Seven 11 Napisano 1 godzinę temu 10 godzin temu, Fifofa napisał: Tak był obciążony Netflix mało zdarza gdzieś czytałem w necie jak wstawiają coś dobrego już tak parę razy było. Za dużo ludzi chciało obejrzeć i 2 w nocy. Oglądam wieczorami jeżeli już ale nie mam zawieszenia. Pewnie zależy co kto ogląda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 227 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Seven napisał: Oglądam wieczorami jeżeli już ale nie mam zawieszenia. Pewnie zależy co kto ogląda. Ja tak samo jestem na tym etapie 1 sezon oglądałem jak ty,.będę musiał nadrobić. Moja còrka jest fanką. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 11 Napisano 1 godzinę temu 10 godzin temu, Get Оut napisał: Tylko nie zapominaj, że zawsze można złapać drugi oddech tak jak podczas zwykłego treningu gdyby przyszło do osłabienia morale i nic tak nie podnosi morale jak dobre jedzenie jak na łodziach podwodnych , bo inaczej by zwariowali w izolacji w puszce. U mnie fajna zima choć za lekka i korzystam z wolnego. Powiem ci, że w ciszy najlepiej lepi się słowa choć porywają jak rzeka rwąca. ;] Ojejku! Widziałam ile śniegu w Polsce! Cudownie, fantastycznie padało i biało wszędzie. Jeszcze nie podeptany. Udał się wczorajszy dzień? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 41 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, Seven napisał: Hehe, syczą jak węże? Ciekawe. Ten co był u mnie to nie syczał ale czasem tak śmiesznie biegał jak koń. Wiesz jak? No śmiałam się w głos, haha. ;] Raz mu rosół ugotowałam to dotknął i wzgardził. Czasem coś tam kupiłam z mięsa typu pierś to zjadł odrobinę. A, tak! Ryby tak, tuńczyka lubiła polizać. Włażą na spodnie i prężą się ,ale uważają żeby pazurami nie poniszczyć nowych spodni aż blady się robię, to ich nagradzam kawałkami ryby później za dobre zachowanie. Przegłodzi się to będzie jadł nawet chleb z masłem. Zwierzę musi czuć respekt, bo inaczej na głowę wejdzie widząc jak człowiek myśli. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 11 Napisano 1 godzinę temu 10 godzin temu, Fifofa napisał: Ja tak samo jestem na tym etapie 1 sezon oglądałem jak ty,.będę musiał nadrobić. Moja còrka jest fanką. Nie wiem czy chcę. Póki co nie czuję ciśnienia. A muzyki jakiej słucha, córa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 227 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Seven napisał: Nie wiem czy chcę. Póki co nie czuję ciśnienia. A muzyki jakiej słucha, córa? Właśnie się pytałem mòwi jedzie niedługo jedzie na koncert H ujusòw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamËlcię 2 Napisano 1 godzinę temu 9 minut temu, Szon patrol$$$ napisał: w zime dosc czesto chodzimy, może czesciej sie uda w tym roku bo sie super czuje Spoko, ja mam karnet na cały rok to mogę od rana do wieczora korzystac codziennie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBoży 39 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Właśnie się pytałem mòwi jedzie niedługo jedzie na koncert H ujusòw To gang Bang? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1437 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Get Оut napisał: Włażą na spodnie i prężą się ,ale uważają żeby pazurami nie poniszczyć nowych spodni aż blady się robię, to ich nagradzam kawałkami ryby później za dobre zachowanie. Przegłodzi się to będzie jadł nawet chleb z masłem. Zwierzę musi czuć respekt, bo inaczej na głowę wejdzie widząc jak człowiek myśli. Moje szczurki dziury robią w ubraniu jak się nie przypilnuje. Nawet kanapę by zjadly albo tynk z ściany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 41 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Seven napisał: Powiem ci, że w ciszy najlepiej lepi się słowa choć porywają jak rzeka rwąca. ;] Ojejku! Widziałam ile śniegu w Polsce! Cudownie, fantastycznie padało i biało wszędzie. Jeszcze nie podeptany. Udał się wczorajszy dzień? Udał się, bo nawet kaca nie ma i dłonie całe od petard. Wiesz dla mnie to mobilizacja do nowego postanowienia. Jeszcze nie odśnieżyli i jazda do głównych jest jak po polu po koleinach. W nocy przejedzie odśnieżarka albo nad ranem żeby ludzie do roboty się dostali. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 11 Napisano 1 godzinę temu 10 godzin temu, Get Оut napisał: Włażą na spodnie i prężą się ,ale uważają żeby pazurami nie poniszczyć nowych spodni aż blady się robię, to ich nagradzam kawałkami ryby później za dobre zachowanie. Przegłodzi się to będzie jadł nawet chleb z masłem. Zwierzę musi czuć respekt, bo inaczej na głowę wejdzie widząc jak człowiek myśli. Hehe, wdrapują się jak po drabinie? Urocze. :] Widmo? Ja szok przeżyłam jak mi którejś nocy weszła na klatkę piersiową i głowę miała tuż przy mojej szyi. Układała się do spania, mruczała a ja nieruchoma jak zwłoki żeby jej nie wystraszyć. Albo siebie? ;] Jestem uległa wobec tych, których darzę uczuciem, kocham i oddałabym serce. A gamoń kićka sprytna to wyczuła i wodziła mnie za nos. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 11 Napisano 1 godzinę temu 10 godzin temu, Fifofa napisał: Właśnie się pytałem mòwi jedzie niedługo jedzie na koncert H ujusòw Hipiska? Hurt? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 41 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Moje szczurki dziury robią w ubraniu jak się nie przypilnuje. Nawet kanapę by zjadly albo tynk z ściany. One chyba te zęby muszą ścierać, bo im rosną jak gryzoniom i nie uwierzę że nie ma na nich sposobu żeby dać im coś do gryzienia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 50 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, KochamËlcię napisał: Spoko, ja mam karnet na cały rok to mogę od rana do wieczora korzystac codziennie xD codziennie by mi sie nie chciało ale raz w tygodniu to jest realna opcja w zime dla mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 11 Napisano 1 godzinę temu 10 godzin temu, Get Оut napisał: Udał się, bo nawet kaca nie ma i dłonie całe od petard. Wiesz dla mnie to mobilizacja do nowego postanowienia. Jeszcze nie odśnieżyli i jazda do głównych jest jak po polu po koleinach. W nocy przejedzie odśnieżarka albo nad ranem żeby ludzie do roboty się dostali. W radio mówili, że w Lublinie czy Radomiu ponad 20 osób w szpitalu z powodu petard trafiło. Miałeś dobre zakończenie roku. Cieszy mnie to. Teraz nowa karta się zapisuje. Ano, jajo na drogach. Strach się bać. ; p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamËlcię 2 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Szon patrol$$$ napisał: codziennie by mi sie nie chciało ale raz w tygodniu to jest realna opcja w zime dla mnie Ja muszę codziennie, bo sypiam w lesie w namiocie i w nocy ...zi i zimne powietrze, to z rana wpaść na saunę parowa rozgrzać płuca po mroźnej nocy to super sprawa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 227 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Seven napisał: Hipiska? Hurt? Ujusòw ona jest głowną fanką na Polskę fanklubu w Polsce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 11 Napisano 1 godzinę temu 10 godzin temu, Fifofa napisał: Ujusòw tak mi napisała to są oni . Niedługo jedzie na koncert, ona jest na Polskę fanką jakiś tam liderka w klubie fanòw. Nie rozumiem co to Ujusów. Może KSU? Hm. Czy możesz teraz ją dopytać co miała na myśli? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 227 Napisano 1 godzinę temu Mi się uda wstawić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 11 Napisano 1 godzinę temu 10 godzin temu, Fifofa napisał: Mi się uda wstawić Czekam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 50 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, KochamËlcię napisał: Ja muszę codziennie, bo sypiam w lesie w namiocie i w nocy ...zi i zimne powietrze, to z rana wpaść na saunę parowa rozgrzać płuca po mroźnej nocy to super sprawa a tego współlokatora nie wypuścili jeszcze ze szpitala? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 41 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Seven napisał: Hehe, wdrapują się jak po drabinie? Urocze. :] Widmo? Ja szok przeżyłam jak mi którejś nocy weszła na klatkę piersiową i głowę miała tuż przy mojej szyi. Układała się do spania, mruczała a ja nieruchoma jak zwłoki żeby jej nie wystraszyć. Albo siebie? ;] Jestem uległa wobec tych, których darzę uczuciem, kocham i oddałabym serce. A gamoń kićka sprytna to wyczuła i wodziła mnie za nos. W szoku będziesz jakbyś nagranie z kamery zobaczyła co robią jak śpisz. One sprawdzają czy żyjesz jak zaśniesz obserwując oddech i włażą tam gdzie zwykle przy człowieku nie wchodzą. Ja ulegam tylko wtedy jak dobrze się zachowują tak samo z psami, bo jakaś hierarchia obowiązuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 227 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Seven napisał: Nie rozumiem co to Ujusów. Może KSU? Hm. Czy możesz teraz ją dopytać co miała na myśli? No 1 w Polsce zarządza faclubem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1437 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Get Оut napisał: One chyba te zęby muszą ścierać, bo im rosną jak gryzoniom i nie uwierzę że nie ma na nich sposobu żeby dać im coś do gryzienia. Są gryzaki albo dawać im kości ale i tak czasem gryzą wszystko bo tak lubią albo że nie nauczone bo skupiłam sie by reagowały na imię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1437 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Fifofa napisał: Ujusòw ona jest głowną fanką na Polskę fanklubu w Polsce Jakich ujusów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 11 Napisano 1 godzinę temu 10 godzin temu, Get Оut napisał: W szoku będziesz jakbyś nagranie z kamery zobaczyła co robią jak śpisz. One sprawdzają czy żyjesz jak zaśniesz obserwując oddech i włażą tam gdzie zwykle przy człowieku nie wchodzą. Ja ulegam tylko wtedy jak dobrze się zachowują tak samo z psami, bo jakaś hierarchia obowiązuje. Wiem doskonale co sztukują jak nie ma nikogo w domu. Jak to myszy harcują panie. Widziałam filmy gdzieś w sieci jak się koty zachowują gdy są same. A widziałeś tego szalonego, puchatego kota, który warczy jak dzik? To dopiero demoniczne kocury. Uległość spowodowana jest wieloma czynnikami. Oraz nie do wszystkich, to zależy jaka forma uległości. ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 11 Napisano 1 godzinę temu 11 godzin temu, Fifofa napisał: No 1 w Polsce zarządza faclubem Poszukam, poczytam ponieważ się nie orientuję. No nie ogarniam hitów, cen w sklepach oraz powiedzonek co niektórych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 11 Napisano 1 godzinę temu Arbuza czy banana byście wybrali na przekąskę teraz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 227 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Seven napisał: Poszukam, poczytam ponieważ się nie orientuję. No nie ogarniam hitów, cen w sklepach oraz powiedzonek co niektórych. Marcus Martinus Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1437 Napisano 1 godzinę temu 9 minut temu, Seven napisał: W radio mówili, że w Lublinie czy Radomiu ponad 20 osób w szpitalu z powodu petard trafiło. Miałeś dobre zakończenie roku. Cieszy mnie to. Teraz nowa karta się zapisuje. Ano, jajo na drogach. Strach się bać. ; p Jakiś 11 latek mial 3,5 promila alkoholu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach