Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

MOJA CÓRKA WYKSZTAŁCONA I JEJ NARZECZONY PO ZAWODÓWCE CO ROBIC

Polecane posty

Gość gości
powiedz koleżankom, że nie jeden facet po zawodówce zarabia więcej niż facet z wyzszym wykształceniem. wolałabyś zeby była z prawnikiem czy lekarzem, którego nie kocha?

Gość gość
prawnik i lekarz zapewnilby jej uznanie ,pieniadze i prestiz

Gość gość
Ja jestem taka CÓRECZKA,tyle ze mam tylko tate,mama nie zyje.Nie sprzeciwilam sie,a raczej nie walczylam wystarczajaco mocno o swoje szczescie.Kazdy byl zly.Zbyt biedny,zbyt pospolity,nie tak przystojny jak trzeba.Efekt?Mam 39lat i jestem sama jak pies,bo w ktoryms momencie bylam juz tak zmeczona presja ojca,ze zwiazki/milosc odwiesilam na kolku i juz nie probowalam.Niby tak kochacie swoje dzieci,a tak je krzywdzicie.Wazniejsze,co ludzie powiedza.Winszuje

Gość gość
Jest tyle samo sku....synow z dyplomem, co porzadnych, wrazliwych i kochajacych ludzi bez wyksztalcenia. Co sie liczy, to poziom czlowieka i jego walory jako partnera. jezeli corka go kocha, to musiala w nim cos odnalezc - w przeciwienstwie do innych znajomych ze studiow czy swojego srodowiska pracy. To jej wybor. Nalezy uszanowac i respektowac. A co do znajomych to nalezy wyjsc z zalozenia : psy szczekaja, a karawana idzie dalej.

Gość gość
kiedys to byl mezalians, teraz ludzie po studiach często sa na poziomie zawodówki, smutne,ale prawdziwe.