Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

brokeninside87

Polecane posty

krwawa- że już o twoich radach seksualnych nie wspomnę... Stałaś sie dupodajką, niestety takie dziewczyny jak ty, to zawsze idą w patologię.

a Ty mów za siebie, jeśli akurat jesteś wyjątkiem wśród seksualnych nie wiem co mają do tego moi krewni i znajomi, jesteśmy wszyscy aseksualni :)

krwawa-Twoi ojcowie muszą być dumni z takiej córuni..:D

już chyba lepiej być "dupodajką" (w związku, z jednym facetem) niż sfrustrowanym prawiczkiem :P

BSA, rozliczać z tego co piszę także mnie nie możesz, a że mam pewne doświadczenia to także nie Twój problem ;) Trzeba było iść na księdza, tam z ambony mógłbyś gadać jakie to kobiety są puszczalskie bo się wiążą z mężczyznami ;) ­ Moor, jesteś wyjątkiem bo lizanie narządów płciowych obcych ludzi Cię obrzydza! :D

Moorland-Czemu myślisz że jestem sfrustrowany? Myślę że mam więcej orhgazmów i bogatsze życie seksualne, niż ty. Ale tego pewnie nie zmierzę i ty tego też nie zmierzysz, mamy inny poziom ppodniecania się, wiec myślę że mam lepiej z tymi sprawami.

BSA, 30letni prawiczek bez perspektyw na poważny związek jest większym powodem do dumy, masz rację. Aż mi głupio jak mogłam zrobić to moim rodzicom, no jak mogłam związać się z facetem, no jak?! Straaszne 😭

ty nie masz życia seksualnego. Masturbacja to nie seks. Więc nawet nie wiesz jakie masz libido. Łatwo jest powiedzieć "walę sobie 5 razy dziennie, byłbym świetnym kochankiem", ale 20 sekund na widok sąsiadki w łazience też o tobie dobrze nie świadczy ;)

masturbacja jest chyba lepsza od seksu, skoro możesz mieć co chcesz i nikt Cię do niczego nie zmusza a ja się zastanawiam nadal co jest niemoralnego w robieniu loda koledze.

Argen, owszem, każdy lubi co innego. Jednak seks oralny nawet w związkach nie zawsze jest normą, więc twierdzenie, że ludzie robią to czesto swoim kolegom jest ogromnym nadużyciem, albo ktoś ma w swoim otoczeniu takie wzorce po prostu.

broken - to zależy jakiego masz partnera. Jak się dobrze ludzie dobiorą i potrafią rozmawiać to seks jest dużo lepszy od masturbacji.

broken - to zależy jakiego masz partnera. Jak się dobrze ludzie dobiorą i potrafią rozmawiać to seks jest dużo lepszy od masturbacji. x no tak, ale tu ręka musi Cię słuchać i nie musisz z nią się ścierać o cokolwiek.

krwawa-Ale kto c***owiedział że facetowi związek daje szczęście? Zobacz na broke, ona chce miłości, związku, ale nie chce seksu, a są ludzie co potrzebują jedynie orgazmów, podniecenia itp. Ty potrzebujesz akceptacji, czyli miłości, sponsoringu, pogadać z kimś, w zamian musisz mu zrobić loda z połykiem i d******y. A ja mam to czego potrzebuję, nie potrzebuję baby co by cięgle chciała gadać, co by cięgle czegoś chciała. Kiedyś jak byłem z kuzynem w saunie w Niemczech, mój kuzyn z Niemiec powiedział tak, że on kocha saunę, bo w saunie to jedynie miejsce, gdzie można siedzieć obok nagich kobiet, które nie gadają( W niemieckich saunach jest obowiązek bycia nago i obowiązuje zakaz gadania, tzw cisza). Jak widać to mało jest miejsc, gdzie faceci mogą czuć się naprawdę szczęśliwi z kobietami..

Broken, moralność to zbiór pewnych zasad. Wiele osób uznaje seks tylko w związku i to gdy się kogoś kocha. Więc czego tu nie rozumiesz, że kolega się w tej kategorii nie mieści?

Argen, wiem, że uzależnia, bo gdyby to nie była jej jedyna wada, to by seksualni się nawzajem z tego z siebie nie śmiali i nie wstydzili;) jestem intelignetna i to rozgryzłam. ;)

a wiele osób uznaje seks w związku za zakłamanie, kłamstwo jest moralne? zakaz gadania tzw. cisza:D dobre, muszę zapamiętać:D

BSA, nie oceniaj innych według siebie, skoro dla Ciebie związek to płacenie za kogoś i seks to tak jest dla Ciebie. ­ Gdyby związki były takimi pasmami nieszczęść to większość ludzi jednak by w nie nie wchodziło. Skoro ludzie się wiążą ze sobą, i to zdecydowana większość ludzi to znaczy, że w samotności jednak nie są szczęśliwi. Ty możesz sobie byc, ale nie wypowiadaj się za innych facetów.

" wiele osób uznaje seks w związku za zakłamanie" A tak po polsku? Dlaczego seks ma być zakłamaniem?

krwawa-Twój związek polega na tym że dajesz jak twoejmu sie chce :D Z******ty związek, ty się go pytasz czy cię kocha a on że tak, wieć dajesz mu d**y i tworzycie związek, zabierze cię jeszcze na pizzę, colę, powie żeś piękna, w****** i ty mówisz że jesteś w związku.... Taaa, to je właśnie związek :classic_cool:

inaczej. zakłamaniem jest brak seksu poza związkiem. a dlaczego to się spytaj tych co żyją w wolnych związkach i innych nietoksycznych formacjach;)

bsa - z każdym postem udowadniasz jaką jesteś ofiarą jeżeli chodzi o relacje między ludzkie. Swoją drogą, jeżeli twój kuzyn naprawdę to powiedział to wychodzi na to, że upośledzenie społeczne i emocjonalne jest u was rodzinne.

no nic, każdy ma prawo wyboru a ja nadal nie rozumiem co jest złego w robieniu loda koledze i nie ma na to żadnych argumentów.

"Twój związek polega na tym że dajesz jak twoejmu sie chc" Po raz setny, mógłbyś nie twierdzić na czym polega mój związek? Bo NIE WIESZ a ja tłumaczyć się nie mam zamiaru. To Twoje pojęcie związku, więc nie przekładaj go na innych. Tak samo, skoro Ty nie jesteś zdolny do miłości nie twierdź, że nikt nie jest. ­ "a dlaczego to się spytaj tych co żyją w wolnych związkach i innych nietoksycznych formacjach" Tobie też rodzice główkę, jeśli chodzi o związki, spaczyli, co?

Gość G I
lecimy na ofiare

Moorland-Kuzyn ma 45 lat, jest lekarzem, ma troje dziec***** prostu czasem lubi jak baby nie gadają. Ty cięgle gadasz, naprawdę myślisz że faceci lubią jak baby cięgle jezorem mielą? On po prostu powiedział to nieco w żartach, nie umie być asertywny w stosunku do córek i żony, wiec w saunie z kuzynem może chyba powiedzieć że jest mega szczęśliwy bez gadania kobiet ich kobiecych mądrości.