Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 0na 26 on 34

Oszukaniec

Polecane posty

Gość 0na 26 on 34

Witam, Historia zaczela sie 3lata temu jak go poznalam,zakochalam sie prawie od razu i po 3 mscach sie pobralismy.Ja 26 on34 sliczny zaakceptowal moje dziecko z wzajemnoscia.Wszystko byloby ok gdyby nie zaczal mnie olewac,stwierdzil,zdobyte tzn ze juz nie trzeba zabiegac,wiec po nieprzespanych nocach kiedy prowadzilam tysiace monologow stwierdzil ok zaczne sie starac i tak 2 lata czekalam i sie nie doczekalam-zradzilam i sie przyznalam a on wybaczyl i zaczal sie kociol tzn wyciaganie przeszlosci bo zdradzilam go z facetem ktory byl rywalem od poczatku. Wracajac do przeszlosci-ode mnie uslyszal cala prawde,0matactwa a on mnie oklamal ze byl z dziewczyna jakies 1,5 roku ale historia nie trzyala sie kupy wiec temat odlozylam na za tydzien i okazalo sie ze mieszkal z inna dziewczyna przez 3msce z wygody(blisko do pracy) ale bral pod uwage slub,niby dla odczepnego kowil ze kocha zabieral do kina na dyskoteki dawal kwiatki itd ogolna sielanka wiec zapytalam kochales?-nie,wiec po co slub?-z rozsadku nic nie czulem(dalej idzie w zaparte) dzisiaj stwierdzil ze nie kochal jej a zaraz ze nie wie co czul kto kogo zostawil?-obopolna zgoda na pewno?nie ona mnie rzucila.Oklamuje mnie w blahych sprawach wiec zastanawiam sie czy go nie zostawic bo co bedzie jak zapytam o cos waznego?Bede sie zastanawiala czy to prawda?Czy mozna kogos kochac klamiac w okrutny sposob?Tzn czy to nie jest znecanie sie psychiczne? Dodam ze chce miec ze mna dziecko ze nie chce tego rzucac ze udowodni mi to ze mnie kocha. Mnie trzyma w domu nie zabiera nigdzie i jesli juz to ja wychodze z inicjatywa to z laska ogromna ale jedzie np na disco w inne miejsca jezdzi chetnie. Zostac i dac setna szanse ta ostatnia czy odejsc?

Gość 0na 26 on 34
i mowi ze nie wie dlaczego klamie wiem ze to glupio brzmi ale boje sie ze zostane sama