Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

NIEDOMYTE DZIEWCZYNY

Polecane posty

Gość gość

To tyczy się większości dziewczyn. Wykształconych, z miast, z dobrych domów. Czy wy puste laski nie wiecie, że przed spotkaniem z facetem trzeba umyć d**ę? Wkładka higieniczna nie załatwia sprawy! Przed położeniem się z facetem do łóżka zawsze trzeba umyć d**ę! Przed spotkaniem się z facetem na kawę zawsze trzeba umyć d**ę! Bo śmierdzi od was!

Gość gość
w*********j brudasie

Gość gość
jestem autorem i chciałem wydymac jedną, ale okazało sie że wali smód jednak okazałąo sie że to z mojego doopska

Gość syn szamana
tutaj jak w tesco,myją dwa razy dziennie

Gość gość
nie lubie wody jak kazdy facet

Gość gość
podobno faceci to lubią :) mam koleżankę która może nie tyle śmierdzi co jest zawsze lekko nieświeża, na solarium włosy związuje majtkami, ma ogromne powodzenie jeśli chodzi o seks, to musi być kwestia zapachu. Pochwaliła się kiedyś, że jak facet ściągnął jej majtki to aż ona sama poczuła bo c**a 2 dni nie myta, że jej było wstyd a on chciał ******* Nie jest to sytuacja wymyślona słuchajcie COŚ W TYM JEST koleżanka jest owszem ładna ale znam ładniejsze, bez porównania i nie mają takiego powodzenia

Gość szaman kulawy
Już Kochanowski pisał "nie mył się długo i jechał tym chutniej" My szamani w to nie wierzymy,mamy swoje kiwki,

Gość gość
przestańcie z tym okropnym tematem bo mnie wszystko grzyzie ajestem po kąpieli :D fleje

Gość gość
tak tak faceci to lubią, toż to aromat piczula ylang-ylang

Gość gość
a jeszcze lepiej jak się poperfumuje jakimś armani code z rossmana, perfumy na brudne ciało wzmagają potencję :)

Zycie jest po to by je wyczuć... przyjemność też nie nadchodzi szeptem. Nie myjmy się! Żyć będziemy choćby w pamięci :D

Gość gość
Świetny temat poruszyłeś. Mało która jest zadbana. Im się tak tylko wydaje. Może jedna na pięć dziewczyn jest czysta i pachnąca. Niektóre śmierdzą okropnie. Zawsze jak to mówię, to laski się oburzają. Nie rozumiem czemu. Ja się nie oburzam jak laski mówią, że faceci śmierdzą, cieszę się, bo lepiej wyglądam na ich tle. Ale wtedy mi właśnie zarzucają, że z kim ja się spotykam, ale tak jak ktoś pisał wcześniej, dotyczy to wszystkich typów dziewczyn, czy wykształcona, czy nie, czy z miasta, czy ze wsi, ładna, brzydka, tu nie ma reguły, mało która jest pachnąca. Miałem sporo dziewczyn, a naprawdę tych które były czyste było tak mało, że bez problemu mogę je sobie wszystkie przypomnieć. Wstyd. Jak mi się trafi taka śmierdzielnica, to potem opowiadam o tym kolegom. Raz przeleciałem taka laskę, na którą miało ochotę jeszcze dwóch innych moich kumpli. Jednemu powiedziałem o tym, że śmierdzi a drugiemu nie. Chciałem, żeby ja przeleciał i żeby też się naciął tak jak ja. Ale gostek coś wyczuł, bo jak miał do niej iść na chatę, to spotkał nas (jesteśmy z jednego osiedla) i bardzo się śmielismy. Cały czas się dopytywał czemu się śmiejemy, że do niej idzie i czy któryś z nas coś o niej wie. Nie powiedzieliśmy mu, ale się domyślił i nie poszedł. Potem oczywiście mu powiedzieliśmy i razem się śmialiśmy jak im opowiadałem, jakie okropne było to przeżycie (wyszedłem w trakcie jak negatywnie odpowiedziała na moją prośbę by się umyła).

", ma ogromne powodzenie jeśli chodzi o seks, to musi być kwestia zapachu. " Ciężko by ktoś kto na pilota rozwiera nogi nie miał powodzenia :D

Gość gość
rozwiewaja fluidy milosci :-D

I nie wiem w jakim towarzystwie Wy się obracacie, że śmierdzący ludzie chodzą. To raczej kwestia otoczenia które sobie wybieracie.

Gość gość
ten cały autor to pewnie autor tematu DZIADZIUŚ :D

Gość gość
MOZE polki zaczną pisac prawdę o polakach :D hahaa moze lepiej nie

Gość gość
kwestia otoczenie? nie do końca :) ta osoba na brudaskę nie wygląda, to też nie jest jakiś smród który czuć z metra, myślałam że ma taki swój zapach, niektórzy mają a inni nie, ale teraz już wiem że to kwestia braku higieny, ale po co się myć skoro *****cze zlatują się jak muchy do g***a :)

Gość gość
*kwestia otoczenia miało być :) dobry ten tekst o rozwiewaniu fluidów miłości

Gość gość
a moze poprostu ten ktos ma problem ze zdrowiemi dla tego od niego czuc, a niekoniecznie musi miec to zwiazek z niemyciem. Zastanowil sie ktos nad tym? Czy kazdego smierdzacego posadzacie o niemycie ?

Gość gość
akurat dobrze znam osobę o której piszę, dlatego wiem co mówię, z resztą sama się przyznała, do noszenia majtek na głowie (solarium) że c**a 2 dni niemyta, ja po solarium od razu wracam na chatę wziąć prysznic a to potrafiło spacerować cały dzień i noc po mieście rozwiewając fluidy, ten zapach mówi "weź mnie" to nie jest problem zdrowotny :)

Gość gość
A oni co na to?