Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wolsztyn

LUBIE JEJ MOTYLKA

Polecane posty

Gość gość
Nie jestem tym kim myślisz że jestem. Myślę, że ten pan aż tak cwany nie jest.

heh heh ja dobrze wiem kim jesteś ...ale szczerze mało mnie to obchodzi.. mi zależy na czymś innym,i chyba nie potrzebnie dyskusja poszła nie w ta stronę.

Gość gość
Kim?

nie wiesz kim jesteś no to zal sorry, no ale nie mogę na pisać nic więcej bo i po co ..

Gość gość
Kończymy, może opadnie i nikt się nie dowie. ;)

tygrysie owszem, ta osoba na pewno wszystko sprostuje i wyjaśni :) ale mało wiesz boś młody :)

Gość gość
Młodym i niedoświadczony.

prawik wieku 24 lat za, ale morze o to chodzi... komuś heheh ale jaja juz wiem czemu cie bawi te forum tak ....pani A

Gość gość
A jak Amen. Amen.

Gość gość
Yhy, tak, tak, chce, chce, chce.

Gość gość
No ja też bym wysłała, ale też go nie mam, glonojadzie.

heheh oj uwierz jestem mocnym glonojadem jadem twoja luba to wie :) no ja żartowałem z tym e-mejlem ale możne kiedyś...

Gość pan kulturka
sram na jej motylka :)

Gość gość
No może kiedyś. :) ;)

Hehe bawisz mnie na prawdę panie polonisto :) stwórco :) hehhe a ty możesz sobie sam polizać jaja :) tylko tyle to twoja najlepsza sztuczka... a skąd ty możesz wiedzieć co my jeszcze robimy...:) po mało wiesz boś młody chłopaku ..wole byc psem na jeden raz niż c***a i prawiekiem przed komputerem który cytuje jakieś bzdety nażarłeś się czego, mam tak dusze ze r******* by ci ten pokój razem z twoja dupa a styl tak ze popuścił by ci zwieraki ja sandre znam 7 lat a tu ch*j parę miesięcy wiec nie podnoś mi ciśnienie.....i idź do mamy żeby dała ci na lizaka pasożycie.. wybacz S ale musiałem

No za marzenia nie karają :0 jesteś pusty ...no tak jak kradniesz i jesteś pasożytem to nie musisz pracować nie robię ...

Wolsztyn spoczniesz na swoim cmentarzu obok tego na literę M. Nie dostrzegasz podobieństwa odwrócone M=W. Ja nie żartuje. To nie przypadki. To się dzieje naprawdę. I co robisz o tak późnej porze na kafe, czyżbyś przegrał życie? Siedzisz przed komputerem i nic sobą nie reprezentujesz, już sam twój link w stopce pokazuje mi że jesteś nic nie warty. Czyżbyś musiał pić i ćpać dlatego że masz problemy ze sobą? Ja teraz piję likier kokosowy ale dla relaksu, zobacz jak bardzo narkotyki zniszczyły ci głowę, jesteś analfabetą, szmaciarzem, nie masz klasy ani siły. Ja nie muszę pracować, każdy z nas mieszka z rodzicami ale jak wygląda twoje życie, a jak moje. Ja wykorzystuje tych którzy mają kasę, nawet jeśli to moi starzy czy ludzie przez których mam wyrok i muszę być teraz potulny i grzeczny. Tobie matka da kasę na co chcesz? Ch*j mnie obchodzi co mówią na mój temat, ważne że dają. Chciałeś zepsuć mój wizerunek ale ja go sobie naprawię i to ty musisz szukać okazji żeby powstrzymać się od walenia gruchy, bo ja jak wale gruchę to z wielką przyjemnością. Mogę sobie nawet ciągnąć, siła stwórcza może mi ciągnąć i już to robi bo to ja nią jestem, jahwe i Jezus też mogą mi ciągnąć. Wiesz ja uważam że to jednak ty masz problem z Sandrą, bo ja już nie. Z doświadczenia wiem że jestem zbyt naiwny jeśli chodzi o dziewczyny, otwieram serce przed niewłaściwymi osobami. jestem zbyt dobry, zbyt czuły, chce być jak dziewczyny stać się ich przyjaciółkami ale one odrzucają. Powstrzymuje się jednak by moje uczucia nie zamieniły się w nienawiść. To dla mnie wielka lekcja pokory, kształtuje charakter niczym pobyt na enkach. Świat należy do mnie, kocham cierpieć, kocham śmierć. Kocham czuć rozrywanie duszy tylko po to aby później wezbrała we mnie taka siła, która puszczona w eter zrobi co jej tylko powiem. To tylko kwestia czasu aż pozbędę się tych którzy mi wadzą albo oni sami siebie się pozbędą z tego świata.