Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet z piękna u boku kobietą jest bardziej szanowany i poważany

Polecane posty

Gość gość

a z takiego kogos który ma troszkę brzydszą śmieją się i nie traktują poważnie ,dlaczego

Gość gość
bo tylko samiec alfa jest w stanie zdobyć piękną kobietę tym innym pozostają te brzydule i przeciętniary

Gość kostka__Rubika
wynajmuje d***** na godziny, wszyscy mnie szanuja i powazaja z tego powodu 🖐️

Gość gość
temu pierwszemu wszyscy zazdroszczą włącznie z babami które są zazdrosne , a czego ma drugiemu zazdrościć ?brzydkiej ?

Gość gość
O ile jest piękna.

Gość gość
piękni są piękni wszystko mają śliczne , a brzydkie są okropne i niewarte :P

Gość gosciowa
faceci to dziwny gatunek pf :)

Gość gość
rozkosz z piekną samo zdrowie A dlaczego meżczzyni dziwni :) , co w tym dziwnego że kazdy chce zdobyć śliczną\? Zdrowy umysł tylko to, chory byłby ten który stroni

Gość gość
piękni są piękni wszystko mają śliczne , a brzydkie są okropne i niewarte Byś się zdziwiła co kobiety mają nieładne :D

Gość gość
Same miss Polonie tutaj :D szkoła, że do konkursu nie startowały, czemu? A bo nie wszystko było piękne.

Gość gość
:D jestem kobieta i wszystko mam piękne :D włącznie z anatomia i fizjologią :D

Gość gość
Nie wiesz, że to co powiedzą koledzy jest najważniejsze? I to kobieta ma się zmieniać wedle Pana i Władcy humoru i taki koleś jeździ po niej jak po dzikiej świni.

Gość gość
co powiedza koledzy , to stwierdzenie ogólnikowe pochodzące głownie od mężczzyn :)

Gość gość
Odważne :D no dużo jest atrakcyjnych kobiet, ale powiedzenie "mam wszystko piękne" jest dość zarozumiałe. Czemu nie ma cię np. w tv? :D

Gość gość
hah a co telewizja ????:D to nie wiesz ż w tV jak w środowisku medycznym jedna wielka rodzina :D haaaaa W dodatku nie widziałem tam pięknej ,wszystko ponad ideał :D gdzie natura piekna jest zatuszowana dziwnymi trendy retuszu , na ulicach chodza piekniejsze

Gość gość
Jakoś nie widzę piękności na ulicach, szczerze. Ładne są i mniej ładne.

Gość gość
Im atrakcyjniejsza kobieta tym droższa w utrzymaniu, bardziej wymagająca i ma bardziej zryty charakter przez co ciężko z nią wytrzymać. Mężczyzn ocenia się po tym jak wyglądają, co posiadają itd. Sporym wyznacznikiem tego jest to jaką ma kobietę stąd zapewne o kobiety wolą być kochankami zajętych niż związać się z wolnym mężczyzną.

Gość gość
nie jestem np kochanką zajętego :) droga w utrzymaniu , wydaje mi sie ze droższe są wyrafinowane damy które przez całe życie utrzymuja faceci a one skacza z jedego i udają boginie a tak naprawdę są pasożytkami .Prawdziwa kobieta nie liczy na pieniądze meżczzyny tylko zarabia na siebie, dla takiej najważniejsze jest uczucie , proszę pana

Gość jasiowędrowniczek
A mnie się zdaje że bardziej szanują faceta w Rolsie czy w Bentleyu niż pieszego z kobietą :classic_cool:

Gość gość
gość nie jestem np kochanką zajętego usmiech.gif droga w utrzymaniu , wydaje mi sie ze droższe są wyrafinowane damy które przez całe życie utrzymuja faceci a one skacza z jedego i udają boginie a tak naprawdę są pasożytkami .Prawdziwa kobieta nie liczy na pieniądze meżczzyny tylko zarabia na siebie, dla takiej najważniejsze jest uczucie , proszę pana x Jeszcze powiedz, że jesteś kobietą i to wolną a przybędę i się oświadczę

Gość gbfgbnhyngdfb
ważne że niezależną :P a kogo obchodzi czy w zwiazku, ja rogów nie dorabiam i nie mam próby pakowania sie na trzeciego :P rzuć kamieniem :P

Gość gość
:D mnie żaden nie szantazuje jak ciebie :)) za przekrety