Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sxsxsxsxx

mój pierwszy raz z przygodnym facetem teraz on się nie odzywa

Polecane posty

Gość sxsxsxsxx

hej Mam takie pytanie.. poznałam fajnego faceta, byliśmy na 3 randkach, potem pojechał do swojego miasta i cisza. Wysłał jedynie życzenia na święta. Wiem, że jak facet nie dzwoni i nie pisze to znaczy, że mu nie zależy, więc na nic się nie nastawiałam... Spodobał mi się,..on ma kogoś, ale nie jest to żona ani dzieci. Zdecydowałam się, że chce przezyc z nim swoj pierwszy raz. Nie chciałam zakochania, z milosci.. itp./ ile mozna czekac na ksiecia z bajki? Po miesiącu przeżyłam z nim swój pierwszy seks tak jak zakładałam. Niestety on jest przyjezdny i wychodzi z zalożenia, że odezwie się wtedy gdy mnie potrzebuje. Podziekował mi byl chyba pod lekkim wrazenie ale to wszystko. Rano powiedział tylko że musi wracać do swojego życia/ Nawet jezeli chodzilo mu tylko o seks to znajac zycie znowu sie odezwie za miesiac jak bedzie w moim miescie... co byscie zrobily w mojej sytuacji? isc na zwyklą kawę bez niczego wiecej, rozstac sie>? korzystac z zycia i umawiac sie dalej+ fajny seks:)? dadam, że na nic nie liczę, ale nie chce sie angazowac emocjonalnie zeby potem nie cierpiec........... pytam o powazne odpowiedzi, żartownisiom dziekuje:))

Gość gość
kiedys w podobnej sytuacji bylam i pare miesiecy z facetem sie spotykalam,tez pierwszy raz z nim przezylam, a potem to juz byly chwile nie zapomniane,byl doswiadczonym facetem bo jak sam mowil ze ma doswiadczenie jak kobiete do szalejstwa doprowadzic i tak to za kazdym razem przezywalam ze prawie za kazdym razem nogi mi gomowe robil. ale gdy niespodziewanie wyjechal to juz nigdy nie wrocil

Gość gość
sorry dziewczyno, trudno się powstrzymać by o to nie zapytać. Czemu tak robisz? Nie wolałabyś poczekać, może i dużej, ale na wartościowego faceta,przy którym nie będziesz się musiała obawiać zaangażowania,faktu, że możesz się zakochać. Ja tu nie widzę logiki, bo po co takie znajomości zaczynać, bawić się w takie przygody bez zobowiązań a później żale, bóle, łzy, bo szkoda, bo się jeszcze chciało...jeszcze trochę. Przecież to głupota jest, rozumiem spotykać się, iść na randkę, do kina, na spacer, ale wszystko z szacunkiem i godnością do siebie. A tak to się krzywdzi tylko i wyłącznie siebie.

Gość gość
pewnie tamten jest przystojny, a ona tylko z takim pojdzie do łóżka.

Gość gość
ja jak czytam takie posty, to się za głowę łapię, czego wy teraz dziewczyny szukacie? Po co wam takie znajomości bez przyszłości? Owszem czasem się marzą jednorazowe przygody,takie szybkie numerki bez zobowiązań, ale co innego fantazjować sobie a co innego tak robić. Żadna dziewczyna, która się szanuje nie pozwoli by facet tak ja traktował. Nigdy. A takie zachowanie właśnie o tym świadczy, że ma cię tylko na swoje zachciewajki, nigdy nic głębszego z tego nie będzie. Po co zatem tracić czas na takie znajomości?

Gość sxsxsxsxx
tak, chciałam miec to za sobą, za długo czekałam a on mi sie podobał fizycznie

Gość gość
to świetnie dawaj dalej d**y przystojnym *****czom, gratuluję wyboru, a tyle fajnych i porządnych facetów jest, ale co tam taki lepszy dla mnie jesteś zwykłą szmatą.

Gość gość
Może być przystojny, ale czy dziewczyna musi być taka naiwna? Nawet jak się ktoś podoba, to nie znaczy, że od razu się mu do łóżka wskakuje. Ja mam jakieś poglądy staroświeckie chyba...

Gość sxsxsxsxx
nie interesuje mnie Twoje zdanie:)

Gość sxsxsxsxx
naiwna? jaka naiwna? przeciez pisze ze dobrze wiedziałam co robię i nie zaluje+ na nic nie liczyłam jejku widze, ze tu same dzieci, nastolatki i studenci. nara

Gość gość
hola hola kolego wyżej, proszę tu nikogo nie wyzywać. Swoje zdanie można wyrazić jednoznacznie z zachowaniem kultury. Moim zdaniem mogłaś poczekać, nie warto iść do łózka tylko dla zaspokojenia. To tylko chwila uniesienia, krótka przyjemność, a to czego naprawdę ci brakuje dokuczać będzie nadal.

Gość gość
ale co mamy ci doradzić czy z nim zerwac ? haha przecież nie ma żadnego związku ani niczego więc co tu zrywać ? ma w tobie darmową dziwkę do ******** i ma przynajmniej pewność ze sie niczym nie zarazi :)

Gość gość
Posłuchaj,nie spinaj się tak. Pytasz o opinie,to je masz. Każdy ma prawo powiedzieć co myśli na ten temat. Oczywiście bez epitetów.

Gość gość
No i poza tym nie ma nic przyjemniejszego od seksu z partnerem, którego kochasz. Bez miłości, to dla mnie trochę jak zwierzęta, bez urazy, tak żeby popęd zaspokoić tylko.

Gość gość
baw sie dziewczyno nim lata przeminą:)

Gość gość
rób jak uważasz,ale moim zdaniem głupota to jest.

Gość gość
zaliczyl i p********il proste nie

Gość gość
chciala byc przerznieta jak suka, a ze nikt z znajomych nie chcial ja wyrypac to poszukala przygodnego faceta i mysli ze juz jest jego, a on takich suczek ma na tony

Gość gość
mialas co chcialas,a teraz good bay,czego ty oczekujesz od niego?