Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie nadaję się do niczego popełnię samobójstwo

Polecane posty

Gość gość

Cale życie w strachu. W LO wieczne problemy, poprawki, nieklasyfikacja. Na studia 2 lata później poszłam, też nie umiem się na nich utrzymać, a wcale nie są trudne. Nie potrafię nic, nie przepracowałam ani jednego dnia w życiu. Miałam kiedyś tyle świetnych planów, opracowałam nawet plan działania, ale ja nic nie potrafię z tego zrobić, boję się i nie mam środków (własna firma). Żadne antydepresanty mi nie pomogły, a łykałam 3 rodzaje po kilka miesięcy. Nawet urodą nie grzeszę. Dochodzę do wniosku, że jestem bezwartościowa i to jest moja cecha charakteru, że ze wszystkiego rezygnuję i nie umiem funkcjonować gdzieś i chodzić regularnie dłużej niż 1-2 miesiące. Coraz częściej myślę o samobójstwie, oszczędzę rodzicom wstydu, że wydali taką nieproduktywną córkę na świat. Nawet jak walczę, to nigdy nie wygrywam. Nigdy. To nie jest żadne prowo...

Gość gość
czego tu oczekujesz? powiadomić policję, o Twoich planach?

Gość gość
Poszłam 2 lata później, bo matura słaba, poprawiałam raz, ale zdecydowałam się iść dopiero po kolejnym roku... Dodam też, że często oszukuję innych... kilka kłamstw było perfidnych. Choć są osoby co do których jestem w 100 proc lojalna. I czasami zdarza mi się kraść...

Gość gość
juz zadzwonilam na policje

Gość gość
Taki kraj, tacy ludzie, takie życie życie. Tutaj zdrowi i silni wegetują, albo o wszystko muszą walczyć a co dopiero ludzie z depresją i problemami. Powiem Ci tak, nie będzie lepiej. Mówię z własnego doświadczenia.

Gość gość
Nie powiadamiajcie nikogo.. nie ma potrzeby jest bardzo źle, nie potrafię już funkcjonować. Wszystko, za co się zabieram, zawalam, Dosłownie każda rzecz. Jestem szmatą która straciła inteligencję, morale i wartość i wiem o tym. Możecie mnie wyzywać, mi to obojętne. Będzie to prawda i tak.

Gość gość
Nie dzwoń. i tak nie popełnię tego samobójstwa teraz. Dopiero je planuję. Poza tym jak ktoś naprawdę chce je popełnić, to nikt go nie powstrzyma. I nie będzie o tym tutaj pisał.

Gość gość
masz chlopaka?

Gość gość
Nie mam i nie mam ochoty spotykać się z idiotami. i tak jestem aseksualna.

Gość gość
R.I.P.

Gość gość
troche wiecej optymizmu ;)

Gość gość
naprawdę ja nie potrafię się z tego wyrwać. nic mi nie pomaga, ani leki, ani psychoterapia.

Gość gość
policja już wie, teraz tylko kwestia namierzenia Ciebie i przyjadą.

Gość gość
jakby tu przyjechali to narobiliby większego problemu, bo moja rodzina by za to afery urządzała.. :P i tak nie mam odwagi tego zrobić, no lol, błagam was

Gość gość
trudno, mogłaś myśleć zanim napisałaś tu, chyba miałaś świadomość, że jak ogłosisz, że chcesz się zabić, to ktoś zareaguje i powiadomi policję!

Gość gosc noc
Glowa do gory.... depresja jest epizodem z ktorego mozna wyjsc...wyleczyc sie. NIe wmawiaj sobie zlych emocji....Powiedz sobie jestem madra.piekna.elegancka.....poszukaj sobie psychologa+psychiatry....swoje mieszkanie pomaluj na zolto lub pomaranczowa+postaw duzo zieleni....wszystko to podnosi samopoczucie.

Gość gość
Naprawdę weźcie dajcie spokój. Nie napisałam nic ze szczegółami, te myśli pojawiają się od niedawna. Nie napisałam nic pozegnalnego. Zadzwońcie lepiej na tą policję i to odkręćcie, bo ja na serio mam taką rodzinę, że to oni mnie zabiją jakby tu policja przyjechała.. nie róbcie afery.

Gość gość
temat ,,nie nadaje się do niczego popełnie samobójstwo'' ''POPEŁNIE SAMOBÓJSTWO'' - nie można takiej deklaracji zostawić, ominąć. nigdzie nie zadzwonie, aby odwoływać, przyjedzie policja, to im wytłumaczysz!

Gość gość
WEŹCIE PRZESTAŃCIE NIE WIECIE jaką mam rodzinę!!!!!!! naprawdę wam mówię, odwołajcie to.. jakbym miała naprawdę je popełnić to nie pisałabym nic o nim tylko to zrobiła.. jasne? przecież wiadomo że ludzie na necie to zgłaszają, sama kiedys prawie zgłosiłam. Dajcie mi święty spokój.

Gość gosc noc
Jesli nie napisalas nic szczegolnego....to czego oczekujesz tutaj...wspolczucia,czy pozalenia sie na swoj los....a moze juz przeklinasz sie ,ze tutaj przedstawiasz taki temat???

Gość gość
żalę się na swój los i tyle, bo dzisiaj mam już dość.. ale nie oczekuję że ktoś po dwóch słowach będize mi robił problemy i coś zgłaszał - skoro nie ma takiej potrzeby...

Gość gość
a masz chlopaka? przyjaciolki? bo ja mam wszystko tak jak Ty,poczucie beznadziei i jeszcze chlopak mnie rzucil...poprzedni tez nie

Gość gość
Nie mam faceta ani przyjaciółek i ich nie potrzebuję. Jakoś mam już gdzieś samotność

Gość gosc noc
Masz racje pozalic mozna sie...ale nie mowic o samobojstwie....bo to zapala w glowach czerwona lampke u kazdego zdrowego czlowieka z odrobina empatii+jeszcze raz glowa do gory,a od jutra przywita cie szczesliwy los...on stoi przed twoimi drzwiami....zapros go do mieszkania ,jak sie nieoczekiwanego goscia zaprasza....

Gość gość
No dobra, rzeczywiscie.. trochę przegięłam. Ale w sumie dobrze że tacy ludzie są, dzieki :)

Gość gosc noc
Spokojnej nooocy

Gość gość
Mam kotka i on mnie zaspokaja nie róbcie afery