Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nastoletnie matki superbohaterki Czy nie wkurza was ta reklama z boku

Polecane posty

Gość gość

Kurde zastanawiam się co za kreatury tam siedzą w tej telewizji i wymyślają te programy. Jak można z sytuacji patologicznej jaką jest zajście w ciążę w wieku 15 lat zrobić bohaterstwo ???????

Gość gość
jeżeli nastolatce udało się wyjść z tej patologii to niejako jest to superbohaterstwo.

Gość gość
mam blokadę reklam i nie mam żadnej .

Gość gość
O nie. Udział w durnym programie na MTV to nie jest wyjście z patologii tylko grzęźnięcie w niej jeszcze głębiej

Gość gość
Bez przesady z tym superbohaterstwem. Obejrzyj program i potem powiedz, jak wyszły z tej sytuacji - jak wychowały dzieci i na kogo wyyrosły, czy same coś osiągnęły w życiu poza zasilkiem z MOPSu.

a ja myślę że one poszły tam dla kasy i sławy , liczą pewnie na grono fanek itp co potem daje dzwi do schow biznesu i kupe kasy.

Gość gość
Nie mam z boku zadnej reklamy:/

Gość gość
Głupie piipy i tyle. Gdy się ma naście lat to się chodzi do szkoły, a w wolnym czasie rozwija swoje zainteresowania, a nie kończy na porodówkach jako młoda matka. Ile g***a trzeba mieć w głowie aby myśleć, że jakiś tam Maciek czy inny Burek z IIc to wielka miłość na całe życie? Takie panny myślą, że ich - nazwijmy - chłopak jest wspaniały, dojrzały i wogóle naj, potem zachodzą w ciążę i co? I kończą jako samotne matki z dzieciakiem na głowie.

Gość gość
Wkurza mnie ta reklama jak nie wiem co. No i zastanawiam się, co ta w żółtym kombinezonie ma na głowie, talerz satelitarny?

Gość gość
ejjj no własnie to cos co ma na głowie to jest kok ? czy coś doczepione ? dziwnie wygląda .

Gość gość
superbohaterki na utrzymaniu rodziców, babć, alimentów i mopsu, rzeczywiście kobiety z żelaza hahahaha bzyknęły się nie zabezpieczyły i urodziły dziecko. Gdzie tu superbohaterstwo? że wstają w nocy do własnego dziecka i chodzą z nim na spacery, a mogłyby w tym czasie uczyć się lub wypoczywać, no same sobie to zrobiły.

Gość gość
jeśli dają sobie radę i wychodzą na prostą jest ok. Jak czytam, że 30 letnia matka nie może poradzić sobie z 1-2 dzieci to dopiero jest wstyd.

Gość gość
właśnie one sobie same nie radzą z dziećmi? Bez mam,babć czy kogo tam jeszcze palcem do tyłka by nie trafiły? Kto je utrzymuje? Jedna z bohaterek się uczy,w wolnych chwilach pomaga w gospodarstwie i jeździ konno. A kto utrzymuje ją i dziecko? Albo facet, równie młody, albo rodzice. A kto siedzi z dzieckiem, kiedy ona - nie pracująca dziewczyna - ma "wolne chwile"? Nie pracuje, nie utrzymuje własnego dziecka, i jeszcze na dodatek nie zajmuje się nim sama, tylko z pomocą, bo przecież potrzebuje swoich wolnych chwil. Druga w czasie krótkiego związku z ojcem swojego dziecka zakochała się w innym. Gdzie tu to bohaterstwo, gdzie odpowiedzialność, gdzie zapewnienie dziecku stabilności?

Gość gość
Czego się nie robi żeby promować macierzyństwo i zwiększyć przyrost naturalny .

Gość gość
To jest propagowanie ciaz wsrod nastolatek, teraz to pojdzie lawinowo-przeciez zyc nie umierac-zajde w ciaze w wieku 15 laat, bede na utrzymaniu rodziny, dzieciak na wychowanie do babci a ja bede sie realizowac, bo przeciez szkole trzeba skonczyc-a i moze pokaze sie w programie tv i zbije kase.

mysle, ze to nie ejst do konca ich wina - zobaczcuie kto statystycznie zostaje nastoletnia matka, czy sa to dzieczyny z fajnych domow - gdzie lacza ich przyjacielskie wiezy z rodzicami,w ktorych maja oparcie itd.? bardzo radzko - to czesto zagubione pol-dziec***ol-kobiety, bez poczucia wratosci, bez wiedzy na temat seksu itd. - ostatecznie decyzja jest ich, to fakt. ale troche mi ich skzoda, bo jednak do tego 18 roku zycia czlowiek nie do konca za siebie odpowiada. uwazam ze nie ma zlych dzieci (nawet jesli sa nastoletnmimi rabusiami) sa tylko zli rodzice i ich ofiary - smutne;/

Gość gość
Dawniej ciąża wśród nastolatek to był powód do wstydu a teraz superbohaterki .....

Gość gość
ROR głupoty gadasz. Czasami rodzice chcą dobrze a dzieciak tak się buntuje ze zrobi cos głupiego .

Gość gość
ROR-spoko, ale i z dobrych domow zdarzaja sie mlode ciezarne, ktore maja juz wszystko i z nudow nawet specjalnie robia sobie dzieci. Moja kolezanka tez zaczela wspolzyc w wieku 15 lat, tyle ze mowila o tym mamie, a mama jej na to, ze ok, ale ma sie zabezpieczac.

Gość gość
ja tam reklamy nie widzę bo mam adblokera ale wiem o co chodzi i ostatnio widziałam jedną tych "bohaterek" w pytaniu na śniadanie. Dziewczyna 16 lat i roczne dziecko, narzeczony 20 lat i ona w tv mówi, że dziecko było - uwaga- PLANOWANE no proszę was.. 15 letnia dziewczyna planuje dziecko??? teraz to się dziewczynom w d****h poprzewracało i dzieci biorą się za seks.. jak dla mnie to jest straszne i jak sobie pomyślę, że mam 2 córki to aż się boję...

"głupoty gadasz" xx no sila tego 'argumentu' wprost mnie powalila;-) jesli w taki sam sposob rozmawiasz ztzw. potencjalnym 'dzieciakiem' (co to za slownictwo w ogole?;/) to pozostaje mi wpsolczuc ...dzieciakowi, przede wszystkim;///

"ROR-spoko, ale i z dobrych domow zdarzaja sie mlode ciezarne, ktore maja juz wszystko i z nudow nawet specjalnie robia sobie dzieci. Moja kolezanka tez zaczela wspolzyc w wieku 15 lat, tyle ze mowila o tym mamie, a mama jej na to, ze ok, ale ma sie zabezpieczac" xxx zawsze sa wyjatki, ale jesli dziecko jest rozpieszczone - to jest w jakims sensie nieprzystosowane a wiec zaniedbane - a ja dobry dom zdefiniowalam jako pozytywne i pelnie szacunku wiezi z rodzicami przede wszystkim .