Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawa tematu

erotyczne fotografie ślubne

Polecane posty

Gość ciekawa tematu

ktoś ma coś takiego czekam na opinie na ten temat

Robiłem całkiem niedawno zdjęcia na ślubie, gdzie troszkę poszaleliśmy z Parą Młodą w apartamencie użyczonym do dyspozycji PM przez hotwl w którym odbywało się wesele. Para młoda chciała mieć kilka bardzo klimatycznych i całkiem prywatnych zdjęć. Zabawa jest przednia. :)

Gość gość
no, widziałem na twojej stronce te zdjęcia,całkiem ,całkiem

Gość gość
Hm nocka też na fotach ma być ?!

Gość gość
A mi jakos nie przypadly do gustu zdjęcia Pana Darka....jakies takie mdle...hmmm i zadnego erotyzmu tam nie widziałam,kobitka mogla bardziej seksowna haleczkę ubrać a nie jakas babcina wytrzasnela....gdzies na necie widziałam bardziej pikantniejsze zdjęcia z pleneru,jak mąż calowal odslonieta piers zony i to wlasnie było takie inne....i uważam ze wlasnie w takim zdjęciu był erotyzm a tu....NIC.

Gość gość
to chyba nie widziałaś dokładnie tych zdjęć,ja widziałam jak k***sik wystawał

Gość gość
Taaa wyobrażnie to ty masz;).......

Gość gość
Na sieci dużo jest takich zdjęć. Wszystko zależy od "otwartości" pary młodej. Na pewno coraz wiecej jest takich co to "szaleją" z fotografem - w sensie dosłownym.

Gość gość
Ja też nie widzę tam erotyzmu na tych zdjęciach..

Gość gość
Haha babcina haleczka-bardzo dobre określenie:) Ja bym w zyciu w takim czyms nie pokazala się przed mezem a co dopiero przed fotografem.Ale gdzie tam jest erotyzm?!facet lezy jak kloda w ciuchach,ona nie wie czy ma siedzieć czy wstać,czy isc.... Panie Darku to miał być zart z tym pokazem zdjęć?? Ja również zajmuje się fotografia i cosik pikantniejszego bym zrobila;)

Gość gość
wy chyba ślepi jesteście,ja tu widzę taką erotyke ze aż samej mi sie chce

Gość gość
To se machnij palcówke;)

Gość gość
machnełam prysznicem i było

Gość ciekawa tematu
pytam poważnie czy ktoś ma takie coś interesuje mnie w miarę profesjonalna sesja

Gość gość
Autorko wpisz sobie taki temat w wyszukiwarke i tam sa takie tematy poruszone,wiec powodzenia zycze;)

wybaczcie :) ale chyba czego innego oczekujemy od zdjęć prywatnych a publicznych :) Otwartość Pary Młodej to jedno, pokazywanie wszem i wobec zdjęć pikantnych to kolejne... :) Szanuje Wasze zdanie :) nie zawsze się z im zgadzam ale szanuję. Czytanie natomiast to co ktoś by zrobił... jest takie troszkę dziecinne, bo jaki jest problem... zrób, otrzymaj zgodę Państwa Młodych na pokazanie takich zdjęć, pokaż je a wtedy rzeczywiście przyznam Tobie racje. :) Ja potrafię przyznać się do tego że czegoś nie wiem, nie umiem :) zresztą po to bywam w Złodziejewie i nie tylko tam aby swoje braki nadrabiać, aby podnosić swój poziom aby mieć inne spojrzenie :) Pozdrawiam Was serdecznie :)

Gość gość
Ależ Panie Darku nie ma co się tak emocjonować;) Najważniejsze,że Pan się spełnia w swojej pracy,w swoim hobby:) Powodzonka życze:)

Gość gość
beznadziejny pomysł, beznadziejne zdjęcia.

Gość gość
Motywacja jest głównie erotyczna. Po prostu cześć ludzi podnieca "voyeuryzm", czy jak to zwać inaczej podglądanie innych. Stad cześć fotografów, którzy lubią podgladac innych (taka jest natura tego zawodu) namawia na sesje rozbierane, na uprawianie przy nich seksu (niezależnie od płci). I tak w sieci mozna znaleźć takie fotki, jest tez pare artykulów na ten temat. A są i tacy, którzy przy okazji zaczynaja swingować. Seks z parą mloda to bardzo częsta fantazja.

jaki ze mnie Pan ;) osobiście wolę po imieniu :) bez panowania :) bo to tylko tworzy barierę a ja nie lubię się odgradzać :)

Gość gość
Darku,to miło,my z naszym fotografem też przeszliśmy po imieniu,oczywiście była to Jego propozycja i właśnie fajne to było,bo był wielki luz:) Najgorsze co może być,to brak wyluzowania....

Gość gość
Rany boskie co tu czytam też jestem fotografem ale dla mnie suknia ślubna jest całkowicie aseksualna...

Gość gość
To co preferujesz;) pochwal się,nóż widelec będziesz miał branie a autork może znajdzie to czego tak szuka:)

Gość gość
Panny młode w sukniach ślubnych owszem wyglądają dostojnie, romantycznie itp, ale nie seksownie, może mam tak dlatego, że widzę to całe ubieranie, to zmaganie się z suknią, te podwiązki, nie wiadomo dlaczego mające być zmysłowe... No nie nie nie po stokroć nie;/

Gość gość
Dla mnie panny młode w sukniach ślubnych wygladają super seksownie. Szczególnie właśnie jak fotografuję przygotowania, ubietanie. Jak widze ją w majteczkach, jak zakłada stanik, podwiazkę. Dziewczyny, które sa zmysłowe własnie dlatego, że nie sa modelkami. Ta ich naturalność, ten widok intymnych miejsc, które sa tak blisko. Nie wiem, jak to może byc aseksualne.

Gość gość
Do gość z 16.02 ewidentnie proponuje zmienić zawód i nie będziesz musial(a) na to patrzeć z obrzydzeniem:)

Gość gość
A w ogóle ktoś coś takiego robił, czy to fantazje prawiczków?

Gość gość
Fantazje domorosłych erotomanów :]

Gość gość
Witam, nie muszę zmieniać zawodu, ale też nikt nie każe mi się podniecać na widok podwiązki i białych rajtek typu pończocha.

Gość gość
Podniecenie pod przymusem jest naruszeniem praw człowieka!