Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

brokeninside87

Polecane posty

Gość gość
broken powoli zatracasz sie w tym wszystkim

BSA jest spoko, ja go rozumiem. w sensie nie rozumiem jako seksualnego faceta, ale rozumiem jego sposób pisania na kafe z ludźmi. ale Argen kochany, poszedł spać:)

to wytłumacz mi co ma na celu wymyślanie bzdur na temat innych użytkowników forum.

Broken, więc mogę mówić, że tak naprawdę robiłaś loda swojemu koledze, tylko wstydzisz się przyznać i dlatego upierasz się, że jesteś aseksualistką? Bo przecież to takie oczywiste:classic_cool:

broken - nie wiem jakie seksualne osoby znasz, ale jest jeszcze coś takiego jak zasady moralne i zwykłe dbanie o zdrowie.

"seksualne osoby często robią loda kolegom" W jakim środowisku Wy się obracacie? Matka w burdelu Cię wychowała?

Gość gość
krwawa masz coś z głową !

Ja nie wymyślam, tylko składam fakty. Broky zauważyła kłamstwa moorland, która zaprzeczała to co pisała.

broken - no mnie się jednak w głowie nie bardzo chce pomieścić wchodzenie w tak bliski kontakt z obcą osobą. Poza tym to trochę obrzydliwe.

"Ja nie wymyślam, tylko składam fakty. " Taaa, tylko te "fakty" rodzą się w Twojej głowie w większośc***Przykłądowo o moim pożyciu seksualnym nie pisałam tutaj, także nie trąbiłam o każdej randce, a Ty dziwnym trafem znasz przebieg mojej znajomości i preferencje seksualne, lepiej ode mnie samej :P

krwawa-Jak widać to ty masz kolegów na kafe...Jako w real twój chłopak cię olewa.. nawet komu loda nie masz zrobić, tylko piszesz wieczorami na kafe.

broken - a ja nie jestem asem, a mnie też to obrzydza. Przy okazji, gdzie kłamałam?

Broken, mów za swoich znajomych/rodzinę. ­ "Jak widać to ty masz kolegów na kafe...Jako w real twój chłopak cię olewa.. nawet komu loda nie masz zrobić, tylko piszesz wieczorami na kafe." Raz napisałam i starczy. Akurat nie jesteś nikim komu miałabym się tłumaczyć z tego co robię o 1 w nocy a czego nie robię, i pogódź się z tym.