Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Klub Cocomo hostessa

Polecane posty

Gość gość

Pytanie dla osób które są w temacie Jak wyglada praca takiej hostessy? Wszędzie się pisze o tancerkach, barmankach ale nie ma informacji o hostessach. Czy faktycznie to jest poprostu podchodzenie w ładnej sukience i rozmawianie o pogodzie wyglądajac przy tym ładnie ? Czy ubrania muszą być jakiś wyzywające ? Niska, raczej delikatna dziewczyna ma tam czego szukać? Czy jeśli mi się nie spodoba można nie przyjść już drugi raz nie otrzymując pieniędzy ? Oni mowili o 2 tygodniowym okresie wypowiedzenia i to mnie troche przeraża Dziękuje za odpowiedzi :)

Gość The Spermados
policja zatrzymuje samochod do rutynowej kontroli za kierownica mlody czlowiek policjant: prawo jazdy, oc, dowod rejestracyjny poprosze dostaje oc i dowod rejestracyjny a prawojazdy? pyta policjant nie mam odpowiada kierowca a gdzie ono jest? mlody pyta: a pan ma kota? nie mam odpowiada policjant a gdzie on jest?

Gość karolina aneta
hostessa dotrzymuje towarzystwa gościom, pije z nimi drinki, rozmawia, ale nie tańczy :)

Gość karolina natalia
hostessa to osoba odpowiedzialna za to, aby klientowi w klubie było miło :)

Gość Do analnego
kOMU ZALEŻY BY TAK HEJTOWAĆ KLUB. GOGO GDZIE TYLKO SIĘ TAŃCZY!Nikt nie bierze sie za burdele funkcjonujące w zwykłych blokowiskach,za prostytucję ukrytą pod nazwa"agencji towarzyskiej"!Nie wiem jak jest w Cocomo ale z autopsji znam inne night kluby i nie ma czegoś takiego jak uprawianie seksu z tancerkami czy innymi pracownicami!Natomiast fakt że dziewczyny piją wodę to chyba nie powinno oburzać.Trudno raczej byłoby tańczyć po pijaku.

Gość saraaaaaa
Zgadzam sie. praca jak kazda inna, a przynajmniej pieniądze godne.

Gość Pati9000
Pracuje w Cocomo i jestem mega zadowolona. Polecam

Gość gość
cześc. Jestem kelnerka w Cocomo, i obserwując prace hostess uważam, że jest to praca przyjemna i absolutnie nie ma nic wspolnego z "panienką do towarzystwa".

Żałosne. Dziewczęta z kafeterii nie dajcie się nabrać na te wszystkie wpisy 2 lub 3 osób które tu spamują z jakieś marne grosze. :D

Gość natalia1214
hostessa to osoba, która rozmawia z mężczyznami, nic strasznego a fajne pieniadze :)

Gość inga2222
Ja pracuje juz na tym stanowisku 3 miesiące . Chcecie zapytać o jakieś szczegóły? :)

Gość inga2222
jakie informacje najbardziej Was interesują? albo jakie miasto??

Gość paulonaaa
Teraz jak ciepło to ja bym mogla na ulotkare isc. Moja kuzynka tam pracuje i mowi ze zle nie jest. zima bylo najgorzej ale niw eim czy te przelozone w olsztynie sa ok. Pracuje ktos? prosze o szczere opinie, nie chce trafic na mine :)

Gość sziszi1990
ja pracowałam i roznosiłam ulotki, było extra a teraz pracuje jako barmanka jeszcze lepsze pianiadze, atmosfera mega . Polecam :)

Gość gość
Jak mawiają: dzifką i pielęgniarką trzeba się urodzić. Jeśli ci odpowiada takie zajęcie, to czemu nie :P

Gość gość
ile dni pracuje hostssa w tygodniu?

Gość Laila1988
Hej wszystkim. bardzo dobrze mi sie pracuje w Coco, polecam. I mozna pracowac na pol etatu i na caly etat, grafiki bardzo elastyczne dostosowywane z managerem do twoich potrzeb. Super !!!

Gość No hej
Dnia 19.05.2014 o 16:40, Gość gość napisał:

cześc. Jestem kelnerka w Cocomo, i obserwując prace hostess uważam, że jest to praca przyjemna i absolutnie nie ma nic wspolnego z "panienką do towarzystwa".

Hostessa to taka dziewczyna w ‚szklankach’ stringach i koronkowym staniku, która nie tańczy na rurce ale chodzi z pijanymi panami na prywatne pokoje, gdzie wykonuje ‚taniec’ ;))))