reszta forumowiczów myśli ?

robisz blad, jesli zaczynasz rozmowe to glownym celem ma byc zeby sie prawdy dowiedziec, wiec nie gadaj nic o odbudowywaniu zwiazku tylko przyciskaj poprzez inteligentne argumenty, ze chcesz znac prawde bo to co ona ci mowi nie moze byc prawda, przy zalozeniu ze dwoje ludzi naprawde sie kocha. jak dlugo byliscie razem?

Gość danny888
razem byliśmy 1 rok i 3 miesiące .. co mam ją prost spytać czy chce być ze mną czy nie ? to takie desperackie trochę .. myślałem, żeby ją zaprosić do teatru dramatycznego albo wysłać te kwiaty pocztą ..

Gość danny888
nie no rozumiem, rozumiem mam ją przycisnąć i spytać jak jest .. czego ona oczekuje ode mnie .. i skąd taka nagła zmiana niech mi powie prawdę bo chce wiedzieć na czym stoję .. a co myślisz o tym teatrze albo kwiatach ?

w zaleznosci od tego jaka c**prawde wyjawi mozesz zaprosic do teatru. kwiatki niekoniecznie bo to jak przeprosiny, ale za co niby? :-) albo zrob inaczej, zacznij od tego teatru. spytaj czy mialaby ochote i czas pojsc razem do teatru. jesli sie zgodzi to ok, jesli bedzie sie wykrecac to popros o rozmowe i wtedy przycisnij o co jej tak naprawde chodzi

Gość danny888
to chyba i tak zrobie .. załóżmy tą optymistyczną wersję zgodzi się pójść ze mną to myślisz ze to jakiś pierwszy krok do odbudowy ?

Gość danny888
zastanawia mnie czy ona teraz żałuje tego wszystkiego czy nie .. jak to u Was u kobiet jest ?

Gość przypadkiem
chce Ciebie jeszcze potrzymac w niepewnosci jak polazysz jej kawe na lawe to pewnie sie wystraszy i bedzie mowic prawde:)

zastanawia mnie czy ona teraz żałuje tego wszystkiego czy nie .. jak to u Was u kobiet jest ? ooo nie chce cie martwic i obym nie miala racji ale z tego co piszesz, to ona chyba juz nie chce z toba zadnego zwiazku. tak to widze jako kobieta. no chyba ze jest jakas zaburzona :-)

Gość gość
kawe na ławe ? La Vita to mnie pocieszyłaś .. od kolegów słyszałem ze u kobiet jest tak ze one zazwyczaj wracają .. ale jakos nie chce mi się w to wierzyc do końca ..

nie ma zadnych regul, jedne wracaja a inne nie. nie chcialam cie zalamac. napisalam jak to widze z boku. ona po prostu kreci a to dobrze nie wrozy-tak to odbieram. ale probuj, moze ci sie uda.

Gość gość
a myślisz ze moze być tak ze jej takie a nie inne zachowanie jest podyktowane tym, że moze ma jakiegoś innego kandydata na boku i dlatego mówi ze teraz nie .. ale nie pali mostów i ze go wybada i jesli bedzie ok to bedzie z nim a jesli nie to powie mi ze przemyślała sobie to wszystko i chce do mnie wrócić ? bo tak szybko chyba nie jest możliwe się odkochać ..

oczywiscie, ze moze tak byc. dlatego napisalam ci, ze ona dla mnie cos kreci. ale co, to mozna tylko spekulowac. dlatego zapros ja do tego teatru, czy kina i zobaczysz. jak kogos ma to raczej nie bedzie chetna (za duze ryzyko, haha). raczej tak szybko sie odkochac nie da i jeszcze z powodu takiej blachostki. pytanie jest tylko jak mocno ona cie kochala i jak dlugo z tego czasu co byliscie razem.

Gość pleca czy walizka
nie p********e lećcie na marsa i to już,w*********ć!

Gość danny888
o tym samym tez pomyślałem, że jak ją zaproszę do tego teatru i się zgodzi to jeszcze coś można mieć nadzieje, a jeśli odmówi bo coś tam to znaczy ze spotyka się z kimś/ma kogoś nowego i nie chce "wpaść" bo to duże ryzyko .. bo powiem tak, że ostatnio praktycznie w cale nie miała czasu dla mnie .. przez ostatni miesiąc, koleżanki były ważniejsze niż ja i jak juz do mnie wpadła to tylko na 1h i musiała uciekać bo ma tyle pracy w domu .. ;/

to pasuje do jej zerwania. ona juz od miesiaca (moze dluzej) szla na dystans ale ty nie zalapales dlaczego nagle nie miala dla ciebie czasu. a potem znalazla powod, zeby zerwac. to tylko wymowka, teraz jestem prawie pewna.

Gość danny888
dzisiaj napisałem do niej zeby się spotkać .. to napisała ze nie ma teraz szans do następnej środy .. wiec napisałem to moze w następny czwartek ? a ona ze nie wie .. no musze przyznać ze od miesiąca to ona robiła wszystko zeby spotykać się z koleżankami, chodziła na zakupy, mniej czasu dla mnie poświęcała, nie interesowała się mną tak jak kiedyś, zawsze odzywała się z rana jakimś fajnym sms'em a od miesiąca juz przestała .. spać u mnie tez nie chciała ani nie chciała zebym ja u niej spał ..

Gość danny888
raz tez była taka sytuacja ze ona uczyłą się a ja siedziałem sobie obok i pisałem sms z kolegą i koleżanką odnośnie pracy, a ze napisałem do kolegi jako pierwszego i ona później mnie spytała z kim pisze ? (nigdy o to nie pytała, nie interesowało ją to) odp ze z Rafałem a ona do mnie ze ją oszukuję ! i ze przez to straciła do mnie całe swoje zaufanie .. i nie umie mi zaufać .. no to ja do niej to masz sobie popatrz smsy z kim i o czym pisze to ona ze ona nie bedzie nic patrzec i ze ona nie umie mi zaufać po tej akcji i nie wie co bedzie teraz ..

ona kreci, kreci i manipuluje. cos jest w krzakach, jestem prawie pewna :-) w zasadzie to nie ma sensu zebys robil jeszcze jakies starania. mozesz jedynie powiedziec, ze chcesz z nia powaznie porozmawiac i zeby ona podala termin kiedy bedzie mogla bo tobie pasuje zawsze. i czekac. jesli cos zaproponuje to wtedy powiedz jej, ze chcialbys znac prawde zeby moc na nowo ustawiac swoje zycie. prawde bez krecenia i obiecywania. nawet jesli bedzie bolesna dla ciebie, chcesz ja znac. zmusic jej do niczego nie mozesz. podejrzewam, ze nie dojdzie do tego spotkania bo ona wie, ze bedziesz ja przyciskal-a tego nie chce.

Gość przypadkiem
ewidentnie manipuluje typ pies ogrodnika sama nie wezmie nikomu nieda luuuuuuuzzzzzzzzz z Nia daj se chlopie siana..........Moze jak zobaczy Ciebie z inna dupa to zmadzeje tylko pytanie czy Ty tego bedziesz chcial!!!

Gość Lila67098
Witaj Danny ! Faktycznie to milczenie przez 2 mies moglo ja utwierdzic w tym, ze juz nic do niej nie czujesz skoro nie walczysz wiec musisz dac z siebie wszystko jesli faktycznie ja kochasz, jestem kobieta - wiem co mowie :). A tak swoja droga, bylam z chlopakiem 3 lata, rozstalismy sie, tzn ja go zostawilam (jego okropna zazdrosc, zdrady nie bylo). Po jakims miesiacu zaczelam zalowac, brakowalo mi go, jednak nigdy sie do tego nie przyznalam, kontaktu nigdy nie stracilismy, mamy go nadal, codzienny kontakt ponad rok, widujemy sie srednio raz na tydz, czasami czesciej, po dwoch mies od tego jak go zostawilam on chcial wrocic niestety ja go splawilam bo nie dawal z siebie tyle ile oczekiwalam i Ty tez napisales ze to ona Ciebie rzucila wiec powinna tez cos z siebie dac..hm ja bbylam raczej oschla, czekalam na to az on da z siebie wszystko, myslisz ze dlatego nie dal z siebie tzw maxa ? pozniej co kolenje dwa miesiace znowu probowal do mnie wracac, znowu to samo i tak az do teraz, on nie potrafi sie do mnie nie odzywac, jest cholllernie zazdrosny, nieraz prosilam zeby sobie odpuscil a on dalej to samo. Co o tym myslisz jako facet ?

Gość szaman kumaty
p*****le w czapke i tak jestem do działki!

Gość scar12
Zrób na odwrót, nie kajaj się, nie błagaj. Znajdź szybko fajną laskę i zacznij się z nią pokazywać. Twoja ex szlag trafi. :)

Gość danny888
chyba jednak tak jak mówiliście i ja sam podejrzewałem .. przed chwilą wrzuciła zdjęcie na fb w czapce tego kolesia z którym podejrzewałem ze moze ich coś łączyć .. wszystko wyszło na jaw .. i jak tu zaufać drugiej osobie ? teraz juz na 100 % nie mam wątpliwości .. ;/