Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rodzina meza jest popierniczona

Polecane posty

Gość gość

Od lat nie utrzymujemy z nimi kontaktu dlatego tez nie powiadomilismy ich o mojej ciazy.Ja natomiast w swoim imieniu powiadomilam kuzynki ciotki meza przez n kl.jakie bylo moje zdziwienie kiedy jedna taka ciotka meza zablokowala mnie!' Normalny czlowiek napisalby gratuluje czy cos w tym rodzaju.Reszta tez siedzi cicho.

Gość gość
Chodzilo mi o to ze nie uttzymujemy kontaktow z rodzicami meza.

Gość gość
Czy to jest normalne?

Gość gość
Skoro nie utrzymujecie kontaktów to czemu Ci tak zależy na ich gratulacjach. Daj spokój, po co Ci to.

Gość gość
ale dlaczego nie utrzymujecie kontaktów?

Gość gość
autorko a dlaczego nie utrzymujecie kontaktow z rodzicami meza? I czy maz tez zerwal kontakty z wlasna matka? o.o

Gość gość
Maz zerwal to byla nasza wspolna decyzja.Mieszkamy na drugiej polkuli swiata tamci wyjechali do uk itd niewazne.. Wazne jest to ze gdyby do mnie napisala jakakolwiek kumpelka z ktora nie gadalam lata a nawet nie bylam w blizszych stosunkach to napisalabym gratuluje a juz napewno nie blokowalabym jej!

ale po co do niej pisalas?? zerwaliscie kontakty, a teraz oczekujesz oklaskow bo w ciazy jestes??

Gość gość
Ja tez nie uwazam zeby ciaza byla jakims wyczynem...zawsze uwazalam kolezanki/znajome/kuzynki co sie latami nie odzywaja a tu nagle informuja ze w ciazy za idiotki skonczone. Nie chcesz mnie znac to co mnie Twoj****chory obchodza?