Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

w ciazy

Polecane posty

Gość gość

miałyście w ciąży problem z pęcherzem? jestem w 16 tyg i często sikam, czasem przy sikaniu czuje dziwne pieczenie ale na zawsze... nie wiem co jest...

Gość gość
pewnie infekcja dróg moczowych -wybierz sie do rodzinnego

Gość gość
W ciąży miałam zastój w nerce i zapalenie pęcherza, które objawiało się częstym oddawaniem moczu i pieczeniem. Wybierz się do lekarza pierwszego kontaktu, poproś go o skierowanie na posiew z moczu, ja przynajmniej takie badanie miałam robione. Zacznij zażywać żuravit, który dział przeciwbakteryjnie i provag, który zakwasza układ moczowy i płciowy - tym samym chroni je przed infekcjami.

Gość gość
częste sikanie wiąże się też z naciskiem dziecka na pęcherz ale już pieczenie nie jest normalnym objawem. W naszym stanie nie trudno o takie infekcje. Kiedy miałaś robione badanie moczu? Mnie lekarz zleca co miesiąc i w ten sposób też mam pogląd na to czy wszystko jest w normie. Udaj się do lekarza rodzinnego to przepisze ci na to coś bezpiecznego. Zamiast preparatu z żurawiną możesz także kupić skoncentrowany sok z żurawiny lub konfitury żurawinowe, w ten sposób i smacznie i zdrowo; suszona żurawina tez jest pycha:) z tym provagiem to też dobry pomysł, ja brałam go teraz do antybiotyku.