Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość badooBoom

wybór spacerówki

Polecane posty

Gość badooBoom

Witam wszystkie Mamusie, potrzebuję porady odnośnie wyboru wózka spacerowego dla dziewięciomiesięcznego smyka dokładniej chodzi mi o opinie graco ultima i coneco traper, ponieważ poszukuję czegoś właśnie w tym stylu. Wózeczek służył będzie głównie na zakupy, dłuższe spacery po mieście itp. wiec interesuje mnie ich wielkość po złożeniu oraz wygoda siedziska dla dziecka, a także całości :) Pytam ponieważ na stronach internetowych wszystko opisane jest bardzo pięknie,a jednak ciekawa jestem jak to wygląda w praktyce :)

Gość badooBoom
up

Gość badooBoom
up

Gość gość
ja zdecydowanie wybralabym graco.to jedna z lepszych firm natomiast coneco-tu bym sie dluzej zastanowila.moja siostra 2 lata temu kupila spacerowke coneco nie pamietam tylko jaki to model wiem ze coneco z taka raczka dziwna.kosz sie oberwal siedzisko sie zarwalo a buda porwana.siedzisko zarwalo sie pod 13 kg dzieckiem dodam.

Gość badooBoom
Tak Graco jest jedną z lepszych firm, ale czytałam już na pewnym forum i niektóre mamy nie są zadowolone z tego modelu wózka, nie wiem tylko czy przypadkiem to nie przez to, że miały za duże wymagania w stosunku do ceny...

Gość badooBoom
Poza tym, wszystkie dyskusje na forach w sprawie tych wózków prowadzone były kilka lat temu, wiec może do tej pory coś się zmieniło...

Gość badooBoom
A może znajdzie się jakaś Mama, która używała ultimy lub trapera? Szczerze przyznam, że bardziej skłaniała bym się ku Graco, ponieważ w Coneco z tego co słyszałam siedzisko jest bardzo płytkie i dziecko się zsuwa

Gość badooBoom
up

Gość badooBoom
Ech, widzę, że jednak nie uzyskam żadnych informacji...Trudno, będę musiała sama sobie poradzić.. A tym Mamom, które zechciały się wypowiedzieć Serdecznie Dziękuję :))

cześć, ja zdecydowałam się na LIRA 4 i jestem mega zadowolona, fajny skrętny wózek, wygodny, lekki, składam do samochodu jedną ręką, zajmuje mało miejsca. Fajny Fajny

Gość badooBoom
Faktycznie interesujący :)

Gość badooBoom
Jeśli mogłabym jeszcze zapytać.. Jaka jest średnica kół? Bo na zdjęciu wydają się być dość małe, a ze względu na to, że w naszym mieście chodniki są różne to chciałabym coś ze średnią wielkością kółeczek

Gość badooBoom
up

Gość gość
tez chcialabym sie dowiedziec jaka najlepsza spacerowka

Gość gość numer jeden
ja polecam nuna pepp.

Gość badooBoom
Ale też kółeczka chyba bardzo malutkie?

Gość gość
ale pomoglyscie dziewczynie. swiete krowy kafe....

Gość gość
wiem, ze pytasz o konkretne modele ale ja nie znaam osobiscie zadnego z nich, jedynie co Ci napisze, ze Graco tu w uk jest bardzo popularny, ja uzywam maclarena xlr i jestem bardzo zadowolona i moge polecic

Gość badooBoom
To czy Panie się wypowiedzą, czy nie to jest ich dobra wola, a nie obowiązek i proszę tu nie wprowadzać nerwowej atmosfery, ponieważ nie po to powstał ten wątek. Właśnie może napiszecie jakich wózków używacie? Bardziej skłaniam się ku całej rączce, ale parasolki też chętnie obejrzę, może akurat coś mi wpadnie w oko, :)

Gość badooBoom
up

Gość badooBoom
a Baby Design Sprint? Może taki ktoś ma?

Gość gość
wymieniasz najbardziej badziewne wozki jak juz ma byc tanszy to pegperego pliko lub inglesina trip lub swift lub mamas&papas z drozszych maclaren xt

Gość gość
hahaha maclaren drozszy:) chyba na glowe upadlas.W Uk taki wozek Maclarena od 120f do 250f mozna kupic.A Graco spacerowka Symbio czy Sky 300f za spacerowke.

Gość michałłłłł
Kup byle co, jakie to ma znaczenie. W ogóle to ucz bachora chodzić, ile będziesz to tak wozić?

Gość badooBoom
Może i badziewne, ale jednak ktoś ich używa, wiec tragedii chyba nie ma. Ponad to jak już wcześniej zaznaczyłam, chodzi mi raczej o coś z jedną rączką, ponieważ mam też starsze 3 letnie dziecko i jeśli zdecydowałabym się na parasolkę to już nie poradziłabym sobie wtedy z dwójką na zakupach - starsze czasami muszę złapać za rękę itp. Kółka też potrzebne są większe bo nie mieszkam w samym centrum warszawy i chodniki są różne i żeby był lżejszy od spacerówki z zestawu gondolowego bo taką już mam. Wiec niestety pozostaje mi szukać badziewia bo niestety, ale cena też nie jest dla mnie bez znaczenia...

Gość kafka_czarna
Ja C***olecam wózek speedi,bardzo fajnie się nim jeździ,ma wiele ustawień i ułatwień przy składania,rozkładaniu,przestawianiu itp. ma fajne duże koła,łatwo się czyści,opcja spacerowa jest regulowana dla mniejszych dzieci,ogólnie fajny wózek wart zakupu;]

Gość Killlla
Ja ze swojej strony też mogę polecić Lira 4. Kółka małe wydają się tylko na zdjęciu. Moim zdaniem są odpowiednie i spokojnie dają sobie ranę na podziurawionych chodnikach. Z resztą wózek ma dobre amortyzatory więc bardzo nie trzęsie :)

Gość gość
Ja za to chciałam coś na większych kółeczkach bo mieszkamy w pobliżu lasu i mogłoby trochę malutką trząść za bardzo, dlatego my mamy Runnera z euro cart, spisuje się bardzo dobrze.